אלרוב נדלן

מצב
הנושא נעול.

מאור08

New member
פפפששש טמבל

רוצים עוד מבצע?!
חדש ולוהט! ! ! נחשו מי מסתתר מאחורי הניק ``סטנלי פישר`` ותקבלו 100 אופציות על מניית מעריב! ת``פקיעה - 1.1.07 . ניתן להמיר את האופציות כבר עתה, כאשר על כל 10 אופציות תקבלו מסטיק בזוקה! תזדרזו - כל הקודם זוכה! !
פפפששש טמבל

יש כפל מבצעים

רוצים עוד מבצע?!
חדש ולוהט! ! ! נחשו מי מסתתר מאחורי הניק ``סטנלי פישר`` ותקבלו 100 אופציות על מניית מעריב! ת``פקיעה - 1.1.07 . ניתן להמיר את האופציות כבר עתה, כאשר על כל 10 אופציות תקבלו מסטיק בזוקה! תזדרזו - כל הקודם זוכה! !
יש כפל מבצעים

nadavrozental

New member
אלרוב נדלן

יש לכך 2 צדדים
כשיש הנפקה אז אומנם יש לחץ של מניות ולטווח הקצר מאוד תהיה ירידה,אך לאחר ביצוע ההנפקה החברה תקבל מזומנים רבים מה שיאפשר לה לצמח בצורה מהירה הרבה יותר. כשהנפקה נדחית כתוצאה מתנאי שוק לא טובים אזי הלחץ של מכירת מניות כבר אינו קיים ולכן לא יהיה לחץ על המניה ולכן זה טוב לטווח הקצר. במקרה הספציפי של אלרוב נדלן בהחלט ניתן להבין מכך שהבעלים אקירוב חושב שהמחיר הנ"ל הוא מחיר מגוחך לבצע הנפקה ולכן הוא משהה בינתיים את ההנפקה
אלרוב נדלן
המנייה במחיר מצויין בלי שום קשר להנפקה! היא נסחרת מיתחת לשוויה. עצם העובדה שהיא בדרך להנפקה מייצג פוטנציאל קרוב טוב מאד. ברגע שיירגע בדרום ו/או ניפלתו של החמאס - המנייה תחזור ל+5000 . עם ההנפקה "השמיים הם הגבול".

מאור08

New member
תגיד את זה לתמימים שקנו את המנייה

אלרוב נדלן
המנייה במחיר מצויין בלי שום קשר להנפקה! היא נסחרת מיתחת לשוויה. עצם העובדה שהיא בדרך להנפקה מייצג פוטנציאל קרוב טוב מאד. ברגע שיירגע בדרום ו/או ניפלתו של החמאס - המנייה תחזור ל+5000 . עם ההנפקה "השמיים הם הגבול".
ב5200-5500אג ומכרו את המנייה ב3800אג. אך כואב הלב.-35%-40%מינוס

avi015

New member
בא אני אגיד לך מאור אני קניתי

ב5200-5500אג ומכרו את המנייה ב3800אג. אך כואב הלב.-35%-40%מינוס
אותה בשער5200 אג ןמופסד עליה לא מעט אבל אני לא פריאר ואני לא אמכור גם אם תרד עוד אתה יודע למה בגלל שאני קניתי חברה עם עתיד ומנהלים ובעל בית שהוא לא פריאר והוא מחזיק מעל 80 אחוז מהחברה והוא יודע מה הוא עושה ולכל מחזיקי המניה היא עוד תעלה ויש לה בקנה עוד הרבה עסקאות אלפרד אקירוב לא טיפש וגם בתי ההשקעות שנתנו מחירים של 6500 וכן 8000 הם לא טיפשים רק חברה סבלנות זו מניה לטווח ארוך שתיתן הרבה פירות בעזרת ה

