אלקטרואופטיקה

אוריה O

New member
אלקטרואופטיקה

שלום, אני מתלבט איזו הנדסה להתחיל ללמוד בשנה הבאה. לפני כמה זמן דיברתי עם חבר שלי שמבין בתחומי הנדסה שונים, והוא המליץ לי בחום דוקא על הנדסת אלקטרואופטיקה, הוא אמר לי שזה מקצוע מאוד מעניין, ושלא הרבה אנשים לומדים אותו (ספציפית) ולכן דיי קל למצוא בתחום עבודה, עוד הוא אמר לי שלומדים את המקצוע הזה בד"כ ב"מכון לב" שזה מקום דתי ( ואין לי בעיה עם זה ).. מה אתם יודעים על המקצוע הזה, הוא מעניין (אני מבין שזה עניין סובייקטיבי, ובכל זאת..)? יש הצע עבודה בתחום? האם המשכורות סבירות? ואיך נשמע לכם "מכון לב"? אשמח מאוד לקבל תגובות בתודה מראש

אוריה O

New member
בעצם..

אמרת שעדיף ללמוד הנדסת חשמל באונ'.. אבל אני רוצה ללמוד הנדסת אלקטרואופטיקה, האם במסגרת לימודי הנדסת חשמל ניתן לצאת עם תואר מהנדס אלקטרואופטיקה?

היונתן

New member
אני חושב שבטכניון

בפקולטה לפיזיקה יש תואר ארבע שנתי ששקול לזה. וגם בתור מהנדס חשמל תוכל להרחיב במידה ניכרת את התחום הקרוי אלקטרואופ' אבל מצד שני יהיה לך הבסיס של שאר תחומי הנדסת חשמל למקרה שפתאום הם יתגלו כמענינים/ לא תמצא עבודה באלקטרואופ'.

kryp

New member
באוניברסיטה העברית יש.

זה נקרא "הנדסת מחשבים בהתמחות פיסיקה יישומית". אתה יכול לבחור בשנתיים האחרונות התמחות במיקרו אלקטרוניקה או אלקטרואפטיקה. אני הבנתי מכמה אנשים שהרבה מאוד מאוד גבוהה, והמסלול די יחודי.

W12X

New member
דווקא במקרה זה , מכון לב שווה ערך לאונ'

כולל לעברית ( חצי-שליש מתור שני אלקטרואופטיקה בעברית הם ממכון לב ) כך שהרמה לא אמורה להפריע. מעניין ? כן - אני מכיר אמנם את תוכנת הלימוים בעברית אבל מאמין שזה דומה בכל המוסדות. יש הצע עבודה - אם כי קשה מאוד להכנס בלי נסיון משכורות - סבירות+ ( ואם אתה מומחה בתכנון אופטי לסוגיו - אפילו מאוד גבוהות) יום טוב

אוריה O

New member
למהנדס אלקטרואופטיקה..?

יהיה קל יותר למצוא עבודה אם יעשה תואר שני? עם תואר שני המשכורות גבוהות יותר? תודה למגיבים

למעלה