מתי היאאלרוב נדלן
לכל מי שהספיד את אלרוב נדלן כנראה שטעיתם, היום היא עולה יפה, לאחר שפירסמה על עיסקה שתניב רווח של 26 מיליון .
כשתיכנס למדד תא 100.מתי היא
תגיע לשער 6000 כמו שהבטיחו לנו???
מקווים שתחזור לדרך המלךאלרוב נדלן
לכל מי שהספיד את אלרוב נדלן כנראה שטעיתם, היום היא עולה יפה, לאחר שפירסמה על עיסקה שתניב רווח של 26 מיליון .
100מקווים שתחזור לדרך המלך
מחיר המנייה מעולה
עיסקה100
מה קובע מועד כניסה?
לינק מצורףעיסקה
מהי העיסקה המדוברת? היתה צפויה?
ההנפקה המתוכננת נדחית
נו זה טוב או לא שדחו את ההנפקהההנפקה המתוכננת נדחית
חבל לי על מוריסנו זה טוב או לא שדחו את ההנפקה
עד כמה שידוע לי הפסדים כבדים מאודחבל לי על מוריס
בעוד אנחנו עשינו אלפי שקלים הוא הפסיד כסף. אני באמת מיצטער בישבילו.
כל המנחש מי זה מאורעד כמה שידוע לי הפסדים כבדים מאוד
למשקיעים באלרוב נדלן שמכרו את המנייה בהפסד של40-30% בשער3900אג. למוריס יש2 מניות ברזל שלא יורדות לעולם מעריב מנייה ברזל. ולומיר מנייה ברזל.
טמבלכל המנחש מי זה מאור
יזכה בפיתה חמה מתנת מוריס. רוצים גם לזכות חינם בסיור חלומי בשוק הכרמל?! נחשו מי זה הדר המקור... הסיור החלומי יועבר ע``י מדריך וותיק בשם מוריס בן טובים. הזהרו מחיקויים!
חלסן מוריס מפנק אותכם בלומיר מנייהעד כמה שידוע לי הפסדים כבדים מאוד
למשקיעים באלרוב נדלן שמכרו את המנייה בהפסד של40-30% בשער3900אג. למוריס יש2 מניות ברזל שלא יורדות לעולם מעריב מנייה ברזל. ולומיר מנייה ברזל.
טמבלחלסן מוריס מפנק אותכם בלומיר מנייה
נדלן ברזל. כמו מעריב מנייה ברזל.מניית הנדלן מספר1 בארץ לומיר הרוסיה הקטנה החביבה.
יש לכך 2 צדדיםנו זה טוב או לא שדחו את ההנפקה
התגובה מיועדת ל avi015יש לכך 2 צדדים
כשיש הנפקה אז אומנם יש לחץ של מניות ולטווח הקצר מאוד תהיה ירידה,אך לאחר ביצוע ההנפקה החברה תקבל מזומנים רבים מה שיאפשר לה לצמח בצורה מהירה הרבה יותר. כשהנפקה נדחית כתוצאה מתנאי שוק לא טובים אזי הלחץ של מכירת מניות כבר אינו קיים ולכן לא יהיה לחץ על המניה ולכן זה טוב לטווח הקצר. במקרה הספציפי של אלרוב נדלן בהחלט ניתן להבין מכך שהבעלים אקירוב חושב שהמחיר הנ"ל הוא מחיר מגוחך לבצע הנפקה ולכן הוא משהה בינתיים את ההנפקה
סיפורי סבתא אנשים כאן מופסדים אשהתגובה מיועדת ל avi015
ולא למוריס שמתחזה תחת השם מאור
חזר הטמבל באבת התגעגענוסיפורי סבתא אנשים כאן מופסדים אש
רוצים עוד מבצע?!סיפורי סבתא אנשים כאן מופסדים אש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.