אל תיתגייסו לצבא

אפסט

New member
אז עכשיו את מדה בהיותך משתמטת../images/Emo70.gif

חד וחל ק- זה מה שאומרת הכותרת, עד כה היית עסוקה בסילופים בסגנון "הפטור שלי חוקי למהדרין".

Jan22

New member
תגידי

אנטגרל משולש של מוח שחושב רקורסיבית ברוורס עם זגזגים ,את יודעת לחשב ? תעשי מערוף ,תשאלי גם את NEW L (ידידי משכבר הימים) ,אני ממש צריך תשובה. היות ואת השתחררת מוקדם ולמדת כל כך הרבה מתמטיקה בזמן שאחרים ביצעו את החובה עליהם ,חשבתי שאולי תוכלי לעזור . P.S התקנת את הפוטושופ ?

Jan22

New member
אני.

מה את עשית ? הייי ,כן ,את רשמת בלוג של השתמטות בזמן שאנשים אחרים רשמו וסגרו שבועות בצבא.

EmGee

New member
נניח ובמדינת ישראל יש 5,000,000 יהודים

ויש בצהל 200,000 חיילים. אז כל חייל בממוצע מציל 25 בני אדם.

lala land

New member
מוזר, יש לך חתימה שרומזת על

מידת מה של אינטלגנטיות, ועדיין, את מדברת הבל הבלים. לא יודע מה עשית בצבא ומה את עושה כיום, אבל את לא מבינה מהחיים שלך עם הצהרות שכאלה.. מספיק החייל שיושב בעמדה סטאטית ומדווח על רועי צאן בשביל למנוע הרג אזרחים.. אני לא יודע למה אני טורח ממש לא נראה לי שאת תביני.. בכל זאת.

פש

מעניין. על כל הודעה בתפוז שנוגעת בתחומך [עע השתמטות] את צצה בכל פורום כמו פטרייה [רקובה] אחרי הגשם. מקומם, מקומם מאוד.

OnlineOne

New member
דווקא כן תתגייסו לצבא...

צבא זה לא כיף, זה לא מתוכנן בכלל בשביל כיף, אבל אין הרבה הרגשות טובות יותר מהצחוקים באוהלים בטירונות, האילתורים במטבח עם האוכל הצה"לי המגעיל (לא תמיד, אגב!), ההרגשה הכי קרובה שיש כעושים שמירה של 8 שעות עם מישהו ומדברים על הכל, ההוויי המיוחד של כל יחידה וכל מחזור, הלמידה לחלוק את החשוב לך מכל ולקבל מאחרים את החשוב ביותר להם, החיוכים באוטובוס, המילה הטובה, הדברים שלעולם לא חשבתם שתעשו, היכולת להעריך את הזמן החופשי טוב יותר, ההרדמויות בעמידה, ישיבה, שפגטים, הזכות להכיר אנשים שגרים מאות קילומטרים מכם ולראות צדדים שונים של החברה בה אתם חיים והצורך ללמוד איך להסתדר בחברה עויינת ולפלס את הדרך למקום אליו אתה רוצה להגיע גם נגד כל הסיכויים. נכון, אפשר תמיד להגיד ש-350-750 שקל זה לא כסף, שהסיכון מיותר כשאפשר גם בקריה, שהצבא יטרטר לכם את הצורה בשביל שטויות שלעולם לא תצליחו להצדיק, שהמדים האלה נדבקים לעור ולזיעה בקיץ, שאין יותר רגע דל של מנוחה, שבחלק מהמטבחים האוכל מזוויע והמפקדים הם מינימום בני האלוהים, שאי אפשר להתלבש כמו שרוצים, לחשוב כמו שרוצים, להתנהג כמו שרוצים ושנוסף על המחבלים תמיד צריך לפחד גם מהכלא...אבל להחליט בגלל אלה שלא צריך להתגייס? אני חזק בדעה שהצבא בכלל לא מתאים לכולם. גם לא לאלה שיכולים לעבור אותו פיזית. יש אנשים שזה לא בשבילם וחבל גם למערכת ובטח שגם להם על הצער והסבל המיותר. אבל כדי לדעת את זה וגם כדי להנות קצת מהחוויה בכל זאת, צריך לפחות להתגייס, לפחות לגמור טירונות ולטעום קצת סדיר...לא התאים לך אחרי חודש חודשיים בסדיר ואתה לא חושב שיש מוצא בתוך המערכת? אני האחרון שאתווכח, אבל אם לא ניסית בכלל וברחת על סמך שמועות, זה חבל בעיקר בשבילך.

negative

New member
הבעיה היא שאי אפשר "לנסות" חודש חודשיים

ברגע שאתה בתוך המערכת הרבה יותר קשה. אין דבר כזה "תנסה"... אין לך איזה בחירה אחרי חודשיים אם מתאים לך להמשיך או לא.

חבורה של אוכלי חינם

תגידו תודה שיש לכם מדינה, יש לכם בית שאתם יכולים לשבת בו ולקשקש קישקושים ולדבר על כמה שחרא לכם בחיי החברה שלכם. תשאלו את הסבים שלכם שלפני 60 שנה לא היה להם איפה לגור ולכל מקום שהם היו בו רצו להרוג אותם. במו ידם הם הקימו לנו מדינה שיהיה לנו איפה לגדול בשקט ולשמוח ולהפתח כמו שבן אדם צריך להתפתח. וכדי לשמור על הקיום הזה צריך גם להגן עליו ולא רק להנות ממנו, כל הזמן שאתם יושבים בבית תחשבו שיש חיילים שיושבים במחסומים 24 שעות בימיה ושומרים שמחבלים לא יבואו ויחליטו להתפוצץ בדיוק בזמן שאתה מחליט להסתובב בקניון ולאכול פיצה. רק בוכים כל היום על הכל במקום לומר תודה. אתם יורקים לבאר שממנה אתם שותים. חבורה של בכיינים צריך לזרוק אותכם 60 שנה אחורה נראה אתכם מדברים.

חברים

נתחיל ונאמר שמעבר לעובדה שהפורום הזה לא מעודד השתמטות, הוא מיועד לאנשים אחרי צבא, ולא לפני ולכן הודעות מסוג זה אינן רלוונטיות (ולדעתי אין להן מקום בשום מקום). מעבר לכך לכל גולשי הפורום וגולשים מזדמנים שימו
על אף שאין תקנון רשמי לפורום הוא עדיין מצייט לחוקי תפוז ולכן ירידה לפסים אישיים - קללות והתנגחויות ימחקו ולא משנה עד כמה מרגיז הבנאדם שאותו קללתם.

EmGee

New member
אז תחסמי את נועה לביא

היא לא אחרי צבא. תודה רבה.

למעלה