אל על-UP

סקסטנט

New member
אל על-UP

כל כך מאוכזב מהחברה "שלנו" למרות שזה לואוקוסט.
דחיתי טיסה שאמורה להתקיים בחודש מרץ , לא מחר, בחודש מרץ ב-UP מטיסת הבוקר לטיסת אחה"צ לברלין ונדרשתי לשלם קנס לי ולזוגתי בגובה כרטיס טיסה כיוון אחד 280 דולר .
הזוי לחלוטין.
מה דעתכם ??

eladogden

New member
מצטער לאכזב

אבל כשאתה קונה לואו-קוסט יש תנאים. ברגע שכרטסת - אבוד לך! אין שינויים. יש לבטל ולכרטס מחדש, בעלות נוספת. ברגע ששילמת, משמע שהסכמת לתנאים. זה לא כמו חברה רגילה שאתה יכול לקנות מחלקה כזו או אחרת ולהנות מדמי שינוי מופחתים.

סקסטנט

New member
מסכים ומקבל

את מה שאתה כותב .
יחד עם זאת
3 חודשים קדימה ולשלם קנס כזה זה מרתיח
מרגיז ומכעיס.
תודה על ההבנה והתשובה.

eladogden

New member
אין הרבה מה לעשות בנדון

צריך לדעת שללואו קוסט יש יתרונות וחסרונות
וגם בטיסה סדירה רגילה, אם היית קונה כרטיס במחלקה מוזלת, בספק אם ניתן היה לצאת בנזק מופחת.

S o l l y

New member
בחרת לקנות כרטיס טיסה בזול וזו התוצאה

וכמעט בכל החברות תעופה זה ככה, אם תקנה כרטיס במחלקה זולה, לשנות אותו או לבטל יעלה לך לא מעט כסף, גם אני שילמתי פעם על שינוי באלעל 150$ בטיסה לרומניה כשזה היה מחיר של חצי כרטיס, ככה זה במחלקות הזולות, אם אתה רוצה כרטיס שניתן לשינוי בלי תשלום, יש לזה עלות בהזמנה, וזה לא רק בUP ככה.

ד"א לא יודע מתי הזמנת את זה, אבל לא מזמן רציתי לשנות כרטיס באלעל, וכמובן שזה היה צריך לעלות כסף, אבל יש חוק ביטול עסקה תוך 14 יום, אם עדיין לא עברו 14 יום יכול להיות ששווה לך לבטל בעלות של 50 שקלים אם אני זוכר נכון ולעשות את ההזמנה מחדש (תבדוק רק לפני שהמחירים לא עלו מאז...)

S o l l y

New member
, והנמוך....

ונפלון

New member
בפעם הבאה תקרא את תנאי הכרטיס לפני שאתה קונה אותו

בשנה שעברה שילמתי לדלתא על כרטיס מסיאטל ללוס אנג'לס בטיסה שלא יכלתי להגיע אליה בסופו של דבר; האם התבכיינתי שהלך הכסף? כתבתי לדלתא שהם רעים ורשעים? לא, כי קניתי את הכרטיס הכי זול ואלו היו תנאי הביטול.

או שתקרא את תנאי הביטול לפני שאתה מזמין, או שתפסיק להתבכיין. אל-על לא אשמה ברשלנות שלך. ככה לואו קוסט עובד, אף חברה אחרת לא הייתה עושה משהו אחר.

סקסטנט

New member
כל מה שכתבתם נכון.

רשלנות,חוסר עירנות,
הכל נכון ובכל זאת זה מרגיז .
זו הפעם הראשונה שאטוס בלואוקוסט
ואין לי אלא להלין רק על עצמי.
גם לבתולה יש פעם ראשונה!!!!!!!

S o l l y

New member
אז אל תטוס בכלל

אתה שוב חוזר להאשים את אלעל/הלואוקוסט, אבל בכל חברה זה כמעט ככה.
אלא אם כן תקנה כרטיס בר שינוי שהוא איזה פי 3 מהכרטיס הרגיל.
אם אתה לא רוצה להתאכזב שוב אז אל תטוס בכלל... זה לא קשור ללואו קוסט

סקסטנט

New member
הלכת רחוק מדי

כנראה לא קראת מה שכתבתי.
אני מאשים את עצמי מלקה את עצמי ובסוף
אתה עוד נוזף בי
שלא אטוס.

