אל תאכלו אותי אבל שמתי לב שהשחקן

KerenWelling

New member
חחחחחחחחחחח

מה את מספרת לי?!?!?! חחחחחחחח קור מוות שמה!, תאמיני לי, יש לי מקורות!!! ותוכלי גם לראות (אם הקלטת) בפרקים שקלארק ולנה על המרפסת בבית של לנה או סתם בחוץ מסתובבים, את תראי כ-מ-ה אדים יוצאי להם מהפה ומהאף!!!!!! רוצחים אותם שם!!!!!!!

Ms Butterfly

New member
באיזה שטויות! בטח שמאפרים אותו!

איפה את חיה??? שמים לו מייקאפ וטונות של פודרה כדי שהפנים שלו ייראו חלקות ומושלמות ושהן לא יבהקו בצילום מכל הפלאשים, וסומק בשביל העצמות לחיים! מאפרים את כל השחקנים! יש גם שחקנים ששמים להם מסקרה (כן כן...) וכאלה כדי ליצור את המראה שהם רוצים שיהיה לו, כמו שהם רצו ליצור לקלארק את המראה של "הילד הטוב" אז הם עשו לו לחיים אדומות. וזה מ-ז-ה לא קשור לזה שבסט הם קופאים! להיפך אפילו, אם הם קופאים שם אז הוא היה אמור להיות חיוור, לא שיהיו לו לחיים אדומות!!!

KerenWelling

New member
זה ברור שמאפרים אותם....

אבל לבנים לא שמים סומק~! רק קונסילר ומייק אפ בשביל להסתיר ושהפנים לא יברקו.... אבל לא שמים לבנים כל כך הרבה סומק....יש לי מקורות אני אומרת לכם!!!!

Ophel McNeil

New member
ודאי ששמים לו סומק. ../images/Emo108.gif

בשביל להדגיש לו את עצמות הלחיים הגבוהות, שמים לו סומק, ופודרה, ותאמיני לי שגם הרבה פעמים מדגישים את העיניים.

Ms Butterfly

New member
ממי! דודה שלי מאפרת באולפנים!

אני יודעת מה אני אומרת! היא אמרה לי שהם מאפרים אותם ממש כמו בנות! ואיזה מקורות בדיוק יש לך???

Ms Butterfly

New member
ובכלל לפני שניה אמרת שלא שמים לו

מייקאפ ופתאום את יודעת, ויש לך מקורות....

KerenWelling

New member
יש לי מקורות...

המקורות שלי חסויים...סורי... הם שמים מייק אפ. אני חשבתי שבמייק אפ (יעני אנגלית...כי באנגלית מייק אפ זה איפור) את מתכוונת לסומק, צלליות וכל השאר....

Ophel McNeil

New member
הם שמים גם סומק, צלליות, ../images/Emo108.gif

וכל השאר, וראיתי מספיק ספשיילים של מאחורי הקלעים בשביל לדעת שזה לא נתון לויכוח.

KerenWelling

New member
טוב אין לי כח

להתווכח איתכם... אתם לא מאמינים שיש לי מקורות ואני יודעת ב-ד-י-ו-ק מה קורה שם?!?!!?

KerenWelling

New member
לא נכון

כשקר מאוד הלחיים נהיות אדומות במאמץ לשמור על החום בפרצוף ובגוף.

KerenWelling

New member
פפפפפפפחחחחחחחחחחחח

קאלק לא פוטוגני!!! טוב באמת שהוא דוגמןאיך לעזאזל דוגמנם הם לא פוטוגנים????? כל התמונות שלו הן יפות ומיוחדות!!!!!(חוץ מהאלה שתופסים אוו באמצע צרחה או הבעת פנים משונה בסדרה....)

like daa

New member
הוא אולי לא ממש פוטוגני

אבל הוא ממש לא נראה כמו הומו, לדברי SABERTOOTH או איך שלא קוראים לו...

Ophel McNeil

New member
הוא לא נראה דווקא הומו, ../images/Emo108.gif

אבל הוא בהחלט נראה נשי. וכבר הסברתי פה פעם למה הוא בישנון קלאסי.

ציינו עובדה ../images/Emo35.gif ../images/Emo31.gif

אני לא מבין.. להומואים יש צורה מסוימת שהם נראים בה? אהה... כמו ליהודים. נמוכים עם אף ארוך. גועל נפש, דיי להחלול המתונפות האלה.

Ophel McNeil

New member
שלי יהיה משהו נגד הומואים?! ../images/Emo108.gif

(חוץ מזוג אזיקים
) לי?! אני דורשת התנצלות!!!! שאני, רדופת הסלאשים, חולת הגרוויטיישן, מייסדת אגודת אוהבי ליאו-וקול, יהיה משהו נגד הומואים?! ותקרא שוב את ההודעה שלי, אליה הגבתי, שם כתבתי בפירוש - "אולי הוא לא נראה הומו, אבל הוא בהחלט נשי". ולנשי בהחלט יש מאפיינים,אז די לדבר שטויות. (אני. לא אוהבת הומואים... גררר......
).

למעלה