אם אין לחם... תסכמו?

OpenYourEyes

New member
אם אין לחם... תסכמו?

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים: אתם מוזמנים להעניק לחבריכם
מבלי שהם יהפכו לגזוז

אופיר1232

New member
זאת שירו12 שינתי שם משתמש ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: you got a friend עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:מולד ירח זה אחד הספרים מאכל השבוע שלכם: פסטה בילוי השבוע שלכם: הלכתי לעודד את חברה שלי בתחרות ספלינג באנגלית סקופ השבוע שלכם:גילתי שאני לא יודעת לשרוק דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המחשב שלי היתקלקל אז אז היינו צרכים לפרמת אותו ואז נכנסתי לפרום וגילי ששחכתי את הסיסמה אז פתחתי משתמש חדש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:היום לאכול סושי עם חברים

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר השבוע של קרן תקופה של שינוים שיר השבוע לא של קרןCHRIS CORNELL - BILLIE JEAN GORILLAZ - CLINT EASTWOOD עשה את השבוע מתנות שקבלתי מהמשפחה שחזרו מחו"ל מאכל השבוע נאפיס\טורטיה עם אנטריקוט בילוי השבוע חברים ונאפיס מחכה שבוע הספר ותל אביב

מסכמת../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): אין אחד ספציפי... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): billy jean - david cook תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תמונה שלי מפורים ששלחו לי שאהבתי:) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סיימתי עם תנ"ך לתמיד!!!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
מאכל השבוע שלכם: רביולי גבינה ברוטב שמנת פטריות יאמיייי בילוי השבוע שלכם: שבוע דיי משעמם חחחח הדבר היחיד שביליתי בו השבוע שנפגשתי עם חברות להיפרד ממישי שטסה ואכלתי המון המון פיצה פאדיחת השבוע שלכם: הסתובבתי בקניון עם חברות, ואמרתי להן משו על מישהו מהכיתה שלי שלא הייתי רוצה שהוא ידע ופתאום אני קולטת אותו מאחורי חחחחחחחחח זה היה דיי מצחיק סקופ השבוע שלכם:
ציטוט השבוע שלכם: אמ אין דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: למידה מרובה לכימיה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרן אחרי מלא זמן
לשמוע את השירים החדשים...

כן../images/Emo13.gif

והפעם עם שתי חברות
לא חברות כאלה טובות שלי אבל הן אוהבות את הראל סקעת ממש וגם את קרן אז אמרתי להן לבוא איתי

סתיוי16

New member
שבת שלום! ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): כל ה'הופעה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): גיליתי את הלהקה all time low מחברה, אז אני שומעת כל מיני שלהם... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ה'הופעה כמובן... ים עם חברות בפעם הראשונה לעונה :) האא וחברה שלי היום פשוט הביאה לי את האי'יפוד 8 ג'יגה שלה כי לדברי'ה אין לה מה לעשות איתו!! העאהאעהאהעא DDD: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: צאו מהבית, אנשים :) מאכל השבוע שלכם: גוועטש!
או איך שכותבים את זה. אכלתי את זה לראשונה אצל חברה וזה הי'ה חריף בטירוף וטעים מאוד ^_^ בילוי השבוע שלכם: ה'הופעה..
ורוב הימים הי'יתי אצל חברה שעזרתי לה במשהו פאדיחת השבוע שלכם: כמות הנפילות בים מהגלים... פתאום בא גל ענקקק ובחכמה רבה ניסיתי לעצור אותו על ידי עמידה במקום, הושטת ידי'ים קדימה וצריחה: "לאאאאאאאאאא" סקופ השבוע שלכם: אני עדי'ין לא מחבבת מדוזות ציטוט השבוע שלכם: "המופע של לוווווווווולו" (חברות שלי החליטו שאני דומה לה, אז כל פעם שאני מגיעה... זה מה שקורה) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בע"ה אני מסי'ימת כיתה יו"ד... אמג.
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים: אומרים נקודתי'ים. D: אתם מוזמנים להעניק לחבריכם מבלי שהם יהפכו לגזוז: שבת שלום כפרותתתתתתתתת

מקופלת מקופלת - עד הפירור האחרון!../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מתקשר אליייי
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): יש טונה! מלאמלא אביתר בנאי ועידן רייכל והפסקול של כמעט מלאכים!
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין משהו ספציפי.. היה אחלה שבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: חחחחחחח ראיתם את דודו זר ב-1 נגד 100? בכ"א, יומנו של חנון
פשוט ענק מאכל השבוע שלכם: ספגטי בילוי השבוע שלכם: עבודה? פאדיחת השבוע שלכם: יש לי דווקא אתמול בצהרונית שיחקתי עם הילדים דג מלוח, ובאזשהו שלב גיליתי שהמפתח שלי נעלם
הבאתי את כל הילדים לחפש אותו בחצר ואחרי שעה גיליתי שהוא היה בתיק שלי
חח הם די התעצבנו.. בעיקר בגלל שהם לא קיבלו את ההפתעה שהבטחתי למוצא הישר
סקופ השבוע שלכם: נופ.. ציטוט השבוע שלכם: "זו וי מאמא!!!!!" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חיכיתי לזה... ה-ו-פ-ע-ה!!!! אה, וגם מועדון לילה
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים: מי רוצה לבוא איתי להופעה של שלמה ארצי בקיסריה? אני רצינית.. אתם מוזמנים להעניק לחבריכם
מבלי שהם יהפכו לגזוז: לקרן שעשתה לכולנו טוב על הלב עם ההודעה שלה

נראה לי שאני רוצה גט חברותי

את לא מחכה לראות אותי אחרי מלא מלא מלא זמן (משהו כמו מפסח) שלא התראינו?!

I מ י ר ב I

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):מבול(חורשים עליו בגלגלצ) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):הגשמה עצמית(גם עליו חורשים בגלגלצ) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מישהי שלא דיברתי איתה 5 שנים התקשרה אליי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/דודו זר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:באבלס,התמכרתי למשחק הזה מאכל השבוע שלכם:שניצל פרגית בילוי השבוע שלכם:הייתי השבוע בהופעה בתמונע של סיון יחיה ובציר 76,מאוד נהנתי פאדיחת השבוע שלכם:אין לי פאדיחות סקופ השבוע שלכם:אין לי סקופים ציטוט השבוע שלכם:מה זה??? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:איחורים של הרכבת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:זאפה-ברור!!! משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי נקודותיים:יום שלישי מועדון לילה אתם מוזמנים להעניק לחבריכם
מבלי שהם יהפכו לגזוז-ל-ורד

למעלה