אל תנסו בבית - SOS

De-Panther

New member
תשתי הרבה משקאות של קריסטל... כי גם

חיידקים לא סובלים את זה

מוּסקט

New member
בטח שלא עזר!

מה שהיו צריכים לתת לך זה רצפט בדוק לדלקות בצנרת: חליטה מעלי פטרוזיליה ומיץ חמוציות (הרי הן הקרנברי'ס הידועים לטוב). החליטה כל כך מגעילה, שגם חיידקי הדלקת לא אוהבים אותה כשהיא מגיעה סוף סוף למטה לעבור סינון בכליות, הדלקת תיכף ומיד מתקפלת ומתה. ומיץ הקרנברי? או! הוא יודע לצפות את הדפנות של הצנרת בג'יפה אדום חמצמץ, מה שמגרש את הדלקת לכוון חדר המתים בגלישה. הם לא מצליחים להיתפס בקירות של הצנרת וככה אין להם ברירה אלא למות. ככה באדום חמוץ ובירוק גועל-נפש נפטרים מדלקת בצנרת.

קראתי פעמיים.

לא הצלחתי להחליט האם התשובה היא חלק מהמשחק או שבנוסף לכל דיפלומותייך, שהית שלושה חודשים בקרב שבט ההוטו, שם רכשת את ההשכלה החיונית הניבטת מהודעתך. למה לא משתמשים בשערה של חמוס מפוספס טרופי? ולגנגי - השיטה הכי טובה להיפטר מדלקת לא פתירה, היא להעביר אותה למקום אחר בגוף בו ניתן לטפל בה בצורה יותר יעילה. להלן פתרוני: את אחת הנשים החכמות ביותר, המוכשרות ביותר, המשעשעות ביותר והמבריקות ביותר שפגשתי. אין דבר שאת לא יודעת או לא יכולה לעשות. את סוג של פנומן אחד ויחיד בדורנו. אני מעריצה אותך ועפר לרגלייך. שימי לב: עכשיו השתן עלה לך לראש. קחי שני אדוויל ותתקשרי אליי מחר בבוקר.

גנגי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

הא! זה עבד!!! (נכון שאני קצת מסוממת, ונכון שהוספתי איזה אפס אחרי המספר שתיים, ליתר ביטחון, אבל עכשיו מה אכפת לי!!! אני רק מקווה שבעלי לא ייכנס בדיוק כשאני משתינה מהאוזניים..)

תה שערות זקן תירס- הציל את השכנה

שלי. וגם מיץ קרנבריז. תהיי בריאה מהר. פיכסה.

גנגי

New member
אין לי שערות זקן-תירס,

אבל במאחורה של ג'ינג'ר יש שערות כאלה לבנות וארוכות שנראות די דומה. שאני אנסה?

If6Was9

New member
ראית את הסרט גרין-מייל

תסעי למדינת מיסיסיפי, ותבדקי שם בבתי הכלא אם יש עוד מרפא כזה.

joshh

New member
קפצתי לפה...

מקום חמוד .... לי יש הצעה טובה לבעיה שלך. למה לא לנצל את אוצרות הטבע הניפלאים במדינה שלנו: פשוט קפצי לאחת מהנחלים הניפלאים שלנו -נחל הקישון או הירקון... מה שיש שמה בטוח יחסל כל בעיה ביאולוגית שיש לך . תחשבי על זה :) joshua

גנגי

New member
וואללה. נשמע לי אחלה רעיון.

וגם הרבה יותר זול וריחני מהתרופות שאני מקבלת עכשיו.

גנגי

New member
אני משתמשת כרגע בכוסות

למטרה אחרת, אם לא אכפת לך. הן לא בדיוק מלאות רוח.

למעלה