בורסה 2008
Well-known member
יש הרבה חברות שביטלו חזרה עכשיו עד לפחות סוף יולי. מעריך שהאפקט הזה יחזיר לאל על את ההפסד
אולי. לדעתי אל על תהיה זהירה יותר בתמחור על רקע הבקשה לתביעה ייצוגית. רואים שבטיסות החזרת הישראלים היא הזולה ביותר בפער גדול. אבל קיצור תקופת ההשבתה יגביל את הפגיעה בהכנסות ומאחר שאין לה הוצאות מימון היא עדיין מתומחרת בזול. דו"ח הרבעון השני שמסתיים עוד 5 ימים צפוי להיות חלש כי ההפסד מההשבתה ייכלל בו. צפויה גם תקופה של כשבועיים לחזרה לתפוסה סבירה והשבת סלוטים בעולם. לדעתי המדינה איננה צפויה לפצות.יש הרבה חברות שביטלו חזרה עכשיו עד לפחות סוף יולי. מעריך שהאפקט הזה יחזיר לאל על את ההפסד
אני אעריך בזהירות שהמחירים ילכו ויעלו. עכשיו חברות התעופה היו בכותרות והיה נחמד לראות את אל על הזולה ביותר ובפער, וככל שנכנס לשיא העונה הביקוש וההיצע ידברו והמחירים יהיו בהתאם לדעתי. גם אני לא הייתי בונה על פיצוי מהמדינהאולי. לדעתי אל על תהיה זהירה יותר בתמחור על רקע הבקשה לתביעה ייצוגית. רואים שבטיסות החזרת הישראלים היא הזולה ביותר בפער גדול. אבל קיצור תקופת ההשבתה יגביל את הפגיעה בהכנסות ומאחר שאין לה הוצאות מימון היא עדיין מתומחרת בזול. דו"ח הרבעון השני שמסתיים עוד 5 ימים צפוי להיות חלש כי ההפסד מההשבתה ייכלל בו. צפויה גם תקופה של כשבועיים לחזרה לתפוסה סבירה והשבת סלוטים בעולם. לדעתי המדינה איננה צפויה לפצות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.