אל על מפרסמת Q2 חלש

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

בורסה 2008

Well-known member
אתה צודק. מהרבה בחינות אל על מתומחרת נמוך מאוד, ולדעתי אם תעבור את משוכת התביעה הייצוגית בפשרה סבירה היא יכולה לצמוח יפה. עניין הטיסות בשבת עדיין בעייתי, אבל ניתן לפתרון בעזרת הסכמים עם חברות זרות שיבצעו טיסות כאלה.
אל על והתמחור שלה תלויים מאד במשך המלחמה וההשלכות שלה. יש כמה תרחישים ריאליים יותר ופחות ולדעתי ברוב הריאליים היא מתומחרת זול מאד. אני הגדלתי אחזקה לתוך הירידות האחרונות.

משקיע88

Well-known member
אל על והתמחור שלה תלויים מאד במשך המלחמה וההשלכות שלה. יש כמה תרחישים ריאליים יותר ופחות ולדעתי ברוב הריאליים היא מתומחרת זול מאד. אני הגדלתי אחזקה לתוך הירידות האחרונות.
אני השקעתי רק באופציה ומכרתי במזל כשהוכרז על הדיווידנד. אני קונה כל יום במניה כ5% ממה שהשקעתי וסביר שאחזור לחשיפה המקורית תוך כחודש.

בורסה 2008

Well-known member
אני השקעתי רק באופציה ומכרתי במזל כשהוכרז על הדיווידנד. אני קונה כל יום במניה כ5% ממה שהשקעתי וסביר שאחזור לחשיפה המקורית תוך כחודש.
אתה קונה בלי קשר להתפתחויות ולמחיר? עוד חודש המצב יכול להשתנות מקצה לקצה בקצב האירועים

משקיע88

Well-known member
אתה קונה בלי קשר להתפתחויות ולמחיר? עוד חודש המצב יכול להשתנות מקצה לקצה בקצב האירועים
אני חושב שאתה כבר מכיר את צורת המחשבה שלי. ברור שאם תהיה קפיצה במחיר אדחה את הקניה השוטפת ואם תהיה ירידה חדה אאיץ. היציאה שלי מההשקעה באופציה הייתה מזל טהור אחרי 170% רווח. אני אוהב את הרעיון של חברת תעופה ללא שום חוב ועם מטוסים חדשים ומכפיל 6.

משקיע88

Well-known member
אני חושב שאתה כבר מכיר את צורת המחשבה שלי. ברור שאם תהיה קפיצה במחיר אדחה את הקניה השוטפת ואם תהיה ירידה חדה אאיץ. היציאה שלי מההשקעה באופציה הייתה מזל טהור אחרי 170% רווח. אני אוהב את הרעיון של חברת תעופה ללא שום חוב ועם מטוסים חדשים ומכפיל 6.

ורצוי גם קצת מזל אחרי השלמת הקניה חזרה

Reem88

Well-known member

עדכון בדבר השפעות מבצע "שאגת הארי"​

בהמשך לדיווח מיידי שפרסמה החברה ביום 1 במרץ 2026 (מספר אסמכתא: 2026-01-018815), שעניינו הפסקת הפעילות הטיסתית של החברה על רקע ההתפתחויות הביטחוניות האחרונות ופתיחת מבצע "שאגת הארי", החברה מעדכנת כי היא פועלת בהתאם להנחיות גורמי הביטחון והתעופה, המשתנות מעת לעת, בהיקף פעילות מוגבל, בהתאם להתפתחויות הביטחוניות.
בתוך כך, החברה מעריכה כי בימים בהם לא התקיימה כלל פעילות טיסתית של החברה הנזק הישיר כתוצאה מכך עמד על סך של כ-4 מיליון דולר ליום פעילות. נכון להיום החברה מפעילה מספר טיסות יומיות לישראל וממנה, בהיקף פעילות משתנה ולפיכך, הנזק הישיר כמפורט לעיל, קטן בהתאם להיקפי הפעילות הטיסתית של החברה, מספר הנוסעים ופעילות המטען המאושרים על ידי הגורמים הרלוונטיים.
החברה מעריכה כי בתקופה שלאחר סיום מבצע "שאגת הארי", צפוי תהליך התאוששות, אשר יביא לביקושים מוגברים לטיסות החברה ולשיעורי תפוסה גבוהים, זאת לעומת הערכות החברה כפי שהיו טרם מבצע ״שאגת הארי״.
הערכות ותחזיות החברה בנוגע לאמור לעיל, אינן סופיות ומהוות מידע צופה פני עתיד, כהגדרתו בחוק ניירות ערך, תשכ"ח-1968, אשר עשויות שלא להתממש או להתממש באופן שונה מהותית, וזאת בין היתר לאור העובדה כי טרם התגבשו באופן סופי השפעות מבצע ״שאגת הארי״ על החברה, וכן כתוצאה מאי הוודאות הקיימת ביחס למצב הביטחוני במדינה והשפעתו על ענף התעופה בכלל ועל החברה בפרט, וכן בשל קיומם של אירועים שאינם בשליטת החברה בין היתר, גם מהתממשות גורמי הסיכון כמפורט בסעיף 8.16 לפרק א', "דוח תיאור עסקי התאגיד" בדוח התקופתי של החברה לשנת 2025 כפי שפורסם ביום 25 בפברואר 2026 (מספר אסמכתא: 2026-01-017502).

Reem88

Well-known member

למעלה