Snow fairy
New member
איזה סופ"ש מטורףףףףףףףףףףף
- שיר השבוע: EQUILIBRIUM - Blut Im Auge - אלבום השבוע: delain- april rain - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצן וטל אחותי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: מתנות יומולדת מניצן וההורים שלו! בושם, שעון, שרשרת וספר אמנות! - מאכל השבוע: פרגית בחמאת בוטנים וחלב קוקוס!
- משהו שעשה לכם את השבוע: אלף דברים! הארוחה עם יעל וההורים שלה וההורים שלי, המסימטאל יומולדת של טל, איזדורה עם כל המשפחה, ראנינג סושי עם המשפחה הקרוב, דיאלוג בחשיכה ונראה לי שזהו! והכי מגניב-
פגשתי את הלגה, הסולן של אקוויליבריום!!! והוא ביקש להצטלם איתי!!!!
חח הוא בא ליומולדת של אחותי, הוא וחצי מהנגנים של ערפל! - משהו שהרס את השבוע: כלום! היה מושלם! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים יפים והלגה הסולן של אקוויליבריום הוא פאקינג 2 מטר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד הרבה ולסיים את השבוע בחיים כי זה השבוע האחרון בעבודה שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל לתכנן את הטיול לרומא
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניצן! סתם: - תמונה: מהיומולדת של אחותי!
- שיר השבוע: EQUILIBRIUM - Blut Im Auge - אלבום השבוע: delain- april rain - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצן וטל אחותי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת