אל תדאגו

אז מה היא הדמות ../images/Emo58.gif

אז מה היא הדמות של סניפ ? כל הסימנים מצביעים שהוא אינטרסנט שנע לפי הרוח ברגע שהוא שמע על הנבואה הוא ערק לצד של שמבלדור ברגע שהוא הבין שדמבלדור נחלש הוא חזר לצד של ולדמורט הוא לא נגע בהרי פוטר כי אדון האופל אסר עליו. פשוט מאוד. ככה הוא לא היה מסתבך גם עם דמבלדור אבל אף אחד לא אסר עליו להתעלל בפוטר, נכון ? את זה הוא עשה מיוזמתו החופשית חשבתי קצת על המות של דמבלדור. המות ההירואי ביותר הוא שהאדם בוחר את רגע המות שלו בעצמו ומהכתובים זה לא ממש ברור. אתה לא יכול להגיד במדויק שהוא בחר את רגע מותו

בעקרון, מסכימה איתך,../images/Emo58.gif

אבל לא עם המשפט - "להציל את מאלפוי וככה לסלק את הארי מהוגוורטס" - מהסיבה הפשוטה שסנייפ נשבע להגן על מאלפוי, עם האנברייקבל ווו <שמעניין איך תורגם אבל זה לא הכי קשור כרגע>. ככה שאם הוא לא היה מציל את מאלפוי, הוא די היה מת.

2 Mיכל

New member
בלא להציל../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

התכוונתי לקטע שסנייפ ראה את מאלפוי בשירותים מלא דם מהקללה של הארי (אני יודעת שלא הסברתי טוב). אני לא חושבת שהייתה לו מחוייבות כלפי מאלפוי גם בקטע הזה, ולהרוג את דמבלדור הוא יכל בזמנו הפנוי. השבועה לא אמרה מתי.

your avi

New member
חחחח

אבל עכשיו רציני- אם זה באמת יקרה, זה יהיה הכי נדוש בעולם. (אם הוא יחזור, אני מתכוונת)

למעלה