אל תדאגו

אל תדאגו ../images/Emo58.gif

גדול הקוסמים בעולם יסיים את תפקידו בסאגה של הארי פוטר בצורה כו עלובה ? לא נראה לכם שמותו של דמבלדור הוא מוות עלוב ? לכן אני אומר, אל תדאגו. הוא כנראה יחזור.

Pr0NgS

New member
למה עלוב? ../images/Emo58.gif

סידרו לו גם טרמפ למטה, וגלימה עם כוכבים סגולים ממש נחמדה...

למה עלוב?! תקרא ../images/Emo58.gif

רגע המות הוא אלמנט חשוב מבחינה ספרותית. גדול הקוסמים שהיה אי פעם מתחנן על חייו מול סניפ, יצור עלוב נפש, ככה ראוי לגיבור מיתולוגי למות ? שים לב כיצד סדריק מת, או בלק, מות הירואי. דמדלדור מת כמו כלב חולה כלבת. ועוד מתחנן ! "סרויס בבקשה" וגם הארי לדברי הסופרת נלחץ מההתחננות של דמבלדור גדול הקסמים מתחנן ?! זה מות של גיבור ?! זה מות של עלוב נפש, ולכן הוא יחזור בפרק 7 וגיד שזה היה תרוץ לרכוש את אמנו של... בלה בלה.. אם הוא באמת היה מת הרי שהסופרת הייתה נותנת לו מות הירואי ולא מות של זקן בבית חולים איכילוב

rds15

New member
../images/Emo58.gifובאמת נראה לך

שדמבלדור, אדם שלא רואה את המוות כסוף, יתחנן לחיים שלו? יכול מאוד להיות שהוא התחנן בשביל שסנייפ יהרוג אותו, שיעשה את המוטל עליו, אתה מה שהוא[דמבלדור] וסנייפ תכננו, כדי לרכוש את האמון של וולדמורט ושל כל אוכלי המוות הסקפטים[ראה פרק 2 בספר]. כמובן שזה מסתדר אם סנייפ טוב, אבל בכל מקרה - דמבלדור לא יתחנן על החיים שלו.

your avi

New member
../images/Emo58.gif לא.

אתה אמרת שדמבלדור יחזור כי הוא מת מוות לא הירואי. הוא סותר אותך ואומר שהוא כן מת מוות הירואי (בהחנה שסנייפ הוא טוב כמו שהתאוריה אומרת). לכן הוא סתר את מה שאמרת ולא מסכים איתך שהוא יחזור בספר השביעי. ובכלל, רולינג לא מחזירה אנשים לחיים. היא אמרה את זה מלא פעמים במפורשות, וזה גם לא הסגנון שלה.

אז בעצם צדקתי |ספיולר|

דמבלדור מת מות עלובים ? לא... דמבלדור לא מת בכלל, זו התחזות ואם היא כן הרגה אותו מוות עלוב אז הארי פוטר- שבעת הספרים לא יחזיקו מעמד בקרב הציבור יותר ממאה שנה

ToryMaster

New member
טוב.

אתה רשאי להחזיק בדעה משל עצמך, עם כמה שבעיני היא לא הגיונית או מגוחכת. אבל אביטל ורן אומרים בדיוק את ההיפך ממך, שים לב, הם לא מסכימים איתך. ועוד לא צדקת, גם לא טעית, את זה נדע רק כשנקרא את השביעי.

the ror

New member
../images/Emo58.gif

גם לפי הדיעה שדמבלדור באמת מת ולא יחזור. אתה עדיין לא יכול לדעת אם היתה משמעות למותו להמשך העלילה כי זה יתברר רק בספר השביעי ולכן אי אפשר להחליט שדמבלדור מת "מות עלובים". אני חושב שכמו שהצגת אין מצב שרולינג הרגה את דמבלדור בלי סיבה ולכן תתגלה משמעות למותו של דמבלדור בהמשך.

