אם אין לחם... תסכמו?

../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיהיה לנו
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תגידי לי את - מרסדס בנד- מחכה ללכת להופעה שלהם שבוע הבא. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לסיים לכתוב ברכות לסוף שנה לתלמידים שלי.(8 במספר) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:לראות את מיקי.
מאכל השבוע שלכם: עוגת גלידה.וגם תפוח גדול ירוק חמוץץץץץץ. בילוי השבוע שלכם: הופעה של מירה עוואד. נהניתי ברמות. פאדיחת השבוע שלכם: גם אם עשיתי- מכחישה. סקופ השבוע שלכם:התלהבתי מסלעית להב בהופעה של מירה עוואד- היתה מ-ד-ה-י-מ-ה. שרה בערבית ובבולגרית. מגיע לה שאפו. קניתי כרטיסים לסוזן ווגה.
ציטוט השבוע שלכם: אם אני אלך סוף סוף אני אלך. כל פעם שומעת את השורה הזו ומתפקעת מצחוק. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לנקות היום את החדר. להתחיל ללמוד לבחינות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:וואו איזה שבוע. מלאאאאאאאא הופעות וטיול בית ספר באמצע משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים:אני שמחה ששי וגיא זכו במרוץ למיליון. הגיע להם. אתם מוזמנים להעניק לחבריכם
מבלי שהם יהפכו לגזוז - ל-ורד ומירב

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo51.gif

איזה הורס שי כהנא!! לא ראיתי אף פרק של התוכנית,אבל ראיתי קצת את הגמר.

BRANGELINA

New member
../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): כוחותינו סורקים-אני ממש אוהבת את השיר הזה..אני כל הזמן שומעת אותו באימון בחדר כושר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): נפרד של עפר בשן ואחרי שהכל יגמר&ברחובות פריז של יאיר זיו תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: המחשב שלי מטומטם אי אפשר להוסיף תמונות משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההודעה מקרן אתמול שיפרה את השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אפרופו דודו זר יש איזה אחד שעושה הופעות לילדים-ישראל והגיטרה(וואנבי דודו זר...עם שיער כמו שלו)...צריך להרוג אותו!!! מאכל השבוע שלכם: הלו ארטיק במקס ברנר בילוי השבוע שלכם: היום מקס ברנר עם חברות אבל בעיקר למדתי כל השבוע לבגרות באזרחות כי הייתי לחוצה ממנה בטירוףףף פאדיחת השבוע שלכם:אואה.....כולי פאדיחה אחת גדולה...לאן שאני לא אלך או במה שאני לא אזכר..הכל פאדיחות.. סקופ השבוע שלכם:חחח עדיין מפתיע אותי שקרן אוכלת מלא אוכל של עיראקים כל הזמן.. ציטוט השבוע שלכם:יש לחברה שלי איזה אחד בעבודה שקוראים לו סטאס(שם מלא סטניסלב)אז אמרתי לה שבכלל קוראים לו אנסטסיה והוא עובד על כולם שם... דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הבגרות באזרחות...ממש נלחצתי ממנה אבל הלך לי די בסדר... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:בגרות בהפתעה בתעבורה(פנימית של הביה"ס)ביום ראשון...מועדון לילה.....לסיים ללמוד וכמובן הטופ שבטופ הדבר שהתגעגעתי אליו-זאפההה וקרןןןןן!!!!!הולך להיות שווהההה!! משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים: השיר החדש של נינט נחמד..על גבול הלא משהו... אתם מוזמנים להעניק לחבריכם
מבלי שהם יהפכו לגזוז
לורד עדי מירב סתיו יעלי הדס אלינור ענבר וקרן בקיצור כל מי שלא ראיתי מלא זמן והתגעגעתי אליכם

ה 22

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

veredmp

New member
מלא מלא זמן לא סיכמתי. בוא נלך על זה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מבול (נתן לי קצת הרגשה חורפית בימים שרביים אלו) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כל מיני מירי, עפר בשן, גרובטרון, סיון יחיה (חפשו אותה במייספייס, היא מגניבה ביותר) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אני קוראת עכשיו את "זאבים בשלג" של אורלי קראוס ויינר - ספר מדהים! ממש קשה לי להניח אותו מהיד. בילוי השבוע שלכם: יום שני הופעה של סיון יחיה ובציר 76, יום חמישי הופעה של הגרובטרון, יום שישי "לא סופי" (רמי קלינשטיין, יאיר לפיד ותמיר הרפז). שלוש הופעות מומלצות (או בעצם 4, אם חושבים על זה.........) פאדיחת השבוע שלכם: לא ממש פאדיחה...... קיבלתי SMS בזו הלשון "ורד יא סלב". מי שאחראי לזה יודע!
ציטוט השבוע שלכם: חם לי! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מלא הופעות, מלא תוכניות נוספות. שבוע עמוס וכיפי משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים: מפיק בה' אתם מוזמנים להעניק לחבריכם מבלי שהם יהפכו לגזוז: האמת, אני אחלק סיידר מוגז. תסכימו איתי שזה הרבה יותר שווה
אני רוצה לחלק למירב, לעדי, לאיריס, לסתיוי, להדס ולכל מי שיגיע להופעה יום רביעי - קסם, ענבר, אלי, רוני וכל מי ששכחתי (בכל את הזכרון שלי קצר ביותר, במיוחד כשחם בחוץ) או שאני לא יודעת שיגיע (ולכן לא ציינתי את שמו במפורש). שיהיה לכם קיץ קל (מבחינתי הוא כבר קשה והוא רק התחיל. אבוי!) ומוגז

יש לי הודעה מצערת להודיע לך...