מאור08

New member
פראיירים לא מתים רק מתחלפים לך תדע

אותה בשער5200 אג ןמופסד עליה לא מעט אבל אני לא פריאר ואני לא אמכור גם אם תרד עוד אתה יודע למה בגלל שאני קניתי חברה עם עתיד ומנהלים ובעל בית שהוא לא פריאר והוא מחזיק מעל 80 אחוז מהחברה והוא יודע מה הוא עושה ולכל מחזיקי המניה היא עוד תעלה ויש לה בקנה עוד הרבה עסקאות אלפרד אקירוב לא טיפש וגם בתי ההשקעות שנתנו מחירים של 6500 וכן 8000 הם לא טיפשים רק חברה סבלנות זו מניה לטווח ארוך שתיתן הרבה פירות בעזרת ה
אולי נפלת במלכודת הדובים שהכינו לכם באלרוב נדלן. וזה עובדתית שגידעון סירב להציג בפורום את הקנייה בשער5.2שקל למנייה ושהוא מחזיק במנייה עד היום. בתמורה להצעה הזאת הסכים מוריס לפרוש מהפורום. אז מה קרה פתאום מיסטר אלרוב נדלן גדעון קיבל רגליים קרות והבריז כול עוד נפשו בוא. תלמד כלל בחיים שמישהו ממליץ לך על מנייה זה הזמן לברוח מהמנייה זה חוק בל יעבור במוסדות הרשות לניירות ערך.

avi015

New member
ולמה אתה חושב שקיבלתי את ההמלצה

אולי נפלת במלכודת הדובים שהכינו לכם באלרוב נדלן. וזה עובדתית שגידעון סירב להציג בפורום את הקנייה בשער5.2שקל למנייה ושהוא מחזיק במנייה עד היום. בתמורה להצעה הזאת הסכים מוריס לפרוש מהפורום. אז מה קרה פתאום מיסטר אלרוב נדלן גדעון קיבל רגליים קרות והבריז כול עוד נפשו בוא. תלמד כלל בחיים שמישהו ממליץ לך על מנייה זה הזמן לברוח מהמנייה זה חוק בל יעבור במוסדות הרשות לניירות ערך.
מגדעון אולי ראיתי את המניה שעשתה את הקפיצה הכי משמעותית בבמניות הנדלן אולי קראתי את הראיונות של אלפרד אקירוב ואת התוכניות העתידיות שלו ואל תדאג גדעון לא ברח הוא פשוט נגאל לדבר ולהגיב לאנשים שלא מדברים לעינין אולי תסביר לי למה אני נפלתי במלכודת הדובים אבל הסבר ללא התפלספות הסבר עינינ וחשבוני על סמך ידיעה ולא על סמך שנאת המניה ושנאת גדעון

מאור08

New member
כנראה אתה דנדנש בבורסה בקרוב הנפקת

מגדעון אולי ראיתי את המניה שעשתה את הקפיצה הכי משמעותית בבמניות הנדלן אולי קראתי את הראיונות של אלפרד אקירוב ואת התוכניות העתידיות שלו ואל תדאג גדעון לא ברח הוא פשוט נגאל לדבר ולהגיב לאנשים שלא מדברים לעינין אולי תסביר לי למה אני נפלתי במלכודת הדובים אבל הסבר ללא התפלספות הסבר עינינ וחשבוני על סמך ידיעה ולא על סמך שנאת המניה ושנאת גדעון
זכויות באלרוב נדלל יהיה שם דילול גדול במניות והצפה בשוק. שזה אומר מניות כמו זבל בשוק במחיר ריצפה. תתעורר ותלמד לעבוד.

Blahin

New member
כבר לא חבוב, לא בזמן הקרוב.

זכויות באלרוב נדלל יהיה שם דילול גדול במניות והצפה בשוק. שזה אומר מניות כמו זבל בשוק במחיר ריצפה. תתעורר ותלמד לעבוד.
ראה הודעה במאיה.

