אל תקפצו עלי

אל תקפצו עלי

לסבו-פמיניסטים פאשיסטיים שונאים אותי אבל בכל זאת, אני רוצה לשמוע מה דעתכם, אתם דו מיניים ולכן אתם נראים לי הרבה יותר שפויים מהומואים\לסביות מוחלטים וסטרייטים הומופובים.

אז מה אתם אומרים? הומוסקסואליות נוצרת באותה דרך שנוצרות סטיות אחרות כגון פדופיליזם, זואופיליזם, נקרופיליזם?

אני חושב שכן, משום שכל העדפות\הרגלים האלה הם טעם נרכש, בדיוק כמו סיגריות - ככל שהעניין מתעורר בגיל צעיר יותר (כתוצאה מחשיפה או ישות סמכותית משפיעה בשילוב מצב תודעתי לא מגובש ומעורער) ה"גמילה" בגיל יותר מאוחר תיהיה קשה יותר (לכן גם קהל היעד האמיתי של המפרסמים והמשווקים הם הצעירים). אפשר גם לכפות נטייה כזו גם על בן אדם בוגר שעובר משבר, למשל בכלא. הרי מערכת קבלת ההחלטות של האדם עובדת על בסיס מה שנגיש ואפשרי במידה סבירה, מה שלא נגיש מספיק או לא נגיש בכלל נפסל במקום, כך שאם ילד, צעיר, שלא מגובש בדעותיו, כפוף ותלותי נהייה קורבן למניפולציה רגשית עם מבוגר הומוסקסואל או פדופיל, מערכת קבלת ההחלטות שלו בדרך כלל "תחליק" והנער יהיה חייב להשלים עם המצב כדי להשאר שפוי (כחלק ממנגנון הגנה) ולא תיהיה לו בעיה להגיע לאורגזמה והזכרון מהחוויה יצרב במוחו כחוויה נטרלית עד חיובית מאוד שתשפיע בהמשך על צורת החשיבה, התפיסה ופעולות שהוא יעשה בעתיד.

זה גם ידוע שנשים וגברים רבים חווים אורגזמה בזמן אונס (שזה הרבה יותר חמור מסתם מניפולציות רגשיות וניצול יחסי כפיפות) ואפילו עם זה האדם יכול להתמודד על ידי תהליך השלמה (מה שקורה לרוב) וזה מחזק את טענותי שכל סטייה, כולל הומוסקסואליזם זו תוצאה של "הנדסת אנוש", לעיתים מכוונת ולעיתים כתופעת לוואי

Bell4Ever

New member
דבר ראשון

האנשים שהתנפלו עליך לא עשו את זה בגלל הנטייה המינית שלהם (הומואים\לסביות) אלא בגלל שאתה מתייחס לנטייה מינית כמו מחלה או סטייה או לסרוגין שאפשר לשלוט בזה.
אני ארשה לעצמי לשפוט אותך בדיוק כמו שאתה שופט אותנו ואגיד שאתה לוקה במה שנקרא "דעה קדומה ופרמיטיזם". ראיתי לא מזמן שלט חוצות מאוד מאוד יפה בדיוק לאנשים כמוך, היה בו תמונה של תינוק בן יומו בבית החולים עם צמיד בית החולים על היד שבו היה כתוב "הומוסקסואל", ומתחת הכתובת הבאה: "זו לא מחלה, זו לא בחירה".

אתה מניח שכל פדופיל, זואופיל או נקרופיל הגיעו לנטייתם המינית בגלל אירוע טראומתי בחייהם. אבל ידוע לכולם יש מספיק פדופילים שבוחרים לא לממש את רצונם כי ברור להם שזה מזיק לצד השני, או זואופילים שמודעים לעובדה שזה נגד מוסכמות חברתיות, זה שהם לא ממשו את רצונם לא הופך אותם לפחות כאלו ואי אפשר לדעת כיום את האחוז שלהם באוכלוסייה.

האמת היא, שאחוז מאוד קטן מבעלי הנטיות הלא סטרייטיות הם תוצר של אירוע. רק שאנשים מאוד אוהבים להיאחז בזה בתקווה שאולי לילד שלהם זה לא יקרה, כי אם הם ישמרו עליו מספיק ולא יתעללו בו הוא יצא "בסדר גמור".
וכל תאוריות האורגזמות שלך דיי מתפגרות כשמגיע בחור בן 24 שמעולם לא התנסה עם גבר מבין שהוא נמשך לגברים. כנ"ל לגבי לסביות (או כל נטייה אחרת, just name it).

