אל תדאגו

תודה לליאור, מנהלת פורום 660...

שמחקה ת'הודעה של The Walrus בפורום הסרט..
תודה רבה..
שבוע טוב

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

אתה לוקח את זה קשה. אנשים גינו את המעשה, לא אותך, ואם אמרו אחרת, לכולם קורה שהניסוח שלהם יוצא על הקרשים. אתה פשוט הופך את עצמך לעוד אחד מהאנשים שכל כך מעצבנים אותך, לא חבל? אני לא רוצה לראות כאן תגובות יותר, ברור?

לשם שינוי אני חולה עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ועל הניסוח שלך..
" אתה פשוט הופך את עצמך לעוד אחד מהאנשים שכל כך מעצבנים אותך, לא חבל?" --- המשפט הזה גרם לי להבין את מה שעשיתי... ולא המשפטים שאתם כתבתם..
תודה, יעל..

Fairywitch

New member
חחח... תראה,

זה מעשה באמת לא חברי, ואין קשר ל"איש באמונתו יחיה". כאילו- מה האמונה פה? שצריך לקלקל לאנשים את הקריאה? אבל זה לא אומר שאתה אדם רע, יש עוד דברים שמאפיינים אותך מלבד מעשה זה או אחר. אבל באמת- אל תעשה את זה יותר. אגב, נראה לי שכשייצא השביעי אני אתחבא באיזה בונקר ולא אצא עד סוף הקריאה. חנה יורדת למחתרת, Mark my words

התכוונתי שמשפט ש...

אני אחיה את החיים שלי [ואספיילר לאנשים ת'שישי
|שטן|] ואת תחיי ת'חיים שלך..
"חיה ותן לחיות" (= זה המשפט שרציתי להגיד, וואלה
עכשיו נזכרתי..

Fairywitch

New member
זה לא עובד ככה...

אתה אמור לחיות איך שאתה רוצה- בלי לפגוע באחרים!

your avi

New member
../images/Emo58.gif

"חברו של רון ווילזי שיוצא עם הרמיוני גריינג'ר לקראת סוף הספר... שגם לקראת סוף הספר מגלים את כל ששת ההורקרוקסים של וולדמורט.." זה לא נכון. הם לא יוצאים, הם פשוט מתחבקים. והם גם לא יודעים את כל ששת ההורקרוקסים. (לא רוצה להגיב על שאר השרשור, כי אני מבינה שמה שאתה עשית זה היה בצחוק, והעיקר שאתה הבנת את הטעות שלך)

Saint Jane

New member
אתם יודעים שסכום האנשים שקוראים

את הספר בבית הספר שלי שווה לסכום האנשים שכבר יודעים את זה, נכון?

נ ר ו ש

New member
../images/Emo58.gif אני ממש מקווה

שהוא וסנייפ תיכננו את המוות הזה כדי לגרום לוולדמורט לבטוח בו.. ואני לא חושבת שמה שמסופר לנו בספר השישי על המוות שלו נכון לגמרי, בטוח יש איזה סוד אפל [או כוונה נסתרת] שאנחנו לא יודעים

2 Mיכל

New member
מוות עלוב?../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לפני שדמבלדור נהרג אני דווקא ראיתי את הגבורה שלו, החוזק הפסיכולוגי האדיר. הוא שכב, חסר אונים, מול אוכל מוות מאיים שמכוון אליו שרביט וברגע יכול להרוג אותו, אבל הוא לא. דמבלדור דיבר עם דראקו כל כך הרבה זמן, הוציא ממנו כל כך הרבה פרטים וכמעט שכנע אותו לעבור לצד הטוב. מאלפוי הנמיך את השרביט שלו בדיוק לפני ששאר אוכלי המוות הצטרפו אליו, התכוון לשתף פעולה. חוץ מזה, דרך הפעולה של דמבלדור במערה - איך שהוא עבד בגישוש שבכלל לא נראה מתאים לקוסם החזק ביותר באותה תקופה, הפתיעה אותי ממש לטובה. הארי עצמו אמר שבד"כ שימוש בשרביט לכל דבר מראה בעצם על חוסר נסיון. גם הרצון שלו להקריב את עצמו בלי לדעת לקראת מה הוא הולך ממש ריגש אותי. ואיך שהוא אמר להארי כשהם כבר היו בדרך חזרה "אני לא מפחד, הארי. אני איתך". עד כמה שהייתי עצובה שהוא מת, לדעתי זו הדרך היפה ביותר להרוג אותו, ובכבוד. זו מין חולשה יפה כזו, לתת אמון באנשים ולגלות שהם בוגדים בך. אם הוא היה מת בסיטואציה כמו בקרב במחלקת המסתורין למשל, זה היה סתם כזה, כמו כל חבר מסדר שהיה יכול למות, לא משהו מיוחד מדי. (למרות שלסיריוס דווקא התאים למות כפי שתואר בחמישי). אני די בטוחה שהוא לא יחזור. מתחנן? אתה לא יכול להיות בטוח למה הוא התכוון. אני מאמינה שסנייפ עדיין מרגל לטובת המסדר ודמבלדור רק ביקש ממנו שגם אחרי שימות, יישאר נאמן למרות שהוא יודע עד כמה סנייפ מסכן את עצמו.

