אל תיתגייסו לצבא

אפסט

New member
שכחת את יחידת החילוץ המוטסת של חייל האוויר

שמחלצת רבים ולא דווקא במסגרת מבצא צבאי כזה או אחר. אבל זה כנראה לא רלוונתי לגברת המשתמטת שעסוקה זה ימים ולילות בטרוליפיקציה עצמית ונסיונות הצדקה של הפטור שהשיגה בדרכים לא ישרות משרות צבאי, אך חוקיות. היא לא שומעת לקול ההגיון שאיננו ההגיון שלה. היא מדגישה רבות פתגם של חז"ל:שייג לחכמה שתיקה" אך שוכחת לשתוק, מעניין מה זה אומר????

otk

New member
איזו מטומטמת.

נשגב מבינתי, איך בכל פעם מחדש את מוצאת את דרכך לפורומים בעלי אוריינטציה צבאית. מה שמעלה שתי אופציות: את מנסה להשלים חסכים, וזה טבעי ובסדר, או שאת בסה"כ טרול הנהנה להצית אש בכל מקום אשר הוא טוחב את אפו (הארוך), כנראה במטרה למלא את הריקנות שנוצרה בתוכך עקב חוסר תשומת לב מהעולם האמיתי, או מה שזה לא יהיה. אני מקווה ומהמר בשבילך על האופציה הראשונה.

באמת נשגב מבינתך?

אני אתן לך ניחוש קל - לעורכת הראשית של תפוז יש חלק לא קטן בכך

Jan22

New member
יש לי רעיון

אני מציע שתעלי את התמונה של צ'ארליז אנג'לס (כן כן ,התמונה שהתגלגלנו מצחוק עליה) . זה יעזור לו עם הניחוש.

ההיא באמצע *עדיין*לא הבינה

שגזרה גבוהה זה אאוט?! אה. אופס. שוב ירדתי על הלסבו פרינד שלך.

RYaniv

New member
האימה!!!

בחייאת נועה, אין לי בעיה שתגידי שצבא זה רע, חרא, חיילים הם פראיירים וכולנו צריכים להיות דוקטורנטים בגיל 18. אבל רבאק, את חייבת לפרסם כל פעם את הזוועה הזאת? זאת באמת תגובה לא פרופורציונלית. לא הייתי מאחל את זה לגרועים שבאויבנו. לפחות תעשי עם זה משהו, תשפצי אותה קצת, קחי קורס פוטושופ חינם ע"ח תפוז. מה אנחנו עשינו שאנחנו צריכים לצפות במחזה המחריד הזה? מילא היית נותנת התראה מראש, אזהרה לצופים עם פירוט הנזקים האפשריים עקב הצפייה. אם חברות הסיגריות נכנעו - גם את יכולה. קחי הצעת כיתוב אחת בחינם, לקוחה הישר מעולם הטבק והניקוטין ומתאימה יופי למקרה שלך - "אזהרה. הצפייה עלולה לגרום לאימפוטנציה חריפה". יודעת מה? יש גם נקודת אור. לפחות במקרה שלך אין צורך לחשוש מהתמכרות.

otk

New member
תחסכי ממני סמיילים מזויפים.

את מטילה חיתתך מפעם לפעם גם על פורום סדירים ומשוחררים, גם מתי שאין דיונים נפיצים, ואני מוכן לקמבן לך איזו דוגמא אם רק תבקשי יפה, ככה שלעורכת הראשית של תפוז אין יד בדבר. בבקשה לא לשגל את השכל. בכל אופן, התהייה שלי עודנה עומדת בעינה. נו טוב, נלך על האופציה השניה.

למשוחררים הגעתי אחרי שהם הופיעו

בסטטיסטיקה של הבלוג שלי. קרי, פתחו שרשור קללות עלי
בסדירים אני אכן קוראת/כותבת מדי פעם.

otk

New member
על זה בדיוק אני מדבר.

הביקורים התכופים בסדירים, או תגובות מן הסוג הזה. אני יודע שזה לא ענייני ומעניין לך את השחלות מה אחרים חושבים ובלה ובלה, אבל לא נראה לך קצת מוזר לשוטט בפורומים שאין לך קשר ולו הקלוש ביותר עמם? עלוב ומטריד למדי. אולי בכל זאת מדובר בהשלמת חסכים?

בסדירים כתבתי עוד לפני שהייתי משתמטת

והאמת שכבר מזמן לא הייתי שם שלא בגין שער האתר, רק לפעמים כשאני ערה בלילה מאוחר וממש משעמם אני מקישה את מספר הפורום. על הפורום הזה, בכלל לא ידעתי עד עכשיו...

למעלה