אל תתנפלו עליי

Elagron

New member
אל תתנפלו עליי

טוב אני הולך לכתוב פה משהו,אני מבקש לא להתנפל עליי,קודם כל לקרוא הכל ואחרי זה תגיבו. ולפני זה אני רוצה להגיד שאני לא מתכוון לפגוע באף אחד,ואם מישהו נפגע או משהו אני לא מתכוון לזה. טוב אז תראו, בהופעה האחרונה של עמיר (בירושלים) היה המון אנשים, אבל שמתי לב ואני חושב שגם אתם שמתם לב, שרובם שם או לפחות חצי מהאנשים היו דתיים. ואני רוצה להגיד שאין לי שום בעיה עם דתיים, ואני מעריך המון דברים אצלכם אבל זה לא הנקודה. אני לא הייתי בהופעות בעבר(אני מתכוון ממש מזמן) ולפי מה שאמרו לי,וגם לדעתי לא היה כל כך הרבה דתיים. ולפני שאתם קופצים אני רוצה להגיד שלא מפריע לי העובדה שיש שם המון דתיים, מפריע לי שעוד כמה שנים ההופעות של עמיר יהפכו להיות רק לדתיים. אני מתכוון שאם לדוגמא אני אבוא להופעה שלו, אני ארגיש ממש תקוע, כמו לבוא להופעה של אחד מהזמרים החסידיים. ואני מתאר לעצמי שבמיוחד אחרי שעמיר חזר בתשובה זה קרה,אבל אני ממש חושש מזה. אני יודע שרובכם פה דתיים,ואם יש פה אחרים, אני רוצה לשמוע מה דעתם. ואני אומר את זה עוד פעם אין לי ש-ו-ם בעיה עם דתיים כאלה או אחרים. כמו שאמרתי בגלל שרובכם כאן דתיים יכול להיות שלא תבינו אותי ותפגעו או משהו, אז עוד פעם אני מבקש לחשוב רגע בראש שלי ולא להתנפל ישר.

odery

New member
בזמן האחרון

אני קבוע קוראת ואז מגיבה.א.אני דוסית ואנלא מבינה עד שהדוסים החשוכים נחשפים לתרבות אתם מתלוננים? ב.כן,מיום כיפור הקרוב הכניסה להופעות של עמיר נפרדת,גברים בציציות נשים ברעלות.ג.תרגע,באמת שלא אכפת לנו הדוסים שתמשיך להגיע.ד.עכשיו ברצינות-אל מי אתה מפנה את הטענה שלך? אל הדוסים שבאים? אל עמיר שחזר בתשובה?

מההההההההההההההההההההההההה

מיום כיפור הבא יהיה כניסות נפרדות?! אלוהים איזהו הדרדרותתתתתתתתתתת! אצלכם זו בטח התחזקות וזה אבל זו הדרדרות ואני לא מאמין למה שאני קוראאא פה אלוהים מה הדבר הבא?! מילא דסיקים על אלוהים על משיח ועל חזרה בתשובה אבל עכשיו זה? פאק העמיר הזה לא נורמלי הוא משתגע הוא והדת הזאת!

עזבו יצאתי טמבל לא הבנתי

את הציניות השופעת וההומור השנון של אודליה. אבל בכל זאת חסר לו והוא עושה את זה!

אנונמני

New member
קצת הגזמת עם המספרים

אני בספק אם חצי היו דתיים, בכל מקרה אני חושב שזה רק בירושלים ככה, במקומות אחרים שיצא לי להיות(לא הרבה) באמת לא ראיתי כ"כ הרבה דתיים.

רפי35

New member
אז ככה (לפחות לדעתי)...

לא אני לא מפחד משינוי בהופעות כי גם בעתיד אני לא מתכנן לדברים שוליים לעצור אותי מלהגיע להופעות, אין לי בעיה להגיע להופעה לדתיים כי גם לי כמו לך אין בעיה אם דתיים [אפילו יש פה כמה כאלה שאני ממש מחבב
]. וזה מצב שהוא ייחודי לירושלים ומהווה חלק מהייחוד שרבים (לדעתי כולל עמיר) מייחסים להופעה בירושלים. שיהיה רק בשורות טובות וניפגש בעוד הופעות רבות... רפי.

boaz1012

New member
../images/Emo13.gif בעזרת ה' ../images/Emo13.gif....