מאור08

New member
אז אתה מתנחם בזה שזה לא בקרוב אז

ראה הודעה במאיה.
זה יהיה בחודש הבא או עוד חודשיים. אבל את ההנפקת זכויות תקבל ישירות בפרצוף.

avi015

New member
ואם אתה כזה חכם אולי תסביר לי

ואם אתה כזה חכם אולי תסביר לי
למה כל חברה שמנפיקה ומגיסת כסף עולה בטווח הארוך כי הרי מגיסים שם כסף לביצוע עסקאות נוספות וכן אקירוב רוצה שהציבור יחזיק לפחות 20 אחוז כדי שיוכל בעתיד להכנס למדד אבל הרי אתה מחפש ריב ומדון ולא מסוגל להסביר את עצמך כמו שכתבתי לך למעלה אז יאלה תן גז וניפגש בעוד שנה שאלרוב נדלן תהיה אחת מחברות הנדלן החזקות

Blahin

New member
אולי ואולי לא.

אולי ואולי לא.
הנפקת זכויות יכולה להתקיים גם בעוד חצי שנה. בכל אופן אני לא דואג, גם לא לטווח הארוך.

מאור08

New member
שים לב אלוני מנהל הפורום רשם שאלרוב

נדלן המנייה לא שווה את המחיר והיא נסחרת לפי 200מליון. מה מייצרים שם זהב?? יהלומים?? אולי קנה סוכר??

avi015

New member
הרי אם תשים לב כל מניות הנדלן

נדלן המנייה לא שווה את המחיר והיא נסחרת לפי 200מליון. מה מייצרים שם זהב?? יהלומים?? אולי קנה סוכר??
המניב משבות את ערכן על ידי עסקאות צופות פני עתיד ולכן גם התמחור שלהם גבוה

גידעון1

New member
הגיע הזמן שאלוני יגיב מול האמירות

אלוני אם אתה כאן באיזור יהיה נחמד אם תגיד אם אמרת למוריס שאלרוב נדלן זה זבל?

מאור08

New member
אלוני יגיד לך בפרצוף שאלרוב נדלן

אלוני אם אתה כאן באיזור יהיה נחמד אם תגיד אם אמרת למוריס שאלרוב נדלן זה זבל?
השווי שלה מעל200מליון . והיא לא שווה את המחיר הזה. ותוכיח לנו שיש לך את אלרוב נדלן בתיק משער5.2שקל. או שזה עוד סיפור מהתחת.

nadavrozental

New member
יום ירוק.

השווי שלה מעל200מליון . והיא לא שווה את המחיר הזה. ותוכיח לנו שיש לך את אלרוב נדלן בתיק משער5.2שקל. או שזה עוד סיפור מהתחת.
יום ירוק.
עם כל הכבוד ל"אלוני" (ואני בטוח שיש לו). אני מקשיב לכלל פיננסים.

עם כל הכבוד לאלוני ולכלל פיננסים,

יום ירוק.
עם כל הכבוד ל"אלוני" (ואני בטוח שיש לו). אני מקשיב לכלל פיננסים.
עם כל הכבוד לאלוני ולכלל פיננסים,
... זה הכלל בימים ירוקים אלרוב נדל"ן עולה חזק ובימים אדומים סובלת (בגלל זה נכנסתי לסיבוב רביעי)

מאור08

New member
יש לי כמה טריידים במעו"ף מחר תקבל

יש לי כמה טריידים במעו"ף מחר תקבל
הסבר נוקב על הנפקת זכויות

kaliner

New member
שאלה לגבי אלרוב!

אלרוב נדלן
לכל מי שהספיד את אלרוב נדלן כנראה שטעיתם, היום היא עולה יפה, לאחר שפירסמה על עיסקה שתניב רווח של 26 מיליון .
שאלה לגבי אלרוב!
האם יש מצב שאלרוב נדלן יכולה לעלות מעבר למחיר של האמא אלרוב??

מצב
הנושא נעול.
למעלה