אל שלי

dance of life

New member
אל שלי

אלוהים למה? מה מחזיק אותך כל כך חזק מסביבי בתוכי בועט הורס למה? אם אדרג את האנשים הרעים בעולם, לא אהיה ביניהם אז למה, אלוהים, אני נענשת? על שום מה? בשביל מי? האם אתה סובל איתי? אני סובלת על כלום ונמאס לי תן לי סיבה תן שם "עצוב לך, כי..." אבל אין בך מילים ואין בך הסבר אני סובלת ועצוב לי, והדמעות נופלות ממני כמו יורה, כל פעם מחדש. כאילו מעולם לא, כאילו לומדת לבכות ממש הפעם, אני בוכה מחדש כל יום. ושלא כמו פעם, כמו בעבר אינני מוצאת יותר פורקן בכתיבה ואינני מוצאת פורקן בצלילים שנותנים כח לנשמה, או בריקוד שמרפא את הלב. הרשה לי לפחות לדעת להתמודד, הרשה לי לנסות הרשה לי לפרוק כדי לפנות מקום חדש לעצב חדש, אין בי עוד מקום תן לי כמה ימים של שקט, זה כל מה שאני צריכה תן לי לישון ולא לקום תן לי לבכות אל תוך עצמי בשקט ולאבוד אל תוך עצמי תן לי להגיד "שלום" בהשלמה וסוף סוף לאהוב משהו שאני עושה. רק אם יהיה לי האומץ, רק אם אשלים את המשימה הזאת רק אז אהיה מאושרת. ג'וליה.

ה מוזה

New member
ג'ול

השאלה הזו "למה"? נדמה לפעמים שהיא נותרת לה תלויה באוויר בין שמיים וארץ אין קול ואין עונה הכאב והצער והדמעות הם ניסיונות שרק אנשים בעלי תעצומות נפש עומדים בהם , אלו שאין בהם את עוצמת הנפש הנדרשת לא יועמדו מלכתחילה בניסיונות שכאלו לולא נתן בך נפש עמוקה וכוחות מופלאים נסתרים לא היה מעמיד אותך במבחנים כואבים ולו רק על מנת שתוכלי לחוש ולגעת במתנות הנסתרות הללו בכוחות הנפש העמוקים . הרבה פעמים שאלתי כאן את אותו ה"למה" אני יודעת שהתשובה לא תבוא משמיים היא נמצאת בתוכי , מדי פעם אני אפילו מצליחה מעט לגעת בה ..והיא לוחשת לי שהדבר דומה למסננת שבה מסננים זהב כל הכאב והדמעות והסבל והצער חולפים מבעד ונותר לו זהב .. מכל הניסיונות האלו נותרת רגישות עדינות תום ראייה פנימית מכל הרע הזה .. הטוב נוצץ לו בתוכנו פנימה פורקן לא תמיד מוצא מקום במילה או בשיר לפעמים הכוח הפנימי מגיע לו בשתיקה ללא מילים ג'ול .. תאהבי את מי שאת יש בך כל כך הרבה מה לאהוב אל תאמרי שלום .. חתמתי כאן שאת נשארת ,זוכרת? חתמנו עבורך לדעת איך להתמודד..? חושבת שמצאת דרך.. את כאן מתמודדת צעד..צעד ילדה
בואי תשמעי איתי שיר ..תשמעי עם הלב

I Was Hoping

New member
זהו, זה רשמי

אני אוהבת אותך יותר ממה שאי פעם תביני יותר ממה שאי פעם תאהבי אותך וזה מה שעצוב פה ג'ול תאהבי אותך תאהבי אותך תאהבי אותך את מושלמת אחותי הקטנה את מבזבזת לך אותך את קולטת את זה בכלל??? אוהבת אותך הילה שלך

נשמונת....

יקירה .. מלאכית קטנה .. נשמה טובה.. קחי לך נשימה , קחי לך הפסקה מהחיים .. את מרגישה חנוקה, לא מצליחה להוציא את מה שיש בתוכך . חכי שניה תביטי סביבך כל כך הרבה אושר . חברים, הורים ואני בטוחה שהרשימה עוד ארוכה . הפסיקי להסתכל על העבר הביטי אל העתיד .. שם טומן בחובו האושר האמיתי שלך , שם תמצאי את גו'ליה האמיתית המאושרת באמת ... גו'ליה , תמיד איתך
... שמחתי לראות שקפצת להגיד מזל"ט... וסתם להוציא עוד משהו שהיה על ליבך.. מאחלת לך ימים של רוגע ,והשלמה עצמית ..

dance of life

New member
מ..

