אל תאכלו אותי אבל שמתי לב שהשחקן

Ms Butterfly

New member
אל תאכלו אותי אבל שמתי לב שהשחקן

שמשחק את קלארק וואטבר שקוראים לו, הוא לא משהו פוטוגני יחסית לבנאדם מדהים מבחינה חיצונית כמוהו!!! ואני לא מדברת על תמונות שמאפרים אותו (שמים לו טונה של מייקאפ וסומק בעיקר בעצמות לחיים...) ועושים לו תאורה וזוויות צילום ותיקונים במחשב, אלא על תמונות ביתיות כאלה (ראיתי כמה כאלה שלו) שהוא לא נראה שם במיטבו כל כך... וזה מוזר, כי הוא אחד האנשים הכי יפים ומדהימים שראיתי בחיים שלי והוא לא משהו פוטוגני, קצת לא הגיוני... אתם מסכימים איתי או שזו רק אני
?

SaberTooth

New member
לא אשקוט ולא אנוח../images/Emo70.gif

טום וולינג (ככה קוראים לשחקן) מאוד לא פוטוגני
שלא לדבר על זה שהוא נראה כמו הומו (לא שיש לי משהו נגד הומואים)
אז בואו נסכן, הוא נראה כמו הומו והוא לא פוטוגני, ובכל זאת כל (כמעט כל) נשות הפורום נמשכות אליו
מה יש לו שלי אין

ד י י ז י

New member
אז ככה..

אני לא מבינה למה הוא לא פוטוגני? יש תמונות כאלה ויש תמונות כאלה.. בכל מקרה - רצית לדעת למה כולן נמשכות אליו? אז ככה - יש לו פנים מהממות , חיוך יפה , עיניים יפות , גוף מושלם והשיער.. טוב השיער מגעיל.. מה הם עשו לו.. אבל אתה מבין למה אני מתכוונת? שכחתי משהו?

לאנה

New member
אמממממ.....

אולי תראה לנו תמונה שלך ואז נוכל להגיד לך מה בדיוק אתה צריך....., או, שאולי, תפתיע אותנו לטובה, ונעיף את טום לכל הרוחות בזמן שנרוץ לשבור את דלת ביתך ולקפוץ עליך בחיבוקים ונשיקות....., מה אתה אומר?

Ophel McNeil

New member
בתור מי שראתה את שניהם, ../images/Emo108.gif

אני יכולה להגיד שסייבר הרבה יותר חתיך, ואפילו מתאמן בזמנו הפנוי על מסלול תצוגת האופנה שלו...

לאנה

New member
זה לא פייר!

גם אני רוצה לראות את סייבר! (ואי השיחה הזאת טפשית.....)

Ophel McNeil

New member
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

אוי.... קראת אותי מצחוק עכשיו.... חכה... תן לי שניה... כן.... חזרתי... האממ... זהו. טוב, אז אנשימים, סוד - אף שחקן הוא לא פוטוגני בתמונות ביתיות. למה? כי אלה תמונות ביתיות. ואל תתנו לי דוגמאות של כל מיני שחקנים בבית המושלם שלהם יושבים בתנוחה מושלמת עם המראה המושלם. התמונות האלה יותר מבויימות מפרק של פספוסים. הנקודה שלי היא שבבית אתה לא טורח להתאפר ולהתיפייף (אם כי אני לא בטוחה לגבי קלארק שלנו, סך הכל - הוא הומו), ואתה גם נראה בהתאם. אז אין מה להתרגש, ואין מה להזעזע. כל שחקן זה ככה. שימו לב לחתימה שלי, נכון שהיא מאמי?

KerenWelling

New member
הוא לא הומו

הוא סטרייט!!! אתם דבילים או משהו???מאיפה הרעיון שהוא הומו???????????? הוא נשוי לג´יימי וולינג!!!!!!!!!!(אישה לכל דבר)

Ophel McNeil

New member
הוא נשוי, בן כמה הוא?! ../images/Emo108.gif

ובקשר להומו - עזוב. בדיחה פרטית.

KerenWelling

New member
טטוווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבב

פחחחחחחח מאיפה הפלצת שיש לו סומק?!?!?!ומייק אפ?!?!?!??! פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה פעמים צריך להסביר שהלחיים שלו אדומות בגלל שבסט הצילום זה כמה מעלות מתחת לאפס והם קופאים???????????

ד י י ז י

New member
הם כן..

בכל סדרה מאפרים את השחקנים.. שמים מייק אפ , סומק ועוד כל מיני.. בסמולוויל הם דיי מגזימים...

הם רצו ליצור את המראה הטיבעי

של נער החווה המושלם... חוץ מזה, אני לא מאמין שפתחתם שירשור שלם רק כדי להיתווכח אם טום הומו או לא\פוטוגני או לא

למעלה