אל חשש, הגיע הסכמ"ש! :)

Anni Lupu

New member
אל חשש, הגיע הסכמ"ש! :)

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Anni Lupu

New member
In Between Dreams

שיר השבוע: Disney's Friends for Change-send it on - אלבום השבוע: Jack Johnson - in between dreams - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נחמד שאנשים אומרים שאיתי הם פשוט לא מסוגלים לריב :) - דבר שהשגתם השבוע: חולצה של פיטר פן(
)מזארה, שרשרת חמודה מאקססוריז - מאכל השבוע: התבולי שאמא הכינה - משהו שעשה לכם את השבוע: מוזס אתמול עם הבנים, והסרט היום. - משהו שהרס את השבוע: שהפכתי את שעות השינה, ושמ' רבה עם כל העולם ואשתו, והיא באה אליי להתלונן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להתערב בריבים של אחרים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הנסיעה לדימונה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהנסיעה תהיה בסופ"ש ולא ברביעי-חמישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עוד! ועד כ"כ הרבה... סתם: - תמונה: הדרי:) (אני צילמתי)

R o n 2 5 6

New member
מה אתה ילד בן שתיים

- שיר השבוע: "חצי חצי".שיר הזוי לחלוטין שסרטנה השמיע לי.משהו במבטא רוסי כבד
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים מאתמול,וקרן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:לא יודע אם השגתי,אבל עמדתי במטרות שהצבתי לעצמי בלמידה לפסיכומטרי השבוע.. - מאכל השבוע: מוזס ואוכל של אמא
- משהו שעשה לכם את השבוע: היציאה אתמול,לראות את כולם - משהו שהרס את השבוע: לא ממש היה.רק החום והלחות הציקו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ברמת החייל תמיד תפגוש מישהו שאתה מכיר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיפל'ה עבודה,עוד יציאה טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעמוד בזמנים בפסיכו' -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלווין וקארין! וגם את אני,אם היא תבוא

Unaffected

New member
חצי חצי ../images/Emo6.gif

שמו את זה מתישהו השנה ברדיו של בצפר,אחד המצחיקים

Under the GUN

New member
חצי חצי!

חצי מעכשיו זה רגע חצי מרגע שניה חצי משניה זה אה, אין כזאת מילה בלט חצי מחצי זה חה חצי מ-חה זה אה אה זה חצי מ-אה ועכשיו סתום פה חחחחחחחחח

Unaffected

New member
...

- שיר השבוע: Kaiser Chiefs - Oh My God - אלבום השבוע: האחרון של סימפל פלאן שהכרתי השבוע לקראת ההופעה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אלה מסיפל ומקייזר צ'יפס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קוראים לה שגית, כמו שקית" - דבר שהשגתם השבוע: סירחון אטומי,תכלס - מאכל השבוע: צ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעות,ת"א עם אורקי בראשון.. - משהו שהרס את השבוע: החוםםםםםםםם$@#%@ שהקיץ הזה ילך כבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הסולן של קייזר צ'יפס קצת משוגע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא לי להפגש עם נועה ואורקי ביחד, לשם שינוי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו,כנ"ל. סתם: - תמונה:

פאק, קיסריה זה המקום הכי טוב בעולם להופעות|:

- שיר השבוע:שלום חנוך כלשהו, כל אחד שהוא.בואו נאמר 'פתוחים לאהבה'. - אלבום השבוע:ההופעה שסיימתי לראות לפני שעתיים
- האדם שעשה לכם את השבוע:נוי עם הכרטיסי חינם האלו ושלום חנוך עם ההופעה המטורפת הזו ורוני פיטרסון עם הסולואים המגניבים בטירוף שלו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):'בואי ונצא, עד אל הקצה, עד שנמצא.בואי נישאר פתוחים לאהבה.' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):באמצע קח לך אשה הקלידן של שלום,משה לוי, אומר:"שלום, לקחתי לי אישה ובניתי לה בית...והיא לקחה לי את הבית." - דבר שהשגתם השבוע:הופעה של שלום חנוך בקיסריה בחינם
- מאכל השבוע:מעיין
- משהו שעשה לכם את השבוע:שלום חנוך ומעיין. - משהו שהרס את השבוע:מעיין טסה=\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שלום חנוך פאקינג מלך.אם זה לא היה ברור עד עכשיו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:"יש לי תוכנית ללילה של שלווה ללא הפסקה." - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:"יהיה לנו טוב כשיהיה חם על הירח." -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את מעיין אבל זה לא יקרה.רק בראשון הבא אני אראה אותה. סתם: - תמונה:

Under the GUN

New member
כמעט הלכתי לראות את ההופעה מגבעת הקמצנים

אבל לא היה לי כוח לנהוג עד קיסריה
אני מבין שהיה טוב?

FartherAway

New member
אני מתחיל לאהוב את הסכמ"ש הזה. ../images/Emo3.gif

- שיר השבוע: הגירסא של Daughtry לפוקר-פייס. אחד היפים, נראה אתכם אומרים שלא. - אלבום השבוע: האנפלאגד של אלאניס. חזרה למקורות, משהו. :) - האדם שעשה לכם את השבוע: גולן, נועה, נעם, אורית ובת"ש! אה, והכלבה של לילך, יו. - משפט השבוע: היו מלא, אני ממש לא זוכר. כוס אומו. - דבר שהשגתם השבוע: הרבה זמן ממש כיפי עם נעם ונועה, למען האמת. :) - מאכל השבוע: תפוחי אדמה של אמא, יו. - משהו שעשה לכם את השבוע: אצל בת"ש ואורית עם נועה ונעם והיום עם גולן. סביר להניח שהיו עוד, אני פשוט לא זוכר אם זה היה היום... - משהו שהרס את השבוע: השיעמום, בעיקר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פייר, לאנשים טובים באמת קורים דברים טובים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד, אני מניח. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה מגניב?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שרק ירצה. :) סתם: - תמונה: אחד מהחתולים שאימצו את המשפחה שלנו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifאני.

- שיר השבוע: The verve-Sonnet - אלבום השבוע: אנערף. - האדם שעשה לכם את השבוע: חן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אשאיר זאת לעצמי:] - דבר שהשגתם השבוע: הרבה כיף כזה? - מאכל השבוע: חן:] - משהו שעשה לכם את השבוע: חן :] - משהו שהרס את השבוע: אני מתגייסת עוד איזה..שעה?!?!@%^!@^$# - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנצלו את הזמן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור הביתה כבר בסופ"ש
? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור לי בקלות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חן. סתם: - תמונה: >

danieli rose

New member
מזל שנגמר

אחד השבועות הגרועים בחיי - שיר השבוע:לא קל - היהודים - אלבום השבוע:אין אלבום - האדם שעשה לכם את השבוע:החבר'ה בעבודה בעיקר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא קל, מישהו קם וחותך הוא הולך, זה לא קל, תודי את פוחדת..כמה רצית להמשיך ואמרת חבל, זה לא קל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איך לא התקשרת אליי? אני מומחה בפרידות לא פחות מבשדות אלקטרומגנטיים" ידיד שלי שהיה מלמד אותי פיזיקה מנסה לעודד..חח - דבר שהשגתם השבוע: חולצה חדשה ומגניבה :) - מאכל השבוע:סושי! - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:הפרידה הייתה השיא..אבל גם ככה הוא לא היה להיט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שיחזרו כבר לבצפר!! "הם כ"כ קטנים שהם קונים מחברות של 14 שורות
" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להפגש עם כל מיני אנשים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ללכת לשוובלה :) בא לי מסיבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים סתם: - תמונה: אין משהו חדש..

למעלה