אם אין אני לי

שKקירה

New member
אם אין אני לי

מי יחמיא לי???! אני משתגעת מההזויים האלה שנראים סביר ומטה - ...... אבל יש להם דרישות.. מזה דרישות. רק עם בובות ויטרינה /דוגמניות. הם ירוצים לצאת! ויש להם גם את העזות להעיד על עצמם שהם ממש לא שיטחיים ושהחיצוניות זה לא מה שמנחה אותם זה רק חשוב להם ... מאוד מאוד מאוד מאוד מאווווווווווד.

NEO83

New member
למה את חושבת שלאנשים לא יכולה להיות

זכות בחירה עם מי הם יוצאים?
אז מה שהם בוחרים שלא לצאת איתך? זה אומר שהם שיטחיים? לא, זה אומר שיש להם טעם שונה.

שKקירה

New member
השנאה שלך

אוכלת אותך. הגיעה הזמן שתשתחרר ותרד לי מהעורק. אם אין לך משהו ענייני להגיב פשוט תסתום . זה לא פוטגני . ומי אמר שדברתי על עצמי? לא הכל ביקום קשור אלי.

NEO83

New member
סליחה?! השנאה שלי?!

מי יושב לך על העורק?! קשה לך עם האמת בפנים אז את יורדת לפסים אישיים? לכי תתגברי ותחפשי.

עדיג78

New member
אם יש משהו ביקום שלא קשור אלייך

צריך להרוג אותו כאן ועכשיו

צלשלספק

New member
אני מבקש

שתעדני את סגנון הכתיבה שלך.

אני לא מוכן להתלהמויות ע"ג דפי הפורום.

"אם אין אני לי, מי יחמיא לי" - מצחיק

רק היום קראתי כתבה של בחורה שמתיימרת לכתוב בשם כל הנשים: היא טוענת שבחורות לא אוהבות שמחמיאים להם זרים, כי זה "פולש לאינטימיות שלהן, ומשטיח אותן", ולכן זה גובל בהטרדה מינית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390563,00.html

האמת שאני לא מבין את הטענה. אם הייתי מנסה להתלבש סקסי כמו בחורה ישראלית ממוצעת שמקבלת הערות כאלו, לא הייתי בא בטענות לאף מעיר/מעירה, להיפך, הלבוש הזה מטרתו להוציא עיניים ולגרוף תשומת לב, אז קצת מוזר להתלונן.

תשימו לב ללבוש הסטנדרטי של בחורות: מכנסיים וחולצות צמודות, חולצות בטן, חולצות עם מחשוף, שמלות שחושפות רגליים (כמובן מגולחות), מכנסונים קטנים, חצאיות מיני, בים - ביקיני שלא משאיר כלום לדמיון, הכל בחוץ הטוסיק והשדיים, ניתן אפילו לראות כל קפל באיבר המין. בחורות מתלבשות ככה, ואח"כ בוכות שזרים מעירים להן הערות. שאלה לכל הבחורות: האם זה הלבוש הסטנדרטי של גברים ? נכון שלא ? אתן מתלבשות כך כדי לגרות מינית גברים, ולכן אתן מקבלות מחמאות. אז להתלונן על זה ? ממש סכיזופרניה. יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.

וכמובן שאני לא מדבר על מטרידים מיניים עם הערות דוחות, אלא רק על המחמיאים.

ויש לי הצעה לכל מי שסובלות ממחמאות

פשוט תלכו כמו גבר ממוצע:

- ג'ינס/מכנסיים לא צמודים,
- חולצה מלאה (לא גופיה, לא בטן, לא מחשוף) לא צמודה,
- עם חזייה אך לא פוש-אפ,
- בלי אודם או כל אלטנרטיבה אחרת להדגשת השפתיים.

מבטיח לכן שינוי דרמטי בכמות המחמיאים.

shayCn

New member
בנות שפויות לא סובלות ממחמאות,דניאל

רק כאלו שהשתן עלה להן לראש

danielKTB

New member
מוגזם מוגזם מוגזם

עוד רגע כיסוי ראש...

בא לנו להראות טוב ולהגיש טוב לא בשביל להוציא עיניים!
למה שאני אראה מרושלת בשביל להפסיק אנשים זרים (שהם בדרך כלל מבוגרים/נשואים/ ממש לא הטעם שלי) להרגיש חופשי לפנות אלי כאילו אני נערת השעשועים, שנולדה והתאפרה רק בשביל שהוד רוממותו, יתן את חוות דעתו המכוסה בריר ועניו הרעבות . (יש לי כנראה מגנט ליצורים)

חמודים אמתיים שבטעם שלי בכלל לא 'מתחילים' עם בחורות. הם מפתחים שיחה לא קשורה למראה (אולי גם לבדוק אם הקופסא תקינה) או שמחכים לקשר עין וחיוך.
בכל מקרה כן, אני -בדרך כלל- לא אוהבת מחמאות מזרים. זה מביך אותי . בדרך כלל לא נשמע לי כלל כמחמאה. יותר הטרדה מוסוות. מחמאה אמיתית אני תמיד שמחה לקבל.

Chicobo

New member
יקירתי

לא משנה מה תלבשי, את לא יכולה למנוע מבטים או מחמאות.
ואם תתלבשי יפה מאוד,ותהיי מטופחת ואף תלבשי משהו טיפה חושפני אבל בטעם,
אז המבטים והמחמאות יגברו.
ואם בכלל תלכי חשופה, אז בטוח אי אפשר להמנע מזה.

את לא צריכה לשנות את הלבוש שלך,
את פשוט צריכה לקחת בחשבון שככה זה.
כל עוד זה לא הערות שהן הטרדה מינית, תקחי את זה לחיוב ותמשיכי הלאה בעיסוקייך.

danielKTB

New member
הבעיה שיש גברים

תופסים טרמפ על מחמאה בשביל להגיד לאשה דברים לא לעניין, אולי לא סוטים כאלו פשוט חצופים שהולכים על הקצה.
י

Apikachu L

New member
נראה אותך קונה בגדים במחלקת הגברים

בלי שיתחילו להעיר לך הערות על כמה שזה לא בסדר, ומה פתאום את קונה לא במחלקה שלך...-_-;

Apikachu L

New member
ולכן אני מודד את הבגדים שלו...

חוץ מזה, אני לא מתבייש במי שאני.

Apikachu L

New member
על מוכרות טרנספוביות שמנסות לסלק אותך מהחנות.

אני לא מתבייש, אבל אנשים מגיבים בצורה לא נעימה.

Apikachu L

New member
שזה חנות לבגדי גברים ואין לי מה לעשות שם

חוץ מזה, יש איסור דאורייתא על גברים ללבוש בגדי נשים ועל נשים להחזיק כלי גברים.

למעלה