אל תתנפלו עליי

revital110

New member
אתה יכול לא לקרוא, לא כל מה שכתוב בפורום

חייבים לקרוא. אם אני נתקלת בדיון שלא מעניין אותי (גם אז זה עוסק בעמיר בניון, כמו למשל איך הוא ניראה לפני החזרה בתשובה), אני לא קוראת הכל, אלאמחליטה מה לקרוא ומה לא, כמו בכל פורום ובכלל.

לעמיר יוגב..

קודם כל אני מסתכל על התמונה הכוללת, לעולם לא אפסיק לרצות שאנשים יחזרו בתשובה, מילא אם הייתי מטיף או עושה "כפייה דתית" אבל לייחל?! שים גבול אחי והמסכימים איתו ואל תגידו לי למה לייחל.. מבחינתי אנחנו הגענו כבר למצב של חוסר תקנה, ריקבון גדול שלא יעזור ראש ממשלה הכי טוב, כמו סרטן השחיתות, הגזענות והרוע התפשטו בנו ואין תרופה, רק ההוא שיבוא כי אנחנו מחכים לו יותר מדי שנים, ואיך יבוא? אולי אם אנשים יחזרו בתשובה אז לזה אני מייחל. ואישית לך עמיר יוגב: אחי, קבל כבר את עמיר כמו שהוא, צא מהבאסה שלך על זה שהוא חזר בתשובה ולא שר שירי אהבה יותר, אני יודע שאתה מעריץ גדול ושקשה לך לקבל את השינוי אבל זה נעשה, ותנסה פחות להקפיד על הדתיים והדת.

ועוד משהו..

עמיר בניון- נושא הפורום- מוציא אלבום ושיר גדול שעוסקים במשיח ובגאולה אז על מה נדבר אחי, בנוסף הוא גם חזר בתשובה בעצמו ומוסיף שירי מחאה על המצב. לא קשור אלי בכלל אבל ברור שהמעריצים ידברו על זה וגם נושא הפורום בעצמו בהופעות מייחל לזה(אפילו באלבום הראשון- "הלוואי בבוא היום ידעו כולם.. על אדון מרום שוכן שמים..."). נראה לי שרוב המעריצים הדתיים פה עושים מה שברור שיעשו ואתה זה שהולך נגד ההוויה של נושא הפורום. הדעות וההודעות של המעריצים די מקבילים לנושא הפורום פחות או יותר ומי שקשה לו לקבל את מה שנושא הפורום מנסה לייחצן כבר תקופה ארוכה זה אתה אחי, אל תתעצבן אבל זה המצב.

טוב אז ככה..

זה כמובן לשני ההודעות שלך. אז דבר ראשון אני מקבל את זה שעמרי דתי אני מקבל את זה שהוא לא שר שירי אהבה אני מקבל את זה שהוא מוציא כבר דיסק שני שעוסק באלוהים אמנם זה מעצבן אבל כמו שמישו פה אמר זה מה יש ועם זה מנצחים. וברור שאתה לא מטיף אפחד לא אמר שאתה מטיף אבל כמו שאמרת אתה מייחל(!) אז תאר לך שאני איחל כל כמה הודעות את הדוגמא של בית'ר, זה שרוב הפורום דתי זה לא אומר שזה צריך להיכנס לפורום זה שעמיר עוסק בחזרה בתשובה וכותב על זה שירים זה אחלה ואני אשמח לשמוע תגובות על השירים אבל מפה ועד להגיד כל שנייה שכולם יחזרו בתשובה ובלה בלה בלה זה כבר מעצבן. ואם כבר מדברים על הוויה נראלי שאתה טועה קצת כי הווית הפורום זה בהחלט אך ורק עמיר בניון והיצירות שלו וכמו שאמרתי מקודם צריך להתייחס אליו ואל היצירות!! ולא להגיד יאללה תחזרו בתשובה, אמן יבוא המשיח,אמן ככה וככה וככה. לא פשוט לא זה פורום עמיר בניון הקהילה פה מעורבת אני לא צריך לקרוא כל כמה הודעות על מה שימחלים אנשים פורום עמיר בניון כתוב בקשר לעמיר בניון! פורום דת קהילה, אלוהים, משיח, אהבת האל, כתוב את זה שמה. למרות שאני גם בעד שלעיתים אנשים יכתבו פה על הרגשות שלהם, על מה הם חושבים, אם מישהו במצב קשה ובא לו לפרוק בשמחה אני יעזור לו יעודד אותו אבל שיהיה בטעם. מבין אחי? עד שתענה בטח יהיה מוצ'ש או משו כזה בכל זאת ערב שישי בפתח וצריך לנוח או להכין את השבת. אז שבת שלום לכולם ורק בשורות טובות.

תפסיקו בדברים טפלים ... תתעסקו בעיקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והעיקר הוא שעמיר עומד להוציא אלבום חדש לקראת החגים !!! אז באמת , מה זה משנה אם באים להופעות שלו אנשים דתיים , חילוניים או מסורתיים ??? כולנו בסה"כ בני-אדם וכל אחד מתחבר למוסיקה של עמיר ממקום אחר ופנימי משל עצמו . כל אלה שטוענים שעמיר כרגע שר תכנים שהם יותר דתיים אז זה מה שיש ועם זה מנצחים !!! עובדה בשטח שהשיר "עומד בשער" נטחן בגלגל"צ ובכל שאר התחנות אז בינתיים שכל השאר מדברים - התוצאות מדברות בעד עצמן ... שתהיה שבת שלום !!!

MoRaNi3

New member
באמת היו הרבה דתיים

גם אני הייתי בהופעה בירושלים.. אבל אני חושבת שזה חלק ממנו וזה חלק ממה שהופך אותו לזמר כ"כ ענק בעיניי.. האמונה שלו גורמת לו לשיר מהלב.. ואם תשים לב אז גם האלבום החדש מדבר בעיקר על הנושא הזה של דת וקירבה לאלוהים.. לא נראה לי שיהיה דבר כזה שהוא יהיה "זמר של דתיים", כי בכל זאת יש המון חילונים שמעריצים אותו ואני לא רואה קשר בין הדברים.. אה, וההופעה היתה מדהימה..

bative

New member
למה לחשוש מהדבר הכי טבעי ויפה

עמיר עבר שינוי מהותי בזכות עצמו, והשינוי הזה עושה טוב לכולנו, אחי דתיים אלו בני אדם רגילים עם ידיים רגליים ואף בדיוק כמו שלך,כשבאים להופעה המוזיקה מדברת ולוקחת את הגוף איתה למופע, אין אפשרות לעצור את הרוח, אני הייתי בהופעה בירושליים והיו שם מכל סוגי היהודיים שיש בארץ ממש כל גווני הקשת וזה יפה ומחמם את הלב.

למעלה