אתן מדהימות אתן מרפאות לי פצע פתוח אין בי מילים, מוז, על מילותיך המדהימות אין בי מילים, הילה, על כל האהבה הזאת שאת מעניקה לי, ואני כל כך לא יודעת מה עיתי שזה מגיע לי.. ואת ירח, עד כמה את מדהימה אותי, כל פעם מחדש אני פשוט... מרגישה כל כך קטנה ליד כולכן כל כך.. חסרת כוחות אבל לעומת אחרים אתן מעניקות לי חלק מהכוחות שלכם, ולא לוקחות את שלי אני בוכה עכשיו כמו שלא בכיתי כבר כל כך הרבה זמן וכל כך נמאס לי.. אני רוצה לצעוק אבל מי שישמע ואני רוצה לצעוק אבל אין בי גם קול... אני רוצה לשכוח הכל, לעזוב הכל, פשוט.. למות..
*מחבקת אותכן עכשיו, בלעדיכן אין לי כלום... אין אף אחד. תודה על הכל... אתן מדהימות לא אוותר כי יש לי אותכן!* When you're weary Feeling small When tears are in your eyes I'll dry them all I'm on your side Oh..When times get rough And friends just can't be found Like a bridge over troubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down When you're down and out When you're on the street When evening falls so hard I will comfort you I'll take your part When the darkness comes And pain is all around Like a bridge over troubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down Sail on Silver girl Sail on by Your time has come to shine All your dreams are on their way See how they shine If you need a friend, I'm sailing right behind Like a bridge over troubled water I will ease your mind Like a bridge over troubled water I will ease your mind

דארלינג, שלחתי לך מסר....לא להתייאש

יקירתי, לא להתייאש......... זו מילת המפתח. תראי עוד יבואו ימים יפים!!!!!!!!!!!!! החיים יפים אחינועם ניני מילים: אחינועם ניני וגיל דור לחן: ניקולה פיובאני סתם, חיוך ללא סיבה תום, ימים של אהבה שיר ישן לאור ירח וריח משכר שלך וכך אותך אני זוכר גל שוטף את העולם חום הולך ונעלם צחוק מאיר את השמיים מזכיר שהמשחק נגמר והחיים יפים כל כך לה לה לה.... בך אסתכל מתוך עיניו אחבק אותך ויחד ננצח במשחק בין מציאות לחלומות בין האושר לדמעות תמיד אוהב אותך מאוד עם הקסם שבלב בוא נשכח את הכאב רק עוד רגע ובינתיים נזכור שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך לה לה לה... רק עוד רגע ובינתיים נזכור שהמשחק נמשך והחיים יפים כל כך.

dance of life

New member
מ..

האור שלי כובה.. רע לי, חושך לי, אין לי מנהרה, ולכן אין לה אור בקצה... זאת תהום נמאס לי ליפול לתוכה פשוט.. די... נגמר.. בלתי אפשרי יותר.. העולם הזה לא נועד בשבילי, לא נועדתי בשבילו אני רוצה לעזוב די כבר אלוהים אל תחזיק אותי פה בכח אני רוצה לעזוב

נחלית

New member
האור שמקצה המינהרה

בשנה הבאה מלים: אהוד מנור לחן: נורית הירש בשנה הבאה נשב על המירפסת ונספור ציפורים נודדות ילדים בחופשה ישחקו"תופסת" בין הבית לבין השדות. עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה.

נחלית מתוקתי, כמה שמחה לראות אותך

פה. בואי, נזוז קצת כדי שיהיה לך הכי נוח שבעולם......... אחלה פורום בחרת לך, רק שתדעי!!!! שולחת לך נישוק אחד גדול, וכשנתראה.......תחזירי לי, טוב???????.

דנסי, עומדת על כך שתחזירי לי מסר!..

רוצה שנמשיך להתכתב, אל תעלמי לי!, זו פקודה!!! ואני בדיוק פה, בשביל לא לעשות לך הנחות, זוכרת???????????

שיריה

New member
ילדונת

אם הייתי יכולה הייתי נותנת לך חיבוק גדול עכשו, להסתיר אותך מכל הכאב הזה. ילדונת זה לא נכון שאין אור בקצה, יש אור. והאור הוא בך. אז תנשמי. תחייכי חיוך קטנטן. עכשו. אני רוצה לראות אותו. עכשו. רק חיוך קטנטן.
יותר טוב ? ועוד חיוך קטנטן. ועוד אחד.
אני רוצה לראות אותם ! עד שיהיה יותר טוב. עד שכל האור שבך יעטוף אותך!

moran500

New member
../images/Emo24.gif

ג'ול, לפעמים החיים מנסים אותנו, אלוהים מנסה אותנו. אבל מכל ניסיון רק מתחזקים (ואני בטוחה שאי"ב תוכל להסביר הרבה יותר טוב ממני את דוגמת איוב). אם את רוצה לבכות תבכי! תהי עצובה, תבטאי את כל מה שאת מרגישה. אולי אלוהים מנסה להגיד לך שאת לא צריכה מילים ושירים ומוזיקה כדי לבטא את עצמך, את מספיקה. אולי הוא מנסה להראות לך שהדבר הטוב ביותר בך הוא את עצמך, ושתקומי על הרגליים מהתקופה הזאת תהיי ג'וליה גדולה יותר וחזקה יותר ויפה יותר מבפנים!

למעלה