תחזיק מעמד אתה לא לבד. יש כאלה שמחלקים את המניות למניות שלום ומניות מלחמה. מעת לעת מעריכים שהמלחמה תסתיים, ואל על בהיותה מניית מלחמה מובהקת שנהנית מביטול טיסות של חברות זרות סובלת. העניין הוא שבינתיים היא פרעה את כל חובותיה, ביצעה הזמנת מטוסים חדשים, קיבלה אישור לתשלום 30% מרווחיה כדיבידנד ועדיין נסחרת במכפיל 3. אין לי שום בעיה עם זה אפילו אם השלום יפרוץ במלוא עוזו.קטונתי מלהבין למה אל על לא עשרות אחוזים למעלה מפה.
באמת שלא מבין את תזת המוכרים פה, כולל ההפחדות על חזרת כל החברות הזרות.
מה, רק אני רואה מה היו התוצאות של אל על לפני המלחמה(וכמה הוצאות המימון ומחיר הדסל השתפרו מאז)?
אז זהו, שאנחנו אפילו לא בחדשות שלום עכשיו. אם יהיה הסכם עוד יורידו אותה דו ספרתי מכאן.תחזיק מעמד אתה לא לבד. יש כאלה שמחלקים את המניות למניות שלום ומניות מלחמה. מעת לעת מעריכים שהמלחמה תסתיים, ואל על בהיותה מניית מלחמה מובהקת שנהנית מביטול טיסות של חברות זרות סובלת. העניין הוא שבינתיים היא פרעה את כל חובותיה, ביצעה הזמנת מטוסים חדשים, קיבלה אישור לתשלום 30% מרווחיה כדיבידנד ועדיין נסחרת במכפיל 3. אין לי שום בעיה עם זה אפילו אם השלום יפרוץ במלוא עוזו.
אז זהו, שאנחנו אפילו לא בחדשות שלום עכשיו. אם יהיה הסכם עוד יורידו אותה דו ספרתי מכאן.
נתנחם בשלום ונחגוג אותו בטיסת אל עלאז זהו, שאנחנו אפילו לא בחדשות שלום עכשיו. אם יהיה הסכם עוד יורידו אותה דו ספרתי מכאן.
אל על כבר החזיקה במאי 25 נתח נכבד, ואת הנתח הנכבד הגדילה ב 15%.קטונתי מלהבין למה אל על לא עשרות אחוזים למעלה מפה.
באמת שלא מבין את תזת המוכרים פה, כולל ההפחדות על חזרת כל החברות הזרות.
מה, רק אני רואה מה היו התוצאות של אל על לפני המלחמה(וכמה הוצאות המימון ומחיר הדסל השתפרו מאז)?
אי אפשר לקרוא למי שלא מנוי. אם תוכל להעתיק לכאן נודה לך מאדהשפעת המלחמה על אל על
![]()
מדוע מניית אל על איבדה 3.6% — ומה עשוי לשחק לטובתה בהמשך
אל על וישראייר סופגות את עלויות השכר של העובדים המושבתים וכן את אובדן הרווחים — וכנראה יספגו חלק מהעלויות של טיסות החילוץ ■ אבל בתרחיש של סיום המלחמה בתוך כמה שבועות, הן עשויות ליהנות מתחרות נמוכה בשיא הביקושwww.themarker.com
השבתת נמל התעופה בן גוריון שלחה היום (א') את מניית אל על לירידה של 3.6% במחזור ענק, בעקבות סגירת המרחב האווירי של ישראל וביטול הטיסות לישראל וממנה. מניית ישראייר ירדה ב-2.3%.אי אפשר לקרוא למי שלא מנוי. אם תוכל להעתיק לכאן נודה לך מאד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.