אל רנדבו- אל מפגש

אל רנדבו- אל מפגש

בנדיצ'אס מאנוס פשריקה אי אנג'ליק טובה מונצו פלזר דה רקונטרווס אי קונסרווש, אבוזוס, מאי אי אל מרידו, מטיקה, רותי - פאסימוס לה אורה מוי בואנה. אנג'ליק מוז איזו פישר דה לריזה - טניה לה אספרנסה קה וה רקונטרר מאז מימברוס דל פורום - אלה אוטרה ווס בעזרת השם - דרך אגב אך אומרים בעזרת האל בלאדינו ? - "קון אל נומברה דל קה נו ספואדה מנטבר" עזרת זה שאי אפר לקללור - מכירים?- בקיצור אסטבה מרבאיסו אלוורמוס אני מקוה אנ אל מפגש דה מאי

רותי ב.

New member
אביאליקו, אז מוזוטרוס

קי מוז קונסנטימוס מוי קורלאדוס,
פורקה נו וויניטס???? סאבס קוואנטו טי אספרימוס?????

angelici

New member
אביאל קרידו, כאפיטו?

אוי טן כטאספרימוס,טן קודידו כמסוביו, אי אלקבו נו ויניטיס, פור אסטו בואנו כטבידי אגורה לאלמה מארסנטו פורקה סטאבה מוי קודידו אי נו מסטופו טו טלפונו.

רותי ב.

New member
אסטובו טודו מאראביוזו....

פשריקה, בנדיצ'אס מאנוס, קוואנטו אפרונטו, קי נו אַי פאלאבראס די אלאבאר טודו... אי מי אסטובו הונור די קונוסר א סניוריקה, א מטיקה, אי דה אינקונטרר אנג'ליקה, מאי, אי סו מארידו, אי אוטראס דוס אמיגאס דה פאשאריקה, איב, אי טמביין שילה, קון סו איז'ה, שני. אריבי אנטס די קוואנטוס פואנטוס הקאזה, אי ווס סאלודו א טודוס, קון שבה שלום.

tsiporganeden

New member
סניוריקה בעזרת השם סה דיזה - קון

אל נומברה דה אל דיו. אי אסטובי מוי קונטנטה דה קונוסרטה אי קה טה גוזאטס. אל דיו קה נו מו לו אגה מאנקו. שמחתי להכירך ושנהנית, שלא יחסר לנו, תרתי משמע, מפגשים, אוכל, צחוקים הכל....

Sarika

New member
פשריקה, השמועות הגיעו למרחוק....

על האירוח כיד המלך ובלב רחב, מי יתן ויהיה ביתך תמיד מלא שמחה ואושר. צר לי שלא יכולתי להגיע. ולכם חברים - שמחה שניהנתם. אלוורמוס אלה אוטורה וואס, שבת שלום.

may55

New member
תודה פשריקה ../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo24.gif

"בינדצאס מאנוס" דה פשריקה אי אנג'ליקי כאפרונטארון קומידאס טאן סב'ארוזאס קומידאס דה לאצ'ה אי מייאל למאזה קון טודו בואנו קון קומידאס סבארוזאס אי קון
גראנדה אי אסנטימוס- אנג'ליקה,מטיקה,רותי כב'ינו דה קמינו לארגו קון לאמיגה דה פשריקה אי לאישיקה, קונוסימוס אל פין הסיניוריקה, יו אי מי מארידו, אי אמיגה אוטרה דה פאשריקה (מולב'ידי אל נומברה פרדונה) מטיקה מלאדו דל לב'רו כטרושו "פתגמים" מוי סביוזוס קון "חוש" אי קונטימוס דה "עולים חדשים" קומו ללנגאו לאדינו סה טרנסילאדאה העיבראו או סנטיינדה אין אוטרה מאנרה אי ריימוס אי פאסימוס מוי מוי ארמוזו אי פשריקה מוס דיו "רודה" דל לאגאורטה פארה בואן אי מונצוס פאסיוס

שילה1

New member
לכל חברי וחברותי כאן../images/Emo24.gif

נהניתי ממכם. תודה מיוחדת למי אלמה,ציפק'ה,ולאנג'ליקה מי אנחל.. כל הכבוד לכם!

שילה1

New member
אוי קרידה...ביטח בשבילך../images/Emo24.gif

ולכולם גם! אנשיןם מדהימים אתם!

