T the freaky girl New member 7/8/04 #9 דווקא ידידים שלי אמרו שזה סרט אחלה. וכדאי לראות... בא לך להרחיב במילים (ככה אומרים? ) את ההמלצה שלך בקשר לסרט?
דווקא ידידים שלי אמרו שזה סרט אחלה. וכדאי לראות... בא לך להרחיב במילים (ככה אומרים? ) את ההמלצה שלך בקשר לסרט?
W wasted years New member 7/8/04 #13 אני לא אוהב סרטים כאלה. אני בעד סרטי אימה זולים "המנסרים מטקסס" או משהו) בסינמה סיטי נפתח גם אולם מיוחד לסרטי אימה ועוד משהו.. חן לא ידעה מה זה "סינמה סיטי" עד אתמול
אני לא אוהב סרטים כאלה. אני בעד סרטי אימה זולים "המנסרים מטקסס" או משהו) בסינמה סיטי נפתח גם אולם מיוחד לסרטי אימה ועוד משהו.. חן לא ידעה מה זה "סינמה סיטי" עד אתמול
E eMiFrEaK New member 7/8/04 #15 ../images/Emo2.gif באמת?????????????? מי בא איתי לסינמה סיטי?????????????
E Evil Gremlin New member 8/8/04 #57 כן אבל רק סרטי האימה שבאמת מפחידים אותך לא האלה שמנסים תעלולים עלובים כמו בובת ומפלצות
E eMiFrEaK New member 7/8/04 #23 בהחלט!!! ואיייייי עומר.. אתה גאון!! (ובלי פרצופים עצובים!) זהו החלטתי!! המפגש אחרי המפגש הלילי יתקיים שם!! חחחח מקסימום.. זה יצא פגישה.. =) (עומר תתכונן חח)
בהחלט!!! ואיייייי עומר.. אתה גאון!! (ובלי פרצופים עצובים!) זהו החלטתי!! המפגש אחרי המפגש הלילי יתקיים שם!! חחחח מקסימום.. זה יצא פגישה.. =) (עומר תתכונן חח)
E eMiFrEaK New member 8/8/04 #55 אני לוקחת את דבריי בחזרה!! שום פגישה!! אני שמורה רק בשביל מישהו אחד יחיד ומיוחד!! הבחור הכתמתם .... אני רק שלך!! =)
אני לוקחת את דבריי בחזרה!! שום פגישה!! אני שמורה רק בשביל מישהו אחד יחיד ומיוחד!! הבחור הכתמתם .... אני רק שלך!! =)