אל תוותרי

חן (*_*)

New member
אל תוותרי

אל תוותרי מה את מבקשת? למה את מתפללת? מה הוא אותו הסוד, שאליו ליבך כבול? האם את שוב חולמת, או שמא את נזכרת, ברגעים יפים שפעם היו. אל תשכחי אף פעם אל תוותרי עדיין על אותם חלומות שנרדמו. רק דעי לבטח שאם לא תנסי לרגע חלומותייך לעולם לא יתגשמו. הולכת לאיבוד בחיי השיממון והשגרה נטולי הסיכון, נטולי השמחה, שוקעת בתוך ערימה של הזיות שקברת תחתיה כל סיכוי לחיות. התחילי את חייך לחיות פירצי את כל הגבולות, התחילי את חייך האמיתיים, היי כנה עם עצמך ולא רק עם אחרים. אל תוותרי .........

פ ש ו ט י

New member
זעקת הנשמה...

זה רק עצב זמני וזה עובר יום כזה המשיל דמעה וחיוך שובר, רגע המכופף גוו זקוף למרות המסע הכתפיים נשמטות מטה מקשות על עוד פסע, רוח סערה בחייה נגעה... זהו עצב של זעקת הנשמה אל תנסה להבין את פשר לחישת נפשה, עיניה מנסות לנקות את עולמה התקווה עוד תחזור להחיות את ליבה... זה רק עצב זמני... וזה עובר.... <> אל תוותרי...לעצמך...

טאKילה

New member
מה אם בלבי שירתי..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה אם בליבי שירתי לא נגמרה ודבר מה בפי יש עוד לומר הרוח תביא לי גשם דמעות מהחורף הסגרירי שלי.. אהבתי את הרגש היחף שיצא ממך אהבתי את המילים הפשוטות מה אם שבצת ליבך במקום הריק ולו אהיה שלהבת אש בוערת סוערת עורגת בתשוקה אתה ואני מרחקי דרכים ותנופתי נוסקת אליך בזך אויר נאלמתי ליבי גואה ליד הים שלנו האופק רחוק ושקיעה סמוקה ביטנת העולם קרועה למה תמיד האהבה צרודה? מתחת לים לעיניי השמים בחבלים וסולמות מורמים ארגזי זיכרונות החיים ..נצח מה אם שירתי מעולם לא נגמרה..

חן (*_*)

New member
שירי ילדה

שירי ילדה, שירי בקול שירי, וצאי גם במחול גם אם תשירי בשקט, בלחישה הרוח תלווה שירתך באיוושה תישא את הצליל על גבה בדרך לא דרך, ארוכה וקשה עד אשר לאוזן אהובך תישמע חולף לו הצליל במעבה יערות ממריא גבוה אל על- מעל צמרות רוכב על ענן אי שם בשמיים לוחך את החול, נישא על המיים עולה ומתגבר מרגע לרגע מרחיב לבבות עייפים מעצב ויגע את השמיים צובע בקשת ססגונית נישא אל מעבר לאופק כעל גב הסנונית לא יחדל, עד יגיע למחוז חפצך להשיב אלייך את אהובך שירי ילדה........

טאKילה

New member
שירת הים..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

שמי האתמול זרועים כוכבים העיניים רצו לזרום כשני אגמים לספר את כל מה שראו בעומק הים באתי אליך חרזתי לך שירתי אספת תו אחר תו הכנסת לליבך שתקתי קר לי מול עין הסערה הרגשתי איך עטפת אותי בחום שמרת שלא אתנפץ בין הגלים הית ים גלים רך פראי ורוגע עירסלת גופי באוקיינוס שלך ונהרות ידייך נשפכו בערגה בריקוד תאווה שרנו תשוקה והירח של האהבות העגולות התגלגל בין כחול שמי הלילה.. אל דממת החשכה ממעל העולם עם שחר הלב הולך איתך לים..

Mוניk

New member
חן../images/Emo23.gif

אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי הלילה במיטה. האם חלומות מתגשמים או אני הוזה תמיד אותו חלום בא והולך זה בא והולך קשה לכתוב דמעות קשה לכתוב חלום קשה לכתוב הזיות חן כתבת יפה

חן (*_*)

New member
לא חלום

לילה, עליך חושבת, לא נרדמת מצד לצד על משכבי נעה ומתהפכת. מה אתה חושב מה אתה עושה האם גם אתה לגבי תוהה? יד נעלמה חדרה לה לחיי לא שלי היא, יודעת בוודאי. צעדתי בזהירות בדרך החדשה מועדת, כתינוקת, או קשישה. בתחילה- נחושה ובהמשך- תשושה לו ידעתי את סופה...

ניקו 45

New member
איזו עוצמה

כמה עוצמה יש בשיר נחישות ושילוב נהדר בשפה . אל תוותרי < > אהבתי

למעלה