"אל תתעללו בשמנו"

"אל תתעללו בשמנו"

צאצאי תרפ"ט באו לחברון: "אל תתעללו בשמנו" הסבירו: "באנו להביע הזדהות עם הסבל הפלסטיני מצד המתנחלים, שמשתמשים במה שקרה למשפחות שלנו כדי להצדיק את האלימות" אני מקווה שיום אחד יפנו את כל המטורפים שהתנחלו בחברון.

sharonhaimov

New member
הסתה קשה נגד המתנחלים

חלק ממסע ההכפשה של אולמרט נגד המתנחלים כדי שיוכל לפנות אותם ולהרוס את המדינה.

sharonhaimov

New member
אולמרט לא שמע על מו"מ, הוא מגרש

אזרחים על ימין ועל שמאל, ומשתמש במניעים גזענים בגלוי, כמו ה"בעיה הדמוגרפית" וכל זה תוך הכפשה שקרית כנגד המתיישבים, שכל פשעם הוא אידיאולוגיה ואמונה חזקה. את ההתיישבות נפנה אם תקום מדינה פלסטינית, אין סיבה לפנות אפילו מילמטר אחד עד שלא נתחיל מו"מ.

sharonhaimov

New member
כן גרשו. גרשו את המתיישבים.

אם אתה נותן לגיטמציה לגירוש שכזה, אתה נותן לגיטמציה לתוכניות טרנספר לערבי ישראל.

sharonhaimov

New member
לא, גירוש זה העברת אדם בכוח

ממקום אחד למקום אחר (כמובן ללא הסכמתו). זה פינוי של אדם מרכושו ללא הסכמתו, הפרת זכיות אדם. אם אתה מצדיק את הגירוש בעזה אתה מסכן את המדינה בגירושים מטורפים כמו תוכניות של כמה מפלגות לבצע טרנספר לערבי ישראל.

sharonhaimov

New member
ההגדרה לגירוש מאוד ברורה.

הוצאת/העברת אדם מרכושו ללא הסכמתו. זה די ברור, וזה די מה שקרה בתוכנית ההתנתקות, ברור שהייתה את החלטת המדינה, אבל המדינה במקרה הזה עבירה על החוק הבינלאומי (קורה המון בישראל ובעולם). אם אתה נותן לגיטמציה לגירוש יהודים, אתה בהכרח גם נותן לגיטמציה לגורמים קיצונים אחרים לנסות ולגרש ערבים ישראלים ממדינת ישראל, וזה בחסות החוק. כמו הגירוש בעזה שהיה בחסות החוק.

אם כך-מגרשים כל יום בישראל אנשים

מבתיהם - ע"י ההוצאה לפועל זה שאתה ממציא לעצמך הגדרות, לא עושה אותן נכונות ולא מאפשר לדון איתך על אותו מישור. גם כל שאר ההודעה שלך אינה נכונה.

sharonhaimov

New member
בתהליך ההוצאה לפועל מוציאים אנשים

מהבתים שכבר טכנית לא שייכים שלהם, אלא נמצאים במצב של עיכול נכנסים בעקבות חובות של בעל הדירה לשעבר, זה דבר שמוכר בחוק, שהדירה כבר לא נחשבת כרכוש של בעל הדירה לשעבר.

איתיet

New member
בנוסף הם חתמו מראש על חוזה שאיפשר

זאת. ד"א מה עם השטחים החקלאיים של הקיבוצים שמוחכרים ע"י מדינת ישראל? קרקע של המדינה והקיבוצים דורשים פיצוי...

ממש כמו שאם ישראל תזיז

את הגבול מערבית לוואדי ערה פלשתינאי ישראל (נכון הם אזרחים, אל תתאגו אני יודע, אבל קודם לכן, עוד לפני שהם אזרחים ועוד חפני שהיו אזרחים הם פלשתינים) יחזרו הביתה לפלשתין וזה בניגוד למתיישבי גוש קטיף, בלי להתפנות מבתיהם.

sharonhaimov

New member
הם קודם אזרחים של מדינת ישראל

ואסור לנו להפלות אנשים או לבטל את אזרחותם בגלל שיוך אתני מסוים או בגלל שהם גרים באיזור מסוים. זה כבר סכנה שונה.

אני יודע!, SO WHAT!!!

לא הזכרתי שיוך אתני, הזכרתי שיוך לאומי, הסיכסוך הוא בין עמים, לא גבולות ולא כיבוש. אז הם אזרחים ואני יכול להשיג בגלל כל מיני סיבות טכניות אזרחות אירופאית אז?

sharonhaimov

New member
אתה מעוניין לבטל את הזכיות של אזרחי

מדינה בגלל שהם גרים במקום מסוים, או שייכים לקבוצה אתנית מסוימת שנמצאת בידיוק על הגבול. גזענות או לא? ואני לא איש שמאל, להפך אני ימין תומך מפעל ההתיישבות וקפיטליסט.

למעלה