זה מתוחכם מידי ../images/Emo58.gif

ובואו נחשוב שסניפ הוא באמת רע. הא ? מה יקרה אז, דמבלדור אמר בעצמו שהוא עשה שגיאות ושגיאות שלו הן שגיאות עצומות. אז מה זה אומר ? זה יהיה די מאולץ לגלות בסוף שסניפ שייך "לצד הנכון" (אגב מיכל2, אם נמשיך את קו המחשבה שלך, שחולשה היא כוח, אז גם יכול להיות שטוב הוא רע, מהכיוון של וולדמורט הארי פוטר הוא הרע ויכול להיות שאנחנו בצד הלא נכון) קשה לי לראות את סניפ כאיש הטוב. אין לו אפילו חבר אחד בצד הטוב (לופין, בלק ז"ל, ויזלי ועוד פשוט לא סובלים אותו, הוא שונא באופן מוצהר את הארי פוטר שהיא "נציגו של הטוב" אין לו אינטרס להיות בצד של פוטר, מה, מוסר ? זה הדבר שבשבילו הוא יהיה מבודד נטול חברים ? תגידו לי על בנאדם אחד שמחשיב את עצמו כחבר של סניפ, רק בנאדם אחד כזה שהופיע מתי שהוא לאורך 6 הספרים

2 Mיכל

New member
בטח שאין לו../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

חברים בצד הטוב. 1. לא היה נראה לך קצת חשוד אם לוציוס היה ביחסים טובים עם רמוס, סיריוס או ארתור? זה לא היה מחשיד אותו? אני בטוחה שוולדמורט לא היה אוהב את זה, וברגע שאתה מרגל חשוב מאוד שאדון האופל לא יחשוד בך. 2. נכון שאפשר לטעון שסנייפ הוא אוכל מוות ודווקא רצוי שיהיה ביחסים טובים עם חברי המסדר כדי להשיג יותר מידע לוולדמורט, אבל במצב של סנייפ קל לעבור בין הצדדים. עובדה שאנחנו לא יכולים להיות בטוחים באיזה צד הוא. אולי וולדמורט מעדיף שסנייפ ימשיך להיות אך ורק חבר מסדר וקרוב לדמבלדור ולא לערב אותו מבחינה רגשית, מחשש שזה יפגע בו בסופו של דבר. 3. סנייפ היה מתבודד גם כתלמיד. 4. חוץ מלוציוס שנמצא עכשיו באזקבאן, לא נראה שהוא ביחסים קרובים משהו גם עם אוכלי המוות. במקרה של פטיגרו אפשר להבין, אבל אם הוא כזה נאמן איך זה שבלטריקס לא מאמינה לו? למה זה כל כך יוצא דופן שנרקיסה ובלטריקס מבקרות בבית שלו? נכון שסנייפ שונא את הארי, אבל הוא יכל לבגוד במסדר כבר המון פעמים. לא להבין את המסר הסתום שהארי העביר לו בספר החמישי, לא להציל את מאלפוי וככה לסלק את הארי מהוגוורטס, המקום בו הוא הכי מוגן, או סתם לפגוע בהארי במרדף במדשאות. המספיקה לו קללת אקספליארמוס מוצלחת אחת כדי להרוג אותו. לא אמרתי שחולשה היא כוח, אלא שאם דמבלדור היה מת במצב אחר *זה* היה עלוב. אתה יכול למצוא מוות שיותר מתאים לו?

למעלה