בשורה התחתונה, המסר הגדול שאני מקבלת מדעתך זה שאתה בכלל לא בעד התחשבות ברצונות או בתשוקות של האדם, אלא רק בנורמליזציה. אז כן, אם תתקע את כולם בחברה חרדית שבה מי שמסתכל הצידה יורים לו בראש כולם יהיו סטרייטים ויגיעו ליופי של אורגזמות (האומנם?).

אני מבין אותך, את מתגוננת

את לא קראת בקפידה, זה לא חייב בהכרח לבוא דרך "טראומה" אלה אירוע מעצב, אני לא מחשיב מניפולציות רגשיות כ"טראומה" זה בדיוק מה שאני עושה בעצמי כדי להכניס למיטה בחורות חסרות בטחון ולהחזיר אותן הביתה עם חיוך על הפנים.

זהו, פה זה מסתיים. אם את לא מוכנה להפתח ובוחרת להתגונן נגד כל דבר בלי להבין אותו קודם זה בדיוק כמו כל דתי חשוך שפוסל במקום ערבים\הומואים וכדומה ונותן פרשנות משלו לכל דבר שתצדיק את הדרך הפאשיסטית שלו

Bell4Ever

New member
אוקיי..........

לא כל כך מבינה למה נתפסת ל"טראומה" אבל כמובן שאני מוכנה להיות גמישה בנקודה. התכוונתי למה שאתה קורה "אירוע מעצב".
אני לא כל כך מבינה ל-מה אתה רוצה שאני אפתח ועל מה אני מגוננת. בסך הכל אמרתי את דעתי ואת מתייחס לזה כאילו פתחתי באש.

ואגב, לגבי הבחורות שחוזרות הביתה עם חיוך על הפנים... יצא לך פעם לשכב עם מישהי שלא נמשכת אליה? אז לסביות יכולות לעשות אותו הדבר D: שאני שוכבת עם בחור זה לא הופך אותי לסטרייטית, כמה מהנה שזה לא יהיה. נטייה מינית לא נמדדת במעשים אלא במחשבות.

Apikachu L

New member
תסלח לי על ההתערבות בחיי המין שלך

אבל למה לעזאזל צריך לבצע מניפולציות רגשיות בבני אדם כדי להזדווג איתם?

קוראים לזה מניפולציות

כי הבן אדם שמבצע אותן יודע שזה לא בסדר ועלול להפוך את המטרה למושא לרדיפה. הקורבן הוא אדם חסר בטחון שכפוף לרוב לאחרים ואין לו שליטה על דבר, הוא כנוע, כמו עבד\שפחה זה סוג של חינוך

את יודעת מה? גם בלי חיוך על הפנים

לא תמיד זה מצליח, לפעמים הן מעצבנות נורא וכ'ו

dogwomen

New member

dogwomen

New member
אני מבינה אותך! מה שאת אומר הגיוני למדי

ואני אומרת לך את זה מנסיון, הכרות שלי עם חברות שהן לסביות ומספרות לי הכל הכל, כל פרט קטן

חחח שימי לב איך הם מתקיפים אותי

כאילו אני עם בולדוזר ובא להרוס להם את הבית. הם ממש מזכירים לי את הדתיים הפאשיסטים שמכחישים בכל דרך אפשרית גם במחיר של בדלנות מוחלטת וניתוק מהחברה

Apikachu L

New member
אף אחד לא התקיף אותך.

אך אחד לא אמר עליך מילה רעה כאן. אתה בא וטוען שאנשים הם סוטים מבחינה מינית (דבר שאגב, סותר את הספרות המדעית לימינו, אבל ניחא) ומצפה מהם לקבל אותך בחיבוקים בנשיקות?

אני תמיד משתעשע עם הטענות האלה

הספרות המדעית? אולי תגידי מה כל כך מדעי בזה? מי שקבע הזה וממשיך לדבוק בזה הם לא אחרים מאשר השותפים לפאשיזם הליברלי (כמו לדוגמא במדינות כמו נורווגיה ושוודיה).

