אל תדאגו

juggernaut

New member
../images/Emo45.gif

זה פשוט עצוב היו דברים שלא ידעתי וקראתי את ההודעה כאן והתבאסתי לגמרי נשמע מפגר. וכן זו אחריותי שנכנסתי...וידעתי את הרוב אבל חלק קטן מסתבר שלא. ממש מעצבן. תודה שהרסתן הכל. ואני אומר את זה בשם האנשים שיקראו את מה שכתבתן על השולחן. ממש ילדותיות.

גרר, זה מחק לי את התוכן../images/Emo58.gif

מישהו בשכבה שלי נכנס לכיתה שלו וצרח בקולי קולות שסנייפ הוא הנסיך חצוי הדם ושהוא הרג את דמבלדור. אני קראתי את הספר ולא הייתי שם, אז זה לא אמור לשנות לי, אבל הוא הרס לחברות שלי שהיו שם ולא קראו את הספר, וחיכו לגרסה העברית. זה לא נראה לך מרושע? אתה תראה, יום אחד גם לך יהרסו משהו עם ספוילר, ואז נראה איך תרגיש

שוב, אכתוב את זה פה...

את כל הספוילרים הגדולים גיליתי בזכות הפורום הזה... אז מה באתי?! אליכם וקיללתי אתכם עד מוות?! :-\

Marth Darunia

New member
וואו, איזה כיף לך

קראת ספר שמאוד נהנית ממנו, והחלטת שלאנשים אחרים לא מגיע להנות כמוך. כי אתה הרי קראת לפניהם, באנגלית, אז אתה מעל הרמה שלהם. מי שמחכה לגרסה העברית הוא נחות יותר, למה שייהנה באותה מידה? אתה הרי חייב לשמור על המעמד המיוחד שלך. אז מה אם אנשים אחרים נורא מתבאסים מזה, הסיפוק החולני שאתה מקבל מזה מצדיק הכל, לא?

Fairywitch

New member
אניבאמת לא מבינה במה אתם מתגאים../images/Emo4.gif

זה ממש עצוב, שלא לומר פתטי. מזל שאני לומדת באוניברסיטה, שם ההסתברות למעשי איוולת כאלה קטנה יותר (*נושמת לרווחה*), אחרת לא הייתי יוצאת מהבית עד שאסיים את הספר...
נראה לי שבשביעי זה בדיוק מה שאעשה.

Mrs Amber Bloom

New member
אתה מיוחד? אתה מגעיל.../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

תאר שלך יעשו את זה. ארג. הלוואי שיעשו לך את זה
. "חברו של רון ווילזי שיוצא עם הרמיוני גריינג'ר לקראת סוף הספר." הם יוצאים בסוף הספר?

לא.

ואגב אני מצטרפת לכל מי שאומר שזה פוי של מעשה.
לא לעניין בכלל. אישית אני לוקחת על עצמי להרוס לך את השביעי.

Saint Jane

New member
אתם לא חושבים שאתם מגזימים קצת?!

מה זה הלינץ' הזה?! אדם, שניים, זה בסדר, אבל לא צריך להתנפל עליו כל הפורום!!!! תירגעו! [ולא, אבי. אני לא מחבבת אותך יותר או משהו כזה.]

Obi Dan Kenobi

New member
זה סוג הדברים שהכי דוחים אותי.

זה הספר הראשון של הארי פוטר שקראת באנגלית, נכון? הפעם הראשונה שיצא לך לדעת פרטים מהספר לפני כולם. ואיך אתה מנצל את ההזדמנות הזאת? להרוס לאחרים את הספר. אני מאחל לך שתגלה את סוף הספר השביעי בדרכים הרבה יותר "מרושעות" מאשר קריאה בספר. ואם מישהו אחר לא יעשה את זה, תהיה בטוח שאני אעשה את זה, רק למענך.

G e o r g i a

New member
זה ממש גועלי.

אל תעשה לחברך את מה ששנוא עליך זה לא רק סיסמא. קח את זה ברצינות. דמיין את עצמך בתור מישהו שעוד לא קרא את השישי ופתאום מגלה את זה על השולחן.

נ.ב...

את כל הספוילרים הגדולים גיליתי בזכות הפורום הזה... אז מה
באתי אליכם וקיללתי אתכם עד מוות
:-\

ToryMaster

New member
כן

כי זה שכמה חמורים גדולים הרסו לך, אומר שכדאי שתהיה אחד ותעשה את זה לאחרים?

מי אלו שהרסתי להם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אנשים שקראו ת'ספר
תקראו את מה שאני אומר - אל תתקפו ישר..
[כן, ויקי, הם תוקפים
ומטבע האדם להיענות לתקיפות
]

Fairywitch

New member
אתה מזכיר כל הזמן את התנ"ך וערכים

של יהדות? מה לגבי ואהבת לרעך כמוך

אה, תגובה לכולם..../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

חנה, שמעת גם על המשפט: "אדם באמונתו יחיה"..? כל מי שאוהב הארי פוטר בכיתה שלי - קרא כבר ת'ספר, לעזאזל
מה אכפת להם אם זה יהיה כתוב על השולחן ספוילרים
מה שאני עשיתי היה מתוך צחוק [ועכשיו יבוא מישהו ויגיד: "אבל זה לא צחוק, זה מעצבן..."], ושוב: זה נעשה לאחר שכל הכיתה שלי קראו ת'ספר וכל אלה שלא קראו ת'ספר - מה אפכת להם כי הם בכלל לא חסידים של הארי פוטר..
אתם ממש אנשים מגעילים שעל-סמך דבר אחד שכתבתי בפורום אתם מתחילים לשנוא אותי ופשוט לקלל אותי ולהשפיל אותי..
אני רק רוצה שתקלטו משהו: הנה, זה פה... מה אכפת לכם
אתם מיד שופטים מבלי לדעת את כל המידע..
זוכרים שלפני כמה זמן היו פה אנשים שבאו ואמרו: "X מת בספר השישי.." מבטיח לכם שאתם קיללתם אותי יותר מאשר אותו..
למה
כי אתם פשוט אנשים מבחילים
לא רציתי להגיב בכוונה לכל ההודעות האלה, כי לא חשבתי שזה בכלל אומר משהו לגביי, אבל כשראיתי ת'הודעה של The Walrus [ראו קישור למעלה] - כ"כ התעצבנתי שהחלטתי להגיב לפה..
אממ, אני לא חושב שאני אגיב להודעה שיגיבו לי עכשיו... בכל מקרה אתם לא שווים את זה...
[ויקי, מצטער על הדיבור הנחות, אבל פשוט אני מחזיר להם באותו מטבע...]

למעלה