אל תגיד לי לילה

אל תגיד לי לילה

אל תיגע בגת אל תגיד לי בגדת רק תגיד את האמת רק תהיה קנה באמת אל תשקר במילים אל תספר לי סיפורים רק תגיד לי דברים טובים רק תראה נכונות לאהבה אל תגיד לי לילה אל תכבה את השלטר סיימת קשר לא טוב סיימת את הקרירה אצלי אל תיגע בגת אל תספר סיפורים רק תגיד שאתה רוצה רק תסכים שקשר יהיה אחרת קשר לא קשר לא יהיה אני לא ילדה קטנה אני לא רוצה סתם אהבה אם לא מתאים לך הגבולות שלי אם אתה רוצה להשאר חופשי כציפור רחף הרחק ממני רחף על גלי הרוח ממני והלאה ממני והלאה אני ממך נוסעת אל תפגע אל תיגע בלב

mr_lonely

New member
לא אומר...לא נוגע..לא בוגד..../images/Emo140.gif

אהבתי...יפה מאוד !

טאKילה

New member
שוגרית..../images/Emo24.gif

וואוו כתיבה נהדרת..אהבתי מאוד..
חג שמח מותק..

Mוניk

New member
בייבי מאמי וואוווו מילים יפות אהבתי

קבלי עוד שיר שאני אישית מאוד אוהבת
בא והולך - דנה ברגר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא שמעתי ממך אתה לא רציני, אתה נעלם לי כל פעם כבר התרגלתי אני כמעט אדישה אתה בא והולך אתה לא נשאר ואי אפשר לקבוע איתך שום דבר אתה בא והולך אתה לא נשאר אם אתה לא חבר אל תבוא יותר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על ההצגה כבר יבשו דמעותי כבר כמעט נרגעתי אתה לא אמיתי, אתה לא בשבילי עוד לילה חיכיתי לך לשווא אתה בא והולך... אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא ראיתי אותך בא והולך...

Mוניk

New member
לונלי מאמושששש

מי זו/ה בובה מותק לא מצויין בכרטיס מינ/זכר נקבה זה מיבלבלית לא יודעת איכ לענות כאילו באיזה לשון או בלי לשון או טי ניי ניי ניי

mr_lonely

New member
לא יודעת..מיחכה בסבלנות

עד היא/ הוא מיספר/ת לנו... לא קופצת לפני יודעת... נרגעת ?

חן (*_*)

New member
לדעתי (סליחה שאני מתערבת../images/Emo13.gif)

בובה מותק=שוגר בייבי (פשוט תרגום לעברית)

Mוניk

New member
בובה מותקקקק

יו וואל קם טו דה קלאב הינה זזתי עכשיו יש כמ לכ מקומ טי ניי ניי ניי

Mוניk

New member
עממה מה אני צמח

ניראה לכ אני לא זזע דקה בלי תזוזות אני ז"ל לא מיסוגילית הלונלי טי ניי ניי ניי

mr_lonely

New member
אני אומר...

לא מיתרחקת...אבל.... אני מיתרחק...ילדים באו...ביי...צ'או...להת...

למעלה