"אל תשאיר אותו יתום"

L L B

New member
"אל תשאיר אותו יתום"

למה התכוון המשורר

limors2

Well-known member
הבה נעלה ספקולציות באמת!

אם הם לא רוצים לספר לנו על מה הם מדברים, נאלץ לנחש לבד! אולי אחרי שהתינוק נוצר, ההוא הלך לסופר לקנות להיא ממרח שוקולד לחמוצים שלה ונתקע בתור אינסופי וארוך ככ שהוא החליט לברוח ולהשאיר אותה לבד? וזה מסר לנשים שלא יכנעו לדחפים המוזרים שלהן? או שאולי זה משהו אחר? מה דעתכם?

L L B

New member
אהה! אני יודעת!!

זה קשור לאלכוהול ולמועדונים... אתם הרי יודעים מה ההתייחסות של לגלג"צ לגבי כל זה... בואו נשים את הדברים על השולחן - מועדון=אלכוהול. אלכוהול=מין. מין=הריון. הריון=הכחשה ("אני לא האבא!") הכחשה=התכחשות ("אבא שלך מת. אתה יתום!")

StimpyX

New member
נראה לי שהכי פשוט...

'אל תשאיר אחריך יתומים' סע בזהירות, שלא תיהרג ותשאיר יתומים. אולי מנסים חזית חדשה של 'אוקיי, אם החיים שלך לא חשובים לך מספיק בשביל לנסוע כמו שצריך, אז הילדים שלך בטח חשובים לך'. עוד נסיון לזעזע.

limors2

Well-known member
נכון, אבל איפה הדימיון?

אפשר לעוות להם את הכוונה בצורה הרבה יותר כיפית!

חיחי צדקת כמעט זה בעצם לא לנהגים

זה לאלה שהולכים על הכביש כאילו האנשים צריכים ללכת על הכביש והרכבים על המדרכה

RJlake

New member
אולי הם מזהירים ממתרימים!../images/Emo12.gif

שבאים ודופקים בדלת ואז דוחפים את האישה בהריון ולכן על הגבר תמיד להיות בבית ולא לצאת אף פעם ואז הוא גם לא עובד ואז לא צריך להמציא תירוצים ללמה לא ללתרום לילדים מפוקפקים בני 13 כי באמת אין כסף וככה נפתרו 2 בעיות במכה אחת
טליליליל

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נועם הרגת אותי עכשיו!!!

limors2

Well-known member
אבל לזה יש פיתרון אחר!

"ההורים לא בבית" ככה אין את הפדיחות שאין כסף!

redgirl2

New member
הכי מצחיק זה שאיש מבוגר אומר את זה

זה קרה לנו פעם בהתרמה..שנכנסנו למעלית אחרי זה כ"כ צחקנו

RJlake

New member
בסדר אבל במקרה שהאישה פותחת את

הדלת בלי לשאול ואז המתרים מהר מהר דוחף. זה קורה. את בהריון,מתרגשת,מבולבלת ,לא שמה לב שלא פותחים לזרים. ולכן תמיד הגבר צריך לפתוח את הדלת בזמן שאשתו בהריון.

limors2

Well-known member
איזה מפחיד זה../images/Emo7.gif

החיים כה קשים לאישה בהריון
אזהיר את ההיא בעבודה שבהריון לא לפתוח את הדלת למתרימים!!!

למעלה