אל תקפצו עלי

תיקונים

1. אני יודע יותר טוב מכל אחד בתפוז מה זה פמיניזם: לפמיניזם כל כך הרבה השקפות שהמשמעות של זה לא רלוונטית, האג'נדה הפמיניסטית נודעת גם בנטייה שלה לרכב על סוגיית ההומואים-לסביות.
לסבו-פמיניסטית זו אחת ששואפת להעלים את מעמד הגבר בחברה ולהפוך אותו ללא רלוונטי וכל האמצעים כשרים.

2. אני לא קבעתי עובדות, אמרתי את דעתי. ויש מאות מחקרים לכאן ולכאן, רובם נאחזים בסטטיסטיקה עם יסודות רעועים והתפרסמו בזכות האינטרסים הצרים של כתבי עת "מדעיים" וכנראה גם בעידוד ה"מדענים" המעורבים. כי הוכרה זה גם מוניטין שבזכותו מוזרמים יותר משאבים למחקרים מטופשים. אין שום סיבה שהטבע יחליט לעצב נטיות הומוסקסואליות מובנות באדם, זה הכל עניין חברתי של יחסי דומיננטי-נשלט.

לגבי הממבו ג'מבו שלך עם כוחניות וכ'ו - אז איך לפי דעתך גילו את המין? כמובן שבזכות הדברים האלה בדיוק ובעזרת חינוך מחדירים לנו עוד מילדות שבנים מיועדים לבנות, ככל שהחברה נהיית יותר ליברלית, שיעור בעלי הסטיות שוברת שיאים.

אם לקחת לדוגמא את יוון העתיקה שההומוסקסואליזם לא היה נחשב משהו שבגינו בן אדם נודה מהחברה (וגם פדופיליה וכל מיני ירקות) לא נמצא עדויות לשיעור כזה חריג של התופעה וזה משום שלא הייתה שטיפת מוח לסבו-פמיניסטית.

orald

New member
אם ממש משעמם.

Apikachu L

New member
לאחר התבטאויות לא נאותות

ועידוד להטבא"קופוביה אני שמחה לבשר שהמשתמש נחסם מהפורום. מצטערת על עוגמת הנפש שנגרמה לכן ולכם.

אתם כמובן יכולים להמשיך להגיב לטיעונים, והשרשור הזה ישאר בתור תיעוד לגועל נפש שאנשים יכולים לומר ולכתוב, ואישית, אני מקווה שהטרול הזה לא יחזור לפה.

אוהדאדם

New member
היית צריכה יותר משני משפטים להבין שזה טרול?

הוא נכנס לפורום של ביסקסואלים ואומר שאנחנו ביסקסואלים כי אנסו אותנו כשהיינו קטנים, משווה ביסקסואליות לפדופיליה או זואולוגיה, וכן הלאה, ואנשים עונים לו ברצינות?

אני לא מבין למה אנשים עונים לאנשים כאלה. פשוט לא מבין...

dogwomen

New member
אני לא רוצה להגן על אף אחד

כי אתם ישר תוקפים ואין לכם טיפת סובלנות. אבל הוא אמר כמה דברים נכונים, הוא גם לא השווה את ההומוסקסואליות עם כל השאר, הוא רק הראה שיתכן מאוד שהדרך להפוך לאחד מהם היא די דומה.

תחושת הלא שייכות היא נחלתם של כל הצעירים בגיל ההתבגרות שמחפשים את הדרך אל האינדיבידואליות שלהם, בשלב שהם מגבשים את האישיות שלהם. ככל שהם נדחים יותר על ידי ההורים, החברה או במורים בבית ספר, הם מחפשים להם חברה חדשה שהם ירגישו שייכם אליה, הקהילה הלהטבית לצורך העניין היא הכי מכילה ונגישה ולכן מאוד נוח להפוך לאחד מהם בלי לשלם מחיר כבד על נשירה מהמוסד החינוכי והשתמטות מהצבא, היא גם מאוד חזקה פוליטית ויש לה יצוג בכל העולם. זו הבחירה האופטימלית למעורערים וחסרי הבטחון שביניינו שלא רואים את עצמם חלק מהחברה.

ועוד משהו מעניין, הקהילה הלהטבית בישראל ידוע באידיאולוגיה השמאלנית והקיצונית שהם מזדהים איתה וזו מין קונטרה לימנים והדתיים שלא יודעים איך לעכל אותם, אם הימנים לא היו כאלה עויינים כלפי הקהילה, הקהילה עצמה לא הייתה כזו קיצונית ובעייתית שסותמת פיות לכל מי שמביע דעה שלא מוצאת חן בעיניהם.