הסיבה למה קבעו כך, כי פשוט יותר נוח לקרוא לזה ככה בשביל לא למשוך אש מהסוטים. יש הרבה פוליטיקה גם בקביעות "מדעיות".

אין שום דבר רע או נוראי בסטייה מבחינתי אבל להגדיר את התופעה כטבעית זו זילות המדע והטעייה של הציבור

sobeit88

New member
צודק

זה ממש מה שקרה לי.
בגן טרום חובה סצנת הדייטים הייתה די צולעת מבחינתי מכיוון שאני לא פדופיליסטית. היו לנו תולעי משי בגן אבל הן מעולם לא הפגינו כריזמה ולכן הדבר היחיד שהיה נגיש ואפשרי במידה סבירה בשבילי היה לצאת עם הגננת. אומנם היא הייתה דמות סמכותית ואני הייתי כפופה, תלותית ולא מגובשת בדעותי אבל למזלי היה לה שפם ולכן יצאתי ביסקסואלית, כלומר רק חצי לסבית.
הגמילה היא אכן תהליך קשה. אבל בלי נדר אני אתקדם צעד צעד בשיטת 12 השלבים עד שאפסיק להיות סוטה ואחזור להיות בן אדם נורמלי אי"ה.

EastOfEden

New member
ואוו.

קודם כל, אני ממליצה בחום שתשכח מהעובדה שבכלל כתבת הודעה כזו, תתנצל ותברח.
זאת אומרת, אחרי שתתבייש קצת בעצמך. אם לא בהחלטה שבכלל בחרת לשלוח את ההודעה הזו- אז לפחות ברמת האינטילגנציה שלך.

קראתי הכל לשם שלא יהיו אי הבנות. חבל לומר שצורת מחשבה כזו לא נגוזה עדיין מהעולם אבל שיהיה. לא מפתיע.

אולם חיפשת תשובה אז הנה:
אתה מתבלבל עם "מה שאנשים יעשו בשביל סקס היום" לעומת העדפה מינית עימו נולדים. לא. זו לא מחלה, זה לא דפק במוח וזה לחלוטין לא תוצאה מטראומה.

אתה משווה אדם שאוהב אדם אחר ללא כל קשר למין שלו (שאם תשאל אותי, זה בהחלט יפה) לעומת אדם החושק בלדפוק ילדות\ילדים קטנים, אדם האוהב לדפוק בעלי חיים ולאדם שסרטי זומבים הם הפורנו הכי אהוב עליו. ולרוב כל השלושה הנ"ל אכן נעשה בכפייה. אבל לא העדפה מינית. אונס זה סיפור אחר לגמרי שקורה בלי כל קשר.

רק תחילת ההודעה שלך הייתה מיותרת או לפחות אמורה להדליק לך נורה אדומה:
"לסבו-פמיניסטים פאשיסטיים שונאים אותי אבל בכל זאת, אני רוצה לשמוע מה דעתכם, אתם דו מיניים ולכן אתם נראים לי הרבה יותר שפויים מהומואים\לסביות מוחלטים וסטרייטים הומופובים."
עזוב את התיאור הילדותי שנתת על לסביות או שטענת שהפורום ביסקסואלים יותר שפוי משאר הקהילה הגאה (שזה אידיוטי בפני עצמו- בלי להעליב את הפורום, לא בכוונה הזו כלל)- אבל כשאתה בא למישהו וטוען במילים עדינות כביכול שבחור שמתאהב בבחור זה רק התמכרות שעליה לחלוף ודרושה גמילה אינטנסיבית בשביל להיות בריא שוב- זה פשוט מגוחך.

אז פשוט אל תעשה את זה לעצמך ורד מהנושא. לא חייבים להבין הכל.

Apikachu L

New member
שלום שלום.

בדיוק היום קיבלתי התוודות ממישהי שנהנית מהעניין של הטרוליזם. היא עושה את זה בשביל הכיף. אם אתה עושה את זה בשביל הכיף - בבקשה תסתלק.
מצד שני - אם אתה כאן בשביל לדעת, למרות שאכן יש לך דעה קדומה מסויימת, אענה לך.
1. "לסבו-פמיניסטים פאשיסטיים" - לא רק שאין לך מושג מה זה אומר פמיניזם, אין לך מושג מה זה פאשיזם (זה בסדר לישון בשיעורי היסטוריה בבית הספר. זה לא בסדר לטעון שאתה יודע משהו בגלל שהיית למרות שלא הקשבת). אבקש ממך לפתוח אנציקלופדיה בריטניקה ולבדוק את הערכים הנ"ל. גם ויקיפדיה תהיה סבירה ביותר.