The Walrus

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמין שהוא חי אבל אני מאמין שאנחנו לא יודעים את האמת על המוות של דמבלדור. אני מאמין בשביעי יגלו שהוא וסנייפ תיכננו את זה, שהוא ביקש מסנייפ להרוג אותו כדי שסנייפ יהיה העבד הנאמן של וולדמורט. אני מאמין שדמבלדור הקריב את חייו שלו כדי לנצח את וולדמורט, כדי להחדיר מרגל למעגל הפנימי שלו - וזה לא מוות עלוב, גבר.

rds15

New member
אחרי שיסיימו לקרוא את השביעי

וסיריוס עדיין לא יהיה בין החיים.

gurke

New member
(ספוילר)אבל הוא לא מתחנן

סנייפ לא רוצה להרוג אותו ,למרות שדמבלדור ביקש ממנו. אני במעט בטוח שסנייפ טוב,אבל אני לא יודע אם דמבלדור יחזור. דמבלדור מבקש מסנייפ להרוג אותו ,וכשסנייפ מהסס,דמבלדור "מתחנן" אליו שיעשה את זה. יש עוד הרבה סימנים שדמבלדור רצה את זה (למשל: למה לעזאזל הוא מקפיא את הארי?!) אבל בכל זאת-אם דמבלדור מת, איך הארי והשאר יכולים לדעת שסנייפ טוב והוא רוצה לעזור להם... נראה מה ג'יי קיי תעשה .

../images/Emo58.gif

אם הוא לא היה מקפיא את הארי ההירואי הנדחף הזה, אתה לא חושב שהוא [הארי] היה קופץ ומגן על דמבלדור? מנסה לפגוע ואולי אפילו להרוג את דראקו והאוכלי מוות? וסנייפ, שיש לו סוף סוף אפשרות לנקום?

your avi

New member
../images/Emo58.gif

אומנם אני תומכת בתיאוריה הזאת (שסנייפ טוב), העניין של "למה שהוא יקפיא את הארי" זה לא סימן. דמבלדור מבהיר שהארי ה-ר-ב-ה יותר חשוב ממנו, לכן הארי צריך להשאר בטוח, לעומת דמבלדור, שיכול להשאר פגיע ולבד מול כל אוכלי המוות הללו.

Saint Jane

New member
נצל"ש קטנטן: ../images/Emo58.gif

אתם לא יודעים כמה מרושעת אני! כתבתי על השולחן שלי בכיתה בגדול: "סנייפ הורג את דמבלדור בה"פ 6!!!!"

*ז-ה* מרושע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

אני כתבתי על כל שולחן אפשרי בביה"ס את הרצף הבא [אני כבר זוכר אותו בע"פ]: "סנייפ, נסיך חצוי-הדם, רוצח את אלבוס דמבדלור, מנהל בית-ספר הוגוורטס בשנתו השישית של הארי פוטר, חברו של רון ווילזי שיוצא עם הרמיוני גריינג'ר לקראת סוף הספר... שגם לקראת סוף הספר מגלים את כל ששת ההורקרוקסים של וולדמורט..
"
מותר לי לספיילר לאנשים..! אני מיוחד..! הועלתי בטובי להוסיף גם את רשימת ההורקרוקסים ולהגדיר מה זה הורקרוקס וכך להרוס [לכל מי שגנב לי ת'שולחן] - ת'ספר השישי בסדרה..!
|רשע||שטן||פרצוףממשתמים|

ToryMaster

New member
באמת

באמת שפשוט אין לי מילים כמה הדברים האלה דוחים אותי. ועוד להיות גאים בזה? [וזה רק מוכיח שמעשה יחיד לא מעיד על האדם בכללותו, ותחושה של אדם לגבי מעשה יחיד של אדם אחר, לא מעידה על התחושה הכללית של האדםן כלפי האדם האחר, מוריה].

למעלה