אבל כבר לא תהיה לך בעיה כי בעזרת ה' תחזור בתשובה ותרגיש בענינים...... תקשיב בתור דתי שהולך להופעות שהרוב המוחלט בו הוא חילוני אני אף פעם לא מדגיש את ואף פעם לא מרגיש תקוע או משהו. יש התחזקות בקטע הזה אז מה רק דתיים צריכים להרגיש אאוט סיידר בהופעות וחוץ מזה מה זה דתיים מה זה חילונים כולנו בני אדם יהודים ומה זה משנה ממה מורכב הקהל ברובו או בכולו יש הופעה של עמיר וזה מה שחשוב בעזרת ה' משיח בקרוב

revital110

New member
כל הכבוד בועז, צודק בכל מילה

אני לא דתייה, לא מפריע לי שיש דתיים בהופעות, מה זה משנה? למה בכלל לעשות הבחנה? למה שלא יהיו דתיים? זה בדיוק כמו שאותם דתיים שהיו בהופעה יגידו שיש חילונים. אין צורך לעשות הפרדה, זה ממש לא צריך להפריע לנו.

מייצל

New member
היי...

אז אני כן דתיה, ואני באה להופעות של עמיר כבר כמה שנים...וזה נכון שלאט לאט יש יותר דתיים בהופעות (בירושלים בכל אופן...) ונראה לי שאני קצת מבינה למה אתה מתכוון. אני חושבת שעמיר בניון הוא לא זמר של קהל מסויים. לא של דתיים בלבד, או מזרחיים או כל דבר אחר... וכל היופי בעיני זה שתמיד ישאר לו קהל מגוון... ולי נראה קצת חבל שהקהל הופך להיות לאט לאט אחיד... ככה אני חושבת. אני לא חושבת שזה עניין שאפשר לשנות...או צריך לשנות... אבל גם בעיני המגמה הופכת להיות קהל אחיד...

אני אענה לך כרצונך...

הבנתי את הכוונה שלך ואענה לך בפשטות: הסר דאגה מליבך, המספר הגדול של דתיים היה מכיוון שההופעה הייתה בירושלים, בהופעה בצוותא בסבב הזה בקושי היו דתיים(כרגיל לאוכלוסיה בעם) וכך גם בהופעות אחרונות בתקופה האחרונה.. בעזרת השם בהופעה הבאה של עמיר כל עם ישראל דתיים..

אולי מספיק כבר

עם הייחולים האלה של החזרה בתשובה? כאילו רבאק מה נהיה עם זה? פתאום כל אחד רושם בהופעה הבאה, בתקליט הבא, הלוואי כל עם ישראל בתשובה אמן יבוא המשיח וכולנו נחזור בתשובה. כאילו אחי לא אישי נגדך.. אבל מה יהיה עם הקטע הזה?

כי זה מעצבן שבכל הודעה שלישית

אני צריך לראות את התחזרו בתשובה הזה או הודעות על דת. זה פורום עמיר בניון לא דת וקהילה. תארי לך שרוב הקהילה פה הייתה אוהדת בית'ר למשל וכל הודעה שלישית היית רואה כתבה על בית'ר שבכלל לא קשורה לנושא או משו כמו יאלללללללה כולם לבוא לטדי יאללה משחק הבא ננצח תערבים האלה ושנה הבאה ניקח אליפות אמן וכולם יהיו בטדי. יאללה אמן ביוני הזה כל המדינה תהיה אוהדת בית'ר!!!!! נראלך הגיוני? אז הרוב פה דתיים זה אומר שאני צריך לקרוא כל שניה על דת וערכים וחזרה בתשובה ואנא עראף מה? מה הקשקוש הזה? פורום עמיר בניון.

לא הבנתי...

גם אני לא דתי ואין לי בעיה עם דתיים .. אני אפילו מעריץ אותם כי הם חזקים יותר ממני.. והם מה שאני רוצה להיות אבל קשה לי... אבל בכל מקרה מה שאני רציתי לשאול זה אם באמת אחרי יום כיפור הכניסה להופעות תיהיה מופרדת? או שזה באמת בציניות?

למעלה