אל רנדבו- אל מפגש

avielss

New member
סתם כועס על עצמי

כל כך תכננתי לבוא והתפקשש חשבתי שזה לקראת אחר הצהריים... לא נורא עוד שבועיים.. אני כבר לא יכול לחכות אני מכיר את האירוח המלכותי שזכיתם לו (וכמובן את פשריקה..לא מהיום) אין לי ספק שטעמתם קצת מהלב הרחב של האדם המדהים הזה

מואיס

New member
כפי שמאי הודיעה אחרי המפגש ביוטבתה.

תבואו אלי. נלך לאורך הירקון כ 8 ק"מ עד הים, רחצה קצרה בים או שיטוט בנמל ונחזור אלי הביתה לארוחת צהריים(ברכב אל תבהלו)

tsiporganeden

New member
מטיקה, מה פתאום, דזאיונו יו ארוחת

בוקר, וכמובן שזה מתקשר לעובדה שבבוקר אוכלים דברי מאפה, אבל גם אם אוכלים סלט זה דזאיונו, ברגע זה פרח לי מהראש איך אומרים ארוחת צהריים וערב, אבל במשך היום בטח אזכור ואכתוב לכם, סופית ובטוח דזאיונו זו ארוחת בוקר, נקודה, כך גם אומרים בספרדית. ואגב יש ביום רביעי מפגש? זה היה אמור להסתיים לא?

מואיס

New member
../images/Emo24.gifבואנה נוצ'ה דה מואה קרידוס

שמח מאוד שנהנתם ומאוד מצטער שלא יכולתי להיות אתכם. כפי שסיפרתי לכם אימי שהתארחה בביתנו חוזרת מחר לקנדה והיינו איתה. סולו מי פואדו אמז'נר לבואנס קוזס קא אפרונטו פשריקה קון אנג'לקה. אצלנו היה מאוד מקובל להשתמש בביטוי, אם ירצה השם-סי קרה אל דיו. מעניין שלפעמים משמעות הביטוי היתה סרוב לבקשה. היו אומרים אותו במקום -לא. מתוך נימת הדיבור היית מבין שרק אם האל ממש ירצה, תקבל
מטיקה לגבי דיזיונו את יכולה להיות רגועה באמת זה ארוחת בוקר(גם במילון) ופעם גם העלנו את זה בפורום. פשוט מאוד ארוחת בוקר היתה בדרך כלל סוג כזה או אחר של בורקס.

מטיקה

New member
אני עקשנית ../images/Emo132.gif

לא יעזור כלום. דזיונו אפשר לאכול גם בשתים בלילה. אלו הם דיברי מאפה. אבל כמו שאמרתי ביום רביעי קרוב יש הרצאה עם פרופסור משה בכר ואני אשאל אותו. ופשריקה - בעוד שבועיים מסתים הקורס בבר אילן עם מסיבה ועם אוכל. ולכל אלו שהיו אתמול - אגורה יו מי ויה אהל אסטו עראבו אה חיפה, פרה אדובר אל מנו מיה.

למעלה