קונספירציות
תראה, לפני שהתחלתי לבדוק את הסיינטולוגיה חרשתי את הרשת שתי וערב כדי לראות מה ה"עוילם" אומר על זה, דווקא בגלל שראיתי התנגדות כ"כ נחרצת ותיאוריות קונספירציה מכאן ועד הירח (הסיינטולוגים רוצים להשתלט על העולם וכו') זה נראה לי יותר מעניין. בשורה התחתונה, לסיינטולוגיה יש כמה צדדים מוזרים, וכמה תיאוריות הזויות. לדעתי מי שיקח את הסיינטולוגיה למלא צורך רוחני, נמצא בסכנה כאמור באתרי ההתנגדות לסיינטולוגיה. עם זאת לסיינטולוגיה יש כמה כלים חזקים מאוד לעולם העסקים, כאיש עסקים מתחיל אני צריך ללמוד כיום על מכירות, ניהול, התנהגות ארגונית, ניהול כח אדם, ניהול כספים וכו' כשלמדתי תכנות קניתי ים של ספרים מקצועיים, ישבתי על התחת בבית שנתיים ולמדתי מהם, מזה יצא לי קריירה מוצלחת של מתכנת עוד 8 שנים בהמשך. את אותו דבר אני עושה היום עם עסקים (כלומר אני עושה הסבת מקצוע מתכנות ליזמות עסקית), קניתי כמה ספרים מקצועיים רובם של כותבים רגילים וחלקם של ל. רון האוורד, ואני חייב לציין שמה שהוא כותב (על שיווק ומכירות למשל) עובד כמו שעון שוויצרי. אז סיינטולוגיה כת או לא, ממש לא מעניין אותי, אני לוקח משם את מה שטוב לי לביזנס.