מטיקה

New member
אגורה טורני דל "מכון כושר" ../images/Emo22.gif

כי צריך להוריד את כל מה שאכלנו שם. סוטבו מוי מרביה. פשריקה הכינה קומר פרה גדוד אי מוזוס קומימוס קומו חטיבה. צחקנו המון וסיפרנו שאקאס והסטוריה מצחיקה לדוגמא: קוונדו מי גרנד פפה איבו אקי טודו אל מישפחה לו דיזירון קה אקי אס דמוקרטיה, נו קומו אה לה בולגריה קי ארה קומוניסטה. און דיה אה לה דימינה טורנו דל מכולת מוי נירגש: "מידישטס קה אקי אס דמוקרטיה? אקי אל מישטרה דמנדה אל בנאדם אה לה דימנינה סי קומיו ארוחת בוקר." דינגונו נו טינדיו נדה. אל דישו: אלאו די מי סרטו אל נידת משטרה אי מי דמנדו " אדוני אתה מקומי? אי יו דישי "יו נו מיקומי דינדה" ןלמי שלא הבין את הספניולית שלי. כשסבא שלי עלה ארצה אמרו לושזו מדינה דמוקרטית ולא מדינה קומונסטית. בוקר אחד הוא חזר נרגש מהמכולת ואמר: אמרתם לי שכאן זה דמוקרטיה? כאן המשטרה עוצרת בן אדם באמצע הבוקר ושואלת אותו אם הוא אכל ארוחת בוקר?" אף אחד לא בין כלום. וסבא אמר: עצרה אותי נידת משטרה ושאלה אותי: "אדוני אתה מקומי" ואני - נו מי קומי דינדה. הבנתם??

may55

New member
../images/Emo3.gif חה חה חה

בדיוק סיפרתי לילדי מה עשינו אצל פשריקה ואת הסיפור שלך

מטיקה

New member
דזיונו!! מגיע לכם ../images/Emo67.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשיתי מחקר טלפוני בקרב הדודות הזקנות וכולן אומרות לי שדזיונו זה- דיברי מאפה. סתם צחקתם עלי ועשיתם ממני ליצן החצר
. כשסיפרתי לטיה נלי שאמרתם שדזיונו זה "בראנ'צ" התגובה שלה הייתה "טרנקיס אין טרושי" (כינים מוחמצות) אז מי צוחק על מי עכשיו?
ליתר ביטחון אני אשאל ביום רביעי את פרופסור משה בכר. הוא מומחה גם לאוכל לדינואי. הידה דיאטה

מטיקה קרידה פוא אסטאר סיגורה

לטחפונאי א מיממה אי לפרונטי פור לה פלברה דזאיונו שפירושה ארוחת בוקר שמכילה מיני מאפה ביצים וגבינות כשהדגש על מיני המאפה. ושוב תודה על הטרמפ

angelici

New member
הרגע השקמתי קוםםם ../images/Emo9.gif

חבר'ה איך שהיגעתי,מקלחת ואופה חרופההההה,,,,, הרגע התעוררתי ובמאירות בזק הידלקתי את המחשףףף שמאתמול העלה טירלניאסס
,,, דבר ראשוןןןןן,,,,,,, רוצה להודות לפשריקה
על האירוח הנפלא ומכל ה,הייה כיףףף רק כמדיספיצ'י כנו לבויאדאי לנוצ'ה
שנית חייבת להודות שמי שלא היגיע למפגש הוא ממש,אבל ממש,, ה י פ ס י ד -
ב ג ד ו ל שלישית ואחרונה אני עדין לפוצץץ מארוחת המלאכים על כל מטאמיה
ומטעבניהה,
,הייה פיצוץ וכמו שאני תמיד אומרת "אל דיו כנו לו אגו מנקו"
פשריקה מאחלת לך כפי שברכתי בארוחת ערב אתמול: אבירטה כסטה טופוארטה פרה אלגריה אי אליהו הנביא=דלתך תמיד תהייה פתוחה בשמחות ולאליהו הנביא קון בואנו כסאלגרן אין אסטה קזיקה טוס איגו'ס,טוס אניטוס,אי כביבאס אורוזה קון טודוס גו'סטוס אמן
. המשך חק שמחחחח לכולם
loov

למעלה