גלעד220

New member
סקסטנט, אני איתך בצערך. ומקווה שזה ההפסד הכספי האחרון שלך.

מעכשיו רק רווחים.
כל נפילה היא מלמדת אותנו על הפעמים הבאות.
והמחיר שאנו משלמים על טעות הוא שיעור לחיים איך לחסוך פי 100 במשך שאר החיים.

Mister Eli

New member
מוזר

כי באתר של UP רשום שמי שקונה BASIC ומחליף מועד, העלות היא 55$ לכרטיס

snoam1

New member
לא רק לאו קוסט. קניתי כרטיסים (מוזלים)ל6 אנשים באל איט

באלאיטליה בטיסה סדירה למילנו. רציתי אחרי יומיים, וחודשים מראש להמיר את הטיסה לרומה. למרות שההפרש 1 יורו ולא הסכימו, רק כרטיס חדש!

ונפלון

New member
ממש לא נכון

קפריסין שהיא מרחק יריקה מישראל תמיד הייתה יקרה בטירוף לישראלים, כשארקיע וסייפרוס ז"ל החזיקו דואופול על הקו, והטיסה של 350 קילומטר עלתה בקלות דולר לקילומטר.
מאז שאפ נכנסו לשוק ארקיע יצאו, סייפרוס קרסו, והיום אפשר למצוא כרטיסים ללרנקה במחירים שיורדים מה-100 דולר - וזה גם הגדיל דרמטית את התיירות הישראלית לאי.
המצב זהה גם בבודפשט (מאז שאת מאלב/אל-על שמכרו ב-400 דולר) החליפו אפ וויז אייר, שהורידו את המחיר הממוצע ל-200~, תלוי בעונה. אם תטוס מעובדה - תוכל למצוא הלוך ושוב גם ב-70 דולר.

אפ זולה, והיא הורידה את המחירים בכל הקווים בהם היא פועלת. רק פראג נשארה יקרה יחסית ללואו קוסט, אבל טיסות של 4 שעות הן לרוב יקרות יותר מטיסות קצרות יותר.

benshap2

New member
אפ נכנסה מלכתחילה לקווים בהם פעלו חברות לואו קוסט אחרות

אשר הורידו את המחירים לפני כן, ובהרבה.
&nbsp
זאת, למעט הקו ללרנקה, אשר הינו קו קצר אשר אל על נערכה בו לכניסתה של אאגן הזולה והאמינה, ואשר גם מחיר של 120$ הלוך חזור בו הוא מחיר לא פחות משערורייתי בסטנדרטים של לואו קוסט אירופי.
טיסה לשם לא צריכה לעלות יותר מ 20-30 דולר לכיוון.
&nbsp
לבודפשט טסה וויז אייר, בה ניתן למצוא בקלות כרטיסי טיסה ב 89 ש"ח לכיוון לחברי מועדון בהרבה מאוד תאריכים, בעיקר באוף סיזן.
לברלין טסו לפני אפ הן איזיג'ט הן ג'רמן ווינגס (והן אייר ברלין שהיא לא לואו קוסט אבל היא לא שונה מהותית ממחירי אפ ליעד הזה).
&nbsp
גם לפראג יש טיסות של וויז אייר, אך מכיוון שהטיסות של וויז לשם הן רק פעמיים בשבוע, אפ מרשה לעצמה לקרוע את הישראלים במחיריה לשם.
ברוב הזמן ניתן למצוא טיסות של סמארט ווינגס הכוללות כבודה במחיר נמוך משל אפ או דומה לו מאוד.
&nbsp
לקייב טסה החברה האוקריאינית בשירות מלא במחיר זול מאוד ביחס לאפ. לכן גם אפ נותנים לשם חצי מחיר על המזוודות כבר חודשים.

למעלה