אלפי קולות...

אלפי קולות...

השעה מאוחרת, ואני כאן כותבת, היד רועדת, כי מאד חוששת, רוצה לכתוב על חלומות, על רצונות, על שנים עוברות, ועל אלה שבאות, על נשמות מחפשות, אחיות תאומות, על מסגרות קיימות, שאותנו כובלות, על שבועות ונדרים, שאנחנו מקיימים, גם אם לפעמים אנחנו בהם לא חפצים, על שמים כחולים, שלנו קורצים, על פרפרים ופרחים, שאותנו מרגשים, על ריגושים...וחיזורים, שנעלמו לנו בשביל החיים, ואותם אנחנו מחפשים, מבקשים ותוהים, האם נמצא את אותה האהבה, שנכתבו לה מילים ומנגינות, פרחו למענה אלפי פריחות, שבנו לה ארמונות, ומתו למענה אלפי מיתות, ואני קראתי לה...באלפי קולות... ועדיין מחכה לבאות... האם נמצא???? לילה טוב מכורה לאהבה

../images/Emo41.gifנמצא מכורה לאהבה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לכל אחד יש את המכסה קורא אותך וחושב שאת כותבת נהדר
את מרגשת אותי
מחפש אותך כאן

ניקו 45

New member
שעת בוקר מוקדמת../images/Emo42.gif

והשעה , שעת בוקר מוקדמת , ומילות שאלה רבות שואלת. שאריות הלילה מעלי מסיר, ונעור אל פני השמש שמאיר. אקבל את זה היום בברכה , ואלייך אכתוב מילות אהבה. תניחי לאותן שנים שחלפו , הן הרי כבר לעולם לא יחזרו. הסתכלי אלי כאן וישר מולך , אני הווה , אמיתי ולא הולך. לא חלום הוא שחלמת ונישכך, ואותך אני אוהב כל כך. הביטי קדימה אל המחר יפתי , בשתי ידייך קבליהו חמדתי . חייכי אל העולם היפה ,תמתי , אהבי אותי בכל ליבך , אהובתי. אנחנו כבר לא צעירים יונתי, אך אהבתנו חזקה ומשובחת , מתוקתי.
מכורה , אהבתי והתמכרתי
מקדיש לך את השיר הבא : היא תמיד אשה , עבורי.

ניקו 45

New member
למייה , בחירתי היא....../images/Emo23.gif

למייה האחת ....() את השיר המקסים הנ"ל בחרה ושלחה עבורי אשה מקסימה אשר אליה אתמסר כל כולי ב....גילגול הבא . מ ב ט י ח חן חן לך בעבור מילותייך החמות . ניקו

אהבתי ../images/Emo24.gif

למה לא הערתי אותי אהוב והינו ממשיכים את הליל מקדמים יום חדש באהבה אוהב אותך תמיד בשתי ידי וכל גופי אותך אחבק ואנשק ולפני שנפתח הדלת ליום חדש נחווה אהבה ואושר גדול נביא לעולם

עוד ציוץ קטן והיא תתרצה ../images/Emo6.gif

מכורה יקרה, שירים הם ראי הנפש. שירייך נפלאים ומלאי רגש. בטוחה אני שתמצאי את אותה אהבה לה את מחכה. וכזמן אמת זה אכן כמו בשירים. בוקר טוב ויום נהדר לך ולכולם

מייה האחת...../images/Emo24.gif איך...איך...

שכחתי אותך... ואת רק אחת ויחידה... תודה חמודה, על הפירגון והאהבה. מכורה לאהבה.

טאקילה~*

New member
מכורה..לאהבה ../images/Emo24.gif

היא עוד תבוא האהבה,היא חייה בתוכך..מקסימה..

רק רגש

New member
כשתבוא אהבה לא יהיו מסגרות.

כאשר באה אהבה אמיתית אין מסגרות ואין נדרים. כאשר אהבה אמיתית מגיע הלב יודע לתכמן את המוח ולפרוץ את כל המסגרות. אוי לו למסכן שלבו אף פעם לא משל בו הרי הוא לא ידע אהבה אמיתית לעולם.

kfireli

New member
../images/Emo24.gifלמכורה המתוקה

את כותבת לנו שירים נפלאים כולם כאן אוהבים אותך מתי אנו בצאט את לפעמים יושנת??

../images/Emo3.gif לילה טוב לאהבה | נשיקה|

הליל רד על בתינו ואיתו באות המחשבות מה איתנו מה עלינו היכן האהבה של חיינו החיים שרצינו לחיות החיים אותם אנו חיים כך בחשבון נפש שכזה מניחים את ראשנו על הכר ופלא שהשינה לא באה שהנפש נסערת קשה לישון ונפשינו נסערת מאד בימים אלו נאבקים בקשיים בכל התחומים הקיום הכלכלי פה קשה הרגשות בעולם חומרי לא שורדות אך הם חלק מנפשנו וקיומנו אז צריך להתעשת לעצום עיניים לנקות את המחשבות לכמה שעות לתת לגוף מספר שעות מנוחה לנסות לשרוד את הלילה ולקוות שמחר בבוקר הכל יראה אחרת

תודה לכל המברכים..והמגיבים..../images/Emo24.gif

תודה לטאקילה, נסיכה, פעמיים כי טוב, ניקו, כפיר תודהההה יש לי חודשים חופששש איזה כייף.. מכורה לאהבה.

למעלה