אל תגידו שלא אמרתי! kfm כדי שלא תזרקי עלי נעליים,הנה אני מודיעה-החלפתי ניק!
V Veiltail New member 7/11/03 #1 אל תגידו שלא אמרתי! kfm כדי שלא תזרקי עלי נעליים,הנה אני מודיעה-החלפתי ניק!
K kfm New member 7/11/03 #2 ../images/Emo163.gifחיחי.... וזה פסדר, אני לא עובדת במוסד, את יכולה לקרוא לי בשם האמיתי שלי....
K kfm New member 7/11/03 #4 טחחחח.....אבל אמרתי לך אותו איזה 700 פעמים! מ=ת=ן. (*נקבה*. אפשר לבדוק אחר כך.)
V Veiltail New member 7/11/03 #5 אני יודעת צחקתי! ידעתי שזה השם שלך! צחקתי איתך!אחות שלי...את לא הבנת הא? אהבתי את הכרטיס האישי שלך!
V Veiltail New member 7/11/03 #7 ממתי את מבינה? בואי נתחיל לחשוב...אמממ....אמממ....אולי בדור הבא יגלו את זה!
V Veiltail New member 10/11/03 #11 חחח תודה!../images/Emo66.gif וואי!קר לי! הרגע היה גשם זלעפות! נרטבתי מות!(אני אוהבת גשם-שונאת שקר לי אחה"כ) היי!כנסו לבלוג שלי! אתם חייבים!עשיתי רשומה שאתם מה זה תאהבו!!!(קישור למטה) אתם תמותו על הרשומה הזאת!
חחח תודה!../images/Emo66.gif וואי!קר לי! הרגע היה גשם זלעפות! נרטבתי מות!(אני אוהבת גשם-שונאת שקר לי אחה"כ) היי!כנסו לבלוג שלי! אתם חייבים!עשיתי רשומה שאתם מה זה תאהבו!!!(קישור למטה) אתם תמותו על הרשומה הזאת!