ובנושא אחר, גם מיש לא אחראי על ההודעה יודע, האחראי(ת) דאג(ה) לפרסם את זה גם כאן, כפרעלייך .

ה 22

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

I מ י ר ב I

New member
האם נינט מזכירה את קרן../images/Emo35.gif

אתמול בתוכנית מה ש'תה שומע בערוץ 24 היה דיון על הסינגל החדש של נינט. עינב בובליל אמרה שנינט מזכירה או מנסה להיות קרן פלס. http://www.mako.co.il/vod-index/24-late-night/VOD-1ff78b8c83fc121004.htm הקטע הוא בין דקה 7 ל 10 לדעתכם בסינגל החדש נינט מזכירה את קרן?

האמת שגם אני חשבתי על זה../images/Emo103.gif

הצווחות על גבול ההחנקות הזכירו לי את קרן באלבום הראשון.. אבל קרן עושה את זה בכזאת תמימות ויופי וביישנות
אצלה זה נשמע כ"כ רך ומרגש.. זה מה שגרם לי להתאהב בה. ונינט עושה את זה סתם בתור גימיק.

I מ י ר ב I

New member
נינט מעוותת את הקול שלה בשיר

אין לה קול כזה. קרן כשהיא שרה זה הקול שלה. לא כ"כ מצאתי דמיון,אם כבר הזכיר לי את מרינה.

בדיוק בגלל זה אני לא אוהבת../images/Emo103.gif

היא עושה את זה בכוונה וזה פשוט לא נשמע טוב. גם מרינה עלתה לי לראש, אבל שוב.. זה כמו חיקוי לא מוצלח.

וואי האמת שבחיים לא הייתי חושבת על זה../images/Emo122.gif

לי היא הזכירה את אפרת גוש, רק בגרסה גרועה.XD

בר יעקב

New member
לא מצאתי דמיון, אם כבר מרינה.

אני דווקא מאוד אוהב את הסגנון של נינט, לדעתי זה לא בא מגימיק אלא מבשלות ובגרות וממקום של מוסיקה באמת. מה שלא אהבתי זה הלייט-נייט הפולשני והרדוד הזה... זה היה יכול להיות נחמד אם הם היו פחות בוטים. אבל זה כבר גובל בגועל.

ממש לא../images/Emo70.gif

עינב- כמה שהיא מצחיקה אותי בענייני מוזיקה היא לא מבינה שתלך לשמוע קובי פרץ

../images/Emo42.gifואי ואי ואי השמש זורחת מעליי ליי ליי../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): ואת, שם קצר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ביום הכי בהיר
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לנו מים לבזבז
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן וההודעה שהיא כתבה בפורום :) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: יום כיף בקאנטרי עם הבסיס
מאכל השבוע שלכם: ארוחת בוקר בקפה ג'ו (:) בילוי השבוע שלכם: וואי האמת שהספקתי מלא הסופ'ש! חמישי בבוקר ארוחת בוקר עם חברות בעזריאלי, שישי בבוקר פדיקוריסטית, אח'כ ארוחת בוקר עם סבתא ואח'כ שופינג עם חברות. אתמול בלילה הלכנו אל חברה הביתה לג'קוזי, והיום בבוקר ים
הערב אלך לסרט 'ההצעה' - מישהו ראה? פאדיחת השבוע שלכם: X סקופ השבוע שלכם: החל מהשבוע אני מתחילה את ה11/3 (משמע חמשוש פעם בשבועיים. אני אתגעגע!$@#
) ציטוט השבוע שלכם: 'אפשר להסתובב בחוץ מבלי להיות שבלול'. איזה שכל יש לקרן יא-אללה.D: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לצערי לא הלכתי לשבוע הספר ואני ממש אוהבת.. מאז שאני זוכרת את עצמי הלכתי כל שנה. חבל/: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להזמין כרטיס לרידינג3, טיול בירושלים. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים: http://www.pikesef.net/?id=14304 אתר מגניב, מנחשים כמה כסף יש בתמונה ואם צודקים-מקבלים את הסכום. כנסו ותנסו. תשתפו אותנו בניסיונות שלכם כדי שלא נחזור על אותה טעות
אתם מוזמנים להעניק לחבריכם מבלי שהם יהפכו לגזוז - הדס, סתיו, קסם, מירב, אלי, שיר ובאמת לכולם.. התגעגעתי.. מחכה כבר לראות אתכם בהופעה
המשך סופ'ש הורס

למעלה