את באמת רוצה להגיד לי שאת עדיין... לא יודעת????????
S s h u r i k New member 8/8/04 #66 זה אני זה אני ../images/Emo9.gif ושהקנאים ימותו..... , חבל לי עליכם, כי יש המון במה לקנאות...!!! חה חה חה חה (צחוק זדוני)
זה אני זה אני ../images/Emo9.gif ושהקנאים ימותו..... , חבל לי עליכם, כי יש המון במה לקנאות...!!! חה חה חה חה (צחוק זדוני)
S s h u r i k New member 8/8/04 #65 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אין פשוט מילים בפי ...... אני כבר אמרתי שאני מת עלייך?!?!?! השיער שלי נהיה יותר שחור ממה שהוא כתום !!
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אין פשוט מילים בפי ...... אני כבר אמרתי שאני מת עלייך?!?!?! השיער שלי נהיה יותר שחור ממה שהוא כתום !!
T the freaky girl New member 7/8/04 #25 חחחח.. מרוב מפגשים מתוכננים, יהיה כבר נמאס לנו אחד מהשני.. אבל לא לי
T the freaky girl New member 7/8/04 #16 אני גם אוהבת סרטי אימה ../images/Emo9.gif אוהבת "לפחוד", לקפוץ כל שניה, למחוץ למישהו את היד..
A AeroSlash New member 7/8/04 #30 נו ברור.. את צורחת לך להנאתך והאוזניים העדינות והמסכנות שלי הן אלה שסובלות.. (
T the freaky girl New member 7/8/04 #32 את מתכוונת.. שהן סובלות מהצרחות שלך.. אל תאשימי אותי בצרות שלך!!
W wasted years New member 7/8/04 #35 אני לא מבין... איך בכל שירשור יש קטע שאתן מדברות אחת עם השנייה? אם יש לכן מה להגיד, תגידו באיי סי קיו
אני לא מבין... איך בכל שירשור יש קטע שאתן מדברות אחת עם השנייה? אם יש לכן מה להגיד, תגידו באיי סי קיו