אתה מדבר על פחים מוטמנים?בזמנו, שהפתח של הפחים האלה היה מקדימה בצורה של תא שמסתובב פנימה, הייתי מידי פעם נכנס לפחים האלה ומחלץ משם חתולים שנלכדו.
בחדשים בכלל אי אפשר אפילו לנסות להתחרט כי הפתח קטן מידי לאדם רגיל.אם זרקת משהו אי אפשר להתחרט.
מוריד את הראש של הפח?בזמנו, שהפתח של הפחים האלה היה מקדימה בצורה של תא שמסתובב פנימה, הייתי מידי פעם נכנס לפחים האלה ומחלץ משם חתולים שנלכדו.
לא היה פתח מלמעלה אז. היה פתח מקדימה שזה תא שמניחים בו אשפה והוא מסתובב ומשליך אותה פנימה. ופתח מאחורה שהיה בדרך כללל סגור על מנעול. אם אני זוכר נכון משם נכנסתי.מוריד את הראש של הפח?
מקרים דומים (נפילה, לא נסיון רצח):לא היה פתח מלמעלה אז. היה פתח מקדימה שזה תא שמניחים בו אשפה והוא מסתובב ומשליך אותה פנימה. ופתח מאחורה שהיה בדרך כללל סגור על מנעול. אם אני זוכר נכון משם נכנסתי.
הפחים שתמונה גם לא טובים. כי הפתח מלמעלה אבל הפח מאוד נמוך.מקרים דומים (נפילה, לא נסיון רצח):
(1) חשש לחיי אישה שמעדה לפח מוטמן...חפשתי תעוד נוסף על הארוע אך לא ברור האם לבסוף נמצאה הגופה במטמנה, אם לאו...
(2) באר שבע: אישה חולצה מבור של פח מוטמן...האשה ניצלה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.