אלרוב נדלן

מצב
הנושא נעול.

EAMZALEG

New member
אלרוב נדלן

אלרוב נדלן
לכל מי שהספיד את אלרוב נדלן כנראה שטעיתם, היום היא עולה יפה, לאחר שפירסמה על עיסקה שתניב רווח של 26 מיליון .

nadavrozental

New member
מקווים שתחזור לדרך המלך

אלרוב נדלן
לכל מי שהספיד את אלרוב נדלן כנראה שטעיתם, היום היא עולה יפה, לאחר שפירסמה על עיסקה שתניב רווח של 26 מיליון .
מקווים שתחזור לדרך המלך
מחיר המנייה מעולה

מאור08

New member
עד כמה שידוע לי הפסדים כבדים מאוד

חבל לי על מוריס
בעוד אנחנו עשינו אלפי שקלים הוא הפסיד כסף. אני באמת מיצטער בישבילו.
למשקיעים באלרוב נדלן שמכרו את המנייה בהפסד של40-30% בשער3900אג. למוריס יש2 מניות ברזל שלא יורדות לעולם מעריב מנייה ברזל. ולומיר מנייה ברזל.

כל המנחש מי זה מאור

למשקיעים באלרוב נדלן שמכרו את המנייה בהפסד של40-30% בשער3900אג. למוריס יש2 מניות ברזל שלא יורדות לעולם מעריב מנייה ברזל. ולומיר מנייה ברזל.
כל המנחש מי זה מאור
יזכה בפיתה חמה מתנת מוריס. רוצים גם לזכות חינם בסיור חלומי בשוק הכרמל?! נחשו מי זה הדר המקור... הסיור החלומי יועבר ע``י מדריך וותיק בשם מוריס בן טובים. הזהרו מחיקויים!

חלסן מוריס מפנק אותכם בלומיר מנייה

נדלן ברזל. כמו מעריב מנייה ברזל.מניית הנדלן מספר1 בארץ לומיר הרוסיה הקטנה החביבה.

טמבל../images/Emo163.gif ממש ממש ../images/Emo163.gif

נדלן ברזל. כמו מעריב מנייה ברזל.מניית הנדלן מספר1 בארץ לומיר הרוסיה הקטנה החביבה.
טמבל
ממש ממש

גידעון1

New member
יש לכך 2 צדדים

נו זה טוב או לא שדחו את ההנפקה
יש לכך 2 צדדים
כשיש הנפקה אז אומנם יש לחץ של מניות ולטווח הקצר מאוד תהיה ירידה,אך לאחר ביצוע ההנפקה החברה תקבל מזומנים רבים מה שיאפשר לה לצמח בצורה מהירה הרבה יותר. כשהנפקה נדחית כתוצאה מתנאי שוק לא טובים אזי הלחץ של מכירת מניות כבר אינו קיים ולכן לא יהיה לחץ על המניה ולכן זה טוב לטווח הקצר. במקרה הספציפי של אלרוב נדלן בהחלט ניתן להבין מכך שהבעלים אקירוב חושב שהמחיר הנ"ל הוא מחיר מגוחך לבצע הנפקה ולכן הוא משהה בינתיים את ההנפקה

גידעון1

New member
התגובה מיועדת ל avi015

יש לכך 2 צדדים
כשיש הנפקה אז אומנם יש לחץ של מניות ולטווח הקצר מאוד תהיה ירידה,אך לאחר ביצוע ההנפקה החברה תקבל מזומנים רבים מה שיאפשר לה לצמח בצורה מהירה הרבה יותר. כשהנפקה נדחית כתוצאה מתנאי שוק לא טובים אזי הלחץ של מכירת מניות כבר אינו קיים ולכן לא יהיה לחץ על המניה ולכן זה טוב לטווח הקצר. במקרה הספציפי של אלרוב נדלן בהחלט ניתן להבין מכך שהבעלים אקירוב חושב שהמחיר הנ"ל הוא מחיר מגוחך לבצע הנפקה ולכן הוא משהה בינתיים את ההנפקה
התגובה מיועדת ל avi015
ולא למוריס שמתחזה תחת השם מאור

רוצים עוד מבצע?!

סיפורי סבתא אנשים כאן מופסדים אש
רוצים עוד מבצע?!
חדש ולוהט! ! ! נחשו מי מסתתר מאחורי הניק ``סטנלי פישר`` ותקבלו 100 אופציות על מניית מעריב! ת``פקיעה - 1.1.07 . ניתן להמיר את האופציות כבר עתה, כאשר על כל 10 אופציות תקבלו מסטיק בזוקה! תזדרזו - כל הקודם זוכה! !

מצב
הנושא נעול.
למעלה