אל תנסו בבית - SOS

גנגי

New member
אל תנסו בבית - SOS

יש לי שלושה שבועות דלקת נוראית בשלפוחית השתן. מה שנתנו לי עד היום עזר כמו כוסות רוח למת (אולי אני בכלל מתה? אה, ברור שלא, אחרת היו עושים לי כוסות רוח!). הנה הצ'אנס שלכם להקריב אותי קורבן לאלים: הציעו לי הצעות שיעזרו לכם לצחוק ולי לבכות.

לשתות

את המים שבהם בושלה פטרוזיליה, אמור לעשות
ים. אה, וגם חמוציות. ואם זו היתה סתם הלצה ועניתי ברצינות, לא נורא..

גנגי

New member
הלצה?! אני סובלת כל כך!!!

אבל היתה לך הזדמנות פז לרמוס אותי ולא עשית זאת, נפש טובה שכמותך. אני לא אשכח לך את זה!

האמת, הייתי צריכה

להישאר ברוח המשחק, ולעוץ לך לשתות סטריכנין ולסיים עם זה כבר
אבל מה לעשות שהנושא הזה קרוב ללבי, או ליתר דיוק, לכליותיי.

גנגי

New member
סטריכנין זה טעים?

אני מוכנה לשתות כל דבר שטעמו סביר שיגמור עם זה (ולא אכפת לי שיאסוף גם אותי כולי בדרך). מלאה סאת ייסוריי. על החתום: איובה.

gitta

New member
יוגורט את אוכלת?

וחיידקים מקרוביוטיים (החיוביים)? שתהיי בריאה ואל תעשי עוד פעם פיפי בשדה הפתוח, בקור.

גנגי

New member
אני לא רק בולעת את החיידקים,

הם כבר מאיימים לבלוע אותי. הם סבורים שהגוף שלי זה מלון יוקרתי וקוראים לכל החבר'ה מהסופרפארם לבוא להצטרף.

gitta

New member
Dermax זה ה-פתרון

תקני סבון נוזלי לרחצה ולחפיפה דרמקס, שהוא אימתם כל החיידקים למיניהם. שבוע של רחצה בסבון הנוזלי הזה, כולל רחיצת ידיים בכל זמן, ירחיקו ממך את מקור המזיקים הללו, שאולי נמצא המקום אחר ממקום הדלקת שאת מודעת לה. בהצלחה!

טל קר

New member
בהתעלם מהסייפא, משככי כאבים טובים

מה יעזור מבחינת אנטיביוטיקה קטונתי (למרות שיש אנטיביוטיקה שלוקחים בפעם אחת, בצורת אבקה שממיסים בכוס, שעזרה לי הרבה יותר מהשאר). אומרים שחמוציות זה טוב, ויש גם בכדורים. מדברים גם על לשתות הרבה. אבל היאוש נעשה הרבה יותר נוח עם משככי כאבים מוצלחים. לא פותר את הדלקת, אבל עד שהיא תפתר עשוי לסייע פלאים עם ה'נוראית' (אם מדובר במשהו כרוני, ממליצה על רופאי כאב). נ.ב. לוודא שאכן מדובר בבעיה בדרכי השתן ולא (במקום או במקביל) בבעיה גניקולוגית, נתקלתי (ואני אף מהווה דוגמא אישית) בהמוני נשים שבעבר הרופאים חשבו שיש להן מגוון בעיות שונות ומשונות, ובסוף התברר שהתסמינים דומים (כאב, סימני דלקת), אבל מדובר במשהו גניקולוגי. נ.ב.ב מצטערת שהעצה לא יצאה גרועה כמבוקש, אבל אולי משהו יתפקשש בביצוע כדי לחפות על כך לשביעות רצונך.

גנגי

New member
זה בסדר, הבעיה אמיתית ביותר, לצערי,

רק נתתי לכם הזדמנות להתעלל קצת בגופתי הכמעט-מתה.

צימעס

New member
תעשי כמו הבת שלי -

תלכי לרופאה שתגיד ש"בגיל הזה (*), יותר סביר שזה תולעים" (*) ואחרי שיצא סטיק שתן נקי

גנגי

New member
זהו, שאני כבר עברתי את הגיל...

וגם הסטיק רחוק מלהיות נקי, החיידקים פשוט לא מתרשמים מהאנטיביוטיקה, קטן עליהם. והרופא שלי כאן כזה אנטיפתי, שבא לי למות. רק מה, הרבעון המעצבן הזה דופק לי את האפשרות לללכת לרופא אחר. בקיצור - החיים בשתן.

טל קר

New member
בקופות השונות יש הסדרים שונים בנוגע

לראית רופא מומחה וקבלת החזר. שנית, יש מינונים שונים של אנטיביוטיקות, יש גם מינונים של בתי חולים, שמאשפזים לכמה ימים ונותנים לתוך הוריד (BEEN THERE DONE THAT). אם משהו אחד לא עזר, אל תרימי ידיים, המשיכי לבוא לאנטיפת. שלישית, אם הוא כל כך אנטיפתי כלפיך עד שבא לך למות, תחשבי מה זה יעשה לחיידקים. חישפי אותם אליו כמה שיותר, אולי יבוא גם להם למות.

גנגי

New member
ואם הם יתלהבו ממנו דווקא

ויעשו הכול כדי שאמשיך לבוא אליו? מה אז? החיידקים והרופאים עושים יד אחת נגדי. רק ההומיאופתית שלי, היא היחידה בעולם שמבינה אותי. מרוב הבנה וחמלה היא תקעה לי אתמול ארבע מחטים באוזניים, אפילו. אבל הדקירות שלה אלו דקירות של אהבה, זה בסדר.

אלי ו.

New member
ההומאופטית שלך גם דוקרת?

מה עם הרופא שלך, הוא גם עושה חלונות? בהומאופתיה יש את "חוק הרינג" שאומר שתרופה הומאופטית קודם כל תרע את המצב ורק אח"כ המצב ישתפר. אני לא מאמין בהומאופתיה אבל אם את מאמינה, נראה שזה עובד.

גנגי

New member
ההומיאופתיה וההומיאופתית הזאת

הצילו את חיי (פשוטו כמשמעו), אני לא יכולה שלא להאמין. וכן, היא גם דוקרת. והרופא שלי לא עושה חלונות, אבל עושה בחילה. זה שיש לו אישיות יהירה ומתנשאת זה מילא, הייתי יכולה לחיות עם זה, אבל זה שהוא ישר מתחיל לצפות לי שחורות ומסתכל עליי כדי לראות עד כמה הוא הצליח להפחיד אותי - זה כבר עובר כל גבול.

pikov

New member
יש מחלה שלא היתה לך?

את החלום הרטוב של כל סטודנט לרפואה....

גנגי

New member
זה עוד כלום:

הכול התחיל בשלושת החודשים האחרונים! איזה הספק מרשים, לא? לפני זה הייתי בריאה כשור במשך כל חיי, ורק עכשיו לפתע... נס! נס! מה אני יגיד.

אלי ו.

New member
אם לא שותים, לא מפשפשים

אבל אם בכל זאת את דואבת, קחי קישור מענין לנושא http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-BladderInfection.html#Bladder Infection

למעלה