מאי שיוו איזה קצוות
J jenniecat New member 25/2/07 #14 חח גם אני וחברה שלי רצינו להתחפש אבל לא מצאנו משהי שלישית לכולם כבר היה תחפושות =\
D Dirtbag New member 25/2/07 #18 בוודאי ^^. פורים זה החג הכי מגניב. אני ועוד 12 אנשים נתחפש לסעודה האחרונה של ישו.
Y yael1995 New member 25/2/07 #9 אפשר טובה?../images/Emo41.gif תכנסו בבקשה לקישור למטה.. זה כלב באינטרנט ואם יש לי כניסות אז אני יכולה לעשות איתו דברים.. אז אני אודה לכם מאוד אם תכנסו..
אפשר טובה?../images/Emo41.gif תכנסו בבקשה לקישור למטה.. זה כלב באינטרנט ואם יש לי כניסות אז אני יכולה לעשות איתו דברים.. אז אני אודה לכם מאוד אם תכנסו..
J jenniecat New member 25/2/07 #23 איזה חמודי../images/Emo99.gif גם אני הכנתי אחד תיכנסו גם לשלי תודה
ט טומויו האחת New member 26/2/07 #29 חחחח איזה מאמי! לא התאפקתי ועשיתי אחד גם ;; http://www.zooreka.com/photo-309382.html
ז זיו המגניב 2 New member 26/2/07 #26 בוא נילס בוא נעוףףףף../images/Emo108.gif בוא נמריא עד סוף הדרךך, בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
בוא נילס בוא נעוףףףף../images/Emo108.gif בוא נמריא עד סוף הדרךך, בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ו ווינגז New member 26/2/07 #33 מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף! הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים
מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף! הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים