אל חשש, הגיע הסכמ"ש! :)

Snow fairy

New member
איזה סופ"ש מטורףףףףףףףףףףף

- שיר השבוע: EQUILIBRIUM - Blut Im Auge - אלבום השבוע: delain- april rain - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצן וטל אחותי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: מתנות יומולדת מניצן וההורים שלו! בושם, שעון, שרשרת וספר אמנות! - מאכל השבוע: פרגית בחמאת בוטנים וחלב קוקוס!
- משהו שעשה לכם את השבוע: אלף דברים! הארוחה עם יעל וההורים שלה וההורים שלי, המסימטאל יומולדת של טל, איזדורה עם כל המשפחה, ראנינג סושי עם המשפחה הקרוב, דיאלוג בחשיכה ונראה לי שזהו! והכי מגניב-
פגשתי את הלגה, הסולן של אקוויליבריום!!! והוא ביקש להצטלם איתי!!!!
חח הוא בא ליומולדת של אחותי, הוא וחצי מהנגנים של ערפל! - משהו שהרס את השבוע: כלום! היה מושלם! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים יפים והלגה הסולן של אקוויליבריום הוא פאקינג 2 מטר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד הרבה ולסיים את השבוע בחיים כי זה השבוע האחרון בעבודה שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל לתכנן את הטיול לרומא
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניצן! סתם: - תמונה: מהיומולדת של אחותי!

Broken sound

New member
ש.ש.ש.ש.ש.ש.ש.ש.שדיים.

- שיר השבוע:welcome to the world - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:קטיה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:אוכל בעבודה שזה חרא חחח - משהו שעשה לכם את השבוע:שירקתי על שחר מסטיק חחחחחחחחחח זה היה מצחיק.וירושלים חמישי-שישי. - משהו שהרס את השבוע:משהו שולי ביום שישי שעבר וכל לא אכפת לי ושום כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לילה לבן ועיר הבירה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיסתדר לי עי הבירה ונסגור דיל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

dcohn

New member
../images/Emo55.gif

- שיר השבוע: Mr. Curiosity - אלבום השבוע: sleep through the static - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיצ'י ללא ספק! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: 2500 נוספים לחשבון הבנק. - מאכל השבוע: עוגת גבינה - משהו שעשה לכם את השבוע: אין לי מושג... לכל יום היו את הפאקים שלו - משהו שהרס את השבוע: אוחחחחחחחח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אסור לצפות לכלום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש פורום גלגלצ, יומולדת של חברה, יום חמישי עם אנני, והיום כיף משפחתי בשבת!:]]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דברים טובים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה: כי בדיוק סרקתי כמה אלבומים...

Anni Lupu

New member
את כזאת בובה!

:) רק שתדעי, שכמעט שיניתי את הסטטוס שלי בפייסבוק ל-Dorini, I <3 you.. אבל לא רציתי שמישהי מהבנות תעלב.

dcohn

New member
חחח תודה:]

ואין צורך לשנות את הסטטוס בפייסבוק בשבילי, אני יודעת שאת אוהבת אותי

FartherAway

New member
את נראית די שמחה,

בהתחשב בזה שאף אחד לא בא ליומולדת שלך.
חמודה את. :)

LadyFlame123

New member
...

- שיר השבוע: The Killers - Good Night,Travel Well Lighthouse Family - Ain't No Sunshine
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אני וזהו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: בגדיםםם
- מאכל השבוע: פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי וגם במסיבת גיוס של סימונה היה ממש נחמד
- משהו שהרס את השבוע: לא זוכרת כבר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא מקווה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משתוקקת
סתם:
- תמונה:

oO Barbie Oo

New member
וואט א הפינססססס :]

שיר השבוע: מותק2- רוני דלומי
- אלבום השבוע: דיסק הרקדה מהאוטו
- האדם שעשה לכם את השבוע: בדוווווק שרוני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא זוכרת איך הוא הולך
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח אין לי כוח להמשיך להיות מושפעת
- דבר שהשגתם השבוע: כסף, סנדלים, שעון, נעליים..
- מאכל השבוע: איולי
- משהו שעשה לכם את השבוע: שרוני בגמר
- משהו שהרס את השבוע: האחמשית, דורין
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל אפשרי :]
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום בשישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שרוני תפציייייץ בגמר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רוני, לפני הגמר. הכפרושון, למרות שזה לא יקרה(רוב הסיכויים), ז'ון, אמור
סתם:
- תמונה: עם רוני אהובתי היפה
|סמושפעות|

oO Barbie Oo

New member
לצערי לא ../images/Emo10.gif

אני עובדת עד 6 באותו יום, אבל כל מי שלא בצבא/בחו"ל/עובד מהשכבה שלי נוסע :]

oO Barbie Oo

New member
חיים שלי זה רק כי אני דואגת לך

לא ידעתי אם אתה והחברה חזרתם, אז רציתי שלפחות יהיה לך על מה להביא ביד
אני מקווה שרוני לא מפריעה שהיא ליידי