חוסר הסובלנות והעויינות באה לידי ביטוי משני הצדדים ולדעתי כל המריבות הלא מוצדקות כאן הם הראי לפנים האמיתיות של הקהילה שלא יותר טובה מהדתיים הקיצוניים שרוצים להפוך את כולם לשומרי מצוות.

אני חושבת שצריך להתייחס להומופובים בסובלנות ולא לסתום להם את הפה, כי סתימת פיות אף פעם לא מניבה פרי אלה רק יוצרת בעיות גדולות יותר. להומופובים לרוב אין שום בעיה איתכם, אתם נוטים להמציא את הבעיות האלה בעצמכם, למשל כמו ההתעקשות לקיים את המצעד בירושלים שזו קריאת מלחמה על האוכלוסיה שלא הזמינה את זה.

sobeit88

New member
נראה לי לטרול הנחמד שלנו

יש שני יוזרים!

אז טרולצ'יק, אם לא מוצאות חן בענייך התגובות שלנו אבל הדחף לפרסם את משנתך חזק ממך- בשביל זה יש בלוגים.
ביי.

Apikachu L

New member
ברצינות?

אנחנו ניסינו להתייחס בסובלנות, ואתה יכול לקרא את התשובה שלי, שהייתה סובלנית מאוד. הרבה תשובות כאן כן היו סובלניות והסבירו לו למה הוא טועה, לדעתנו. הוא המשיך לומר שהדעה שלו הכי נכונה, ואנחנו טועים, והדעה שלנו לא נכונה. חלק מהעניין הפלורליסטי הוא קבלת דעות של אחרים, אבל הוא לא היה מוכן לקבל את זה. ללהט"בופובים דווקא יש בעיה מאוד גדולה איתנו - אנחנו קיימים.
מה הקללה הכי נפוצה? הומו.
כן, אתה יודע מה, מי שביצע את הרצח בבר נוער לא היה הומופוב. מי שרצח את הרווי מילק לא היה הומופוב. מי שמתעללים בחבריהם בכיתה כי הם יוצאים מהארון ואומרים "כן, אני הומו" הם לא הומופובים. מותר להם להתעלל ולצחוק על ילדים אחרים. חופש דעה!
יודע מה, גם לפלורליזם יש גבולות. אם באת להעליב את חברי הפורום - אתה יכול ללכת. אף אחד לא הכריח אותך לבוא לפה עם טענות תוקפניות.

זה פשוט מפריע להומופובים שחברי קהילת הלהטבא"ק מנסים לחיות בפתיחות כמו הטרוסקסואלים. להחזיק ידיים ברחוב. להנשא. לומר "בן זוגי" בלי שיציקו להם. אין את הפריוולגיה הזו לרבים מאיתנו, כמו שיש לקהילת הסטרייטים.

אוהדאדם

New member
אשה-כלבה, את בבירור לא קוראת בתשומת לב תגובות

ברגע שהודעה היא הומופובית, אז תוקפים את ההומופוב. אין עם זה שום בעיה, ואין שום סיבה להתייחס בסובלנות להומופוביה. לכן, גם אין סיבה להתייחס בסבלנות להודעה שלך, שהיא הומופובית בבירור.

צעירים לא משתייכים לקהילה הלהט"בית כי הם מבולבלים, או כדי לגבש את האישיות שלהם. זה לא כמו לאהוב להקת רוק. זה חלק מהזהות שלהם. לצמצם את זה ל"אתה צעיר, אתה מבולבל", זה הומופובי. לא צריך להתייחס לזה בסובלנות, בגלל שזה לא נכון, בגלל שזו טקטיקה למחוק את הזהות הזו, בגלל שזה דיבור מלא שנאה שגורם סבל לאנשים.

happy berry

New member
זו רק אני או ש-
?

בחייאת. אתה נכנס לפה וקובע שאנחנו סוטים, מכליל ומתייג אוכלוסיות שלמות ואז חולק איתנו את התיאוריה הoh-so אינטלגנטית שלך, שלא ממש נעימה לאוזן. ואתה יודע מה, אולי מישהו היה לוקח אותך ברצינות אם היית בא בגישה אחרת. אבל אחרי הפתיח המלבב שלך אני בספק אם מישהו כאן מעוניין להתייחס לדעה שלך בכלל.

Apikachu L

New member
זה אותו אחד כנראה.

בכל מקרה - שניהם נחסמו. יבואו עוד - יחסמו גם. להבא לא אהיה סובלנית כ"כ.

למעלה