2. "הומוסקסואליות נוצרת באותה דרך שנוצרות סטיות אחרות כגון פדופיליזם, זואופיליזם, נקרופיליזם?"
עד היום אין ידע מדוייק לגבי האופן שבו נוצרות נטיות הומוסקסואליות בצורותיהן השונות לחברה. ההשערה המקובלת היא שילוב של גורמים גנטיים והורומונאליים - במיוחד חשיפה להורמונים מסויימים בזמן ההריון. לא ידוע הרבה על האופן בו נוצרת פדופילה, זואופילה ונקרופיליה - אבל במקרה הזה התיאוריות הנוגעות לפסיכולוגיה גם טומנות יד בצלחת בנוגע למה שמקובל. בכל מקרה: נקרופיליה - לא באמת פוגע במישהו. זו גופה, אז לא אכפת לי. פדופיליה - אם יש אדם שיש לו את הנטייה הזו זו בהחלט בעיה - אבל - אם הוא ממש אותה הוא מבצע אונס ופוגע בבני אדם אחרים. אם לא - לא אכפת לי. זואופיליה: כאשר העניין מגיע לאונס בעלי חיים, רוב הסיכויים שאתה משתתף בזה. ומייד אסביר - אחת ההגדרות לאונס היא החדרה של חפץ לתוך איבר מין של מישהו. בתעשיית החלב פרות מוזרעות ברגע שהן מפסיקות לתת חלב, מן הסתם אף אחד לא שואל אותן. אז נכון, הוטרינר לא עושה את זה לסיפוקו המיני, אלא זה נעשה לסיפוק הרצון של בני אדם לשתות חלב של יצור חי אחר. זה עדיין פסול. כאשר זה נוגע לאונס של בעלי חיים וילדים קטנים - מדובר במצב שמהווה פגיעה וסיכון לחברה, ועל כן מוגדר סטייה. יחסי מין הנעשים בהסכמה בין אנשים בוגרים לא פוגעים באיש.

לא ברור לי אם אי פעם עשית אפילו קורס מבוא לפסיכולוגיה. התנהגות הומוסקסואלית בכלא לא נובעת רק ממשיכה מינית. מדובר ביחסי שליטה, בדיוק כפי שלעיתים קרובות אונס מדבר לא על ביטוי מיניות אלא על שליטה. בזה שמנצלים אדם מינית, מביעים שליטה עליו. כמו כן, אין להכחיש את מצב הלחץ והדחק שאנשים נמצאים בהם בבתי הכלא, בנוסף לנטיות אנטי חברתיות לחלק יחסית משמעותי.
"שאם ילד, צעיר, שלא מגובש בדעותיו, כפוף ותלותי נהייה קורבן למניפולציה רגשית עם מבוגר הומוסקסואל או פדופיל" - אם הוא ילד המבוגר הוא פדופיל. אגב - לגבי מקרים של אונס ילדים על ידי מבוגרים מדובר בכך שרוב המקרים הם אונס של ילדות על ידי גברים מבוגרים. האם מההיפותזה הלא מנומקת שלך אתה רוצה שנסיק שנשים נמשכות לגברים כי אנסו אותן?

"זה גם ידוע שנשים וגברים רבים חווים אורגזמה בזמן אונס (שזה הרבה יותר חמור מסתם מניפולציות רגשיות וניצול יחסי כפיפות)" - נניח וידוע. התגובה הגופנית (אורגזמה) לא תמיד תלויה בתגובה הרגשית. ידעת שבקרב נפגעי ונפגעות אונס אחוז הPTSD הוא בין הגבוהים ביותר שיש? הדבר גורם להם לעיתים לפחד ממערכות יחסים ורתיעה ממגע גופני (ובצדק). מנגנוני התמודדות יש בשפע, אבל לא ידוע לי על מחקרים בספרות על כך שיש יותר מקרי הומוסקסואליות בנפגעות ונפגעי אונס.

עוד שאלות?

למעלה