אל על תפרסם הערב Q1

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

בורסה 2008

Well-known member
יש הרבה חברות שביטלו חזרה עכשיו עד לפחות סוף יולי. מעריך שהאפקט הזה יחזיר לאל על את ההפסד

משקיע88

Well-known member
יש הרבה חברות שביטלו חזרה עכשיו עד לפחות סוף יולי. מעריך שהאפקט הזה יחזיר לאל על את ההפסד
אולי. לדעתי אל על תהיה זהירה יותר בתמחור על רקע הבקשה לתביעה ייצוגית. רואים שבטיסות החזרת הישראלים היא הזולה ביותר בפער גדול. אבל קיצור תקופת ההשבתה יגביל את הפגיעה בהכנסות ומאחר שאין לה הוצאות מימון היא עדיין מתומחרת בזול. דו"ח הרבעון השני שמסתיים עוד 5 ימים צפוי להיות חלש כי ההפסד מההשבתה ייכלל בו. צפויה גם תקופה של כשבועיים לחזרה לתפוסה סבירה והשבת סלוטים בעולם. לדעתי המדינה איננה צפויה לפצות.

בורסה 2008

Well-known member
אולי. לדעתי אל על תהיה זהירה יותר בתמחור על רקע הבקשה לתביעה ייצוגית. רואים שבטיסות החזרת הישראלים היא הזולה ביותר בפער גדול. אבל קיצור תקופת ההשבתה יגביל את הפגיעה בהכנסות ומאחר שאין לה הוצאות מימון היא עדיין מתומחרת בזול. דו"ח הרבעון השני שמסתיים עוד 5 ימים צפוי להיות חלש כי ההפסד מההשבתה ייכלל בו. צפויה גם תקופה של כשבועיים לחזרה לתפוסה סבירה והשבת סלוטים בעולם. לדעתי המדינה איננה צפויה לפצות.
אני אעריך בזהירות שהמחירים ילכו ויעלו. עכשיו חברות התעופה היו בכותרות והיה נחמד לראות את אל על הזולה ביותר ובפער, וככל שנכנס לשיא העונה הביקוש וההיצע ידברו והמחירים יהיו בהתאם לדעתי. גם אני לא הייתי בונה על פיצוי מהמדינה

yel5

Well-known member
הקיץ החל השבוע וחברות רבות דוחים את שובם לנתבג עד סוף הקיץ.
המשמעות היא שהישראלים שהיו "כלואים" זמן רב יפשטו הקיץ בגדול על 3 החברות הישראליות.
מעריך שהרבעון שלישי לאל על יהיה מוצלח במיוחד.
מחזיק.

משקיע88

Well-known member
הצטברות של ידיעות שליליות לאל על: הפסדים של 50 מיליון$ לפחות יפגעו בביצועי הרבעון השני. בקשות לתביעות יצוגיות החל מניצול מעמד מונופוליסטי וכלה באי פיצוי נוסעים, ולבסוף חזרת התחרות בקווים הרווחיים. כל אלה גורמים לתיקון חזק, אבל התמחור עדיין אטרקטיבי לדעתי. ירידה במחירי הדלק הסילוני, עליה במחירי הטיסות, הפסקת השיבושים ואפילו הריבית הגבוהה מגדילה הכנסות מימון.

Reem88

Well-known member

משקיע88

Well-known member
יש שמועות שהמנכ"לית התפוטרה. לדעתי שיקום יחסי העבודה הרעועים של אל על הוא מהישגיה הגדולים. אם אל על תשוב למלחמות הוועדים ולשביתות פתאומיות ייווצר דיסקאונט במחיר השוק שלה. גם בתחום שונה לחלוטין, הצלחתו העיקרית של יורם נווה בכלל היא בתחום יחסי העבודה. כדאי מאוד שבעל השליטה באל על ינסה למנוע את עזיבתה של המנכ"לית, ולחלופין שיחפש מנהל בעל שיעור קומה שאיננו ממקורביו.

למעלה