אלעד מערכות

alien life form

New member
אכן כך
ט.ל.ח

The BIue Shark

New member
לפי דעתי יש לכל הפחות חוסר טאקט משווע

לנופף במכוניות של חצי מיליון ש"ח ומעלה מול עיני הע(ו)בדים שלפני דקה התמקחו איתם על כל שקל במשכורת הל גבוהה. כמו שכמעט אמרו במקורות, "ההתעלקת וגם ירשת?" אבל דעתי על חברות הולגלות האלה ידועה מזמן.

תשובה

מבחינת התנאים שלהם לעובד, מבחינת היחס שלהם לעובד, רמת המעורבות והעניין שלהם במה שקורה עם העובד.
זה כמובן מהנסיון הפרטי שלי בהשוואה להרבה חברות (הייתי במקום שבו היו מספר אנשים שעבדו בOS וכל אחד היה כמעט בחברה אחרת). ספיצפית היו 2 לי חברות קרובות שעבדו שם ואני מכירה אותם מקרוב. הם סבירים.

alien life form

New member
איזה תנאים?

כל אחד מה שהוא מצליח להוציא במו"מ על החוזה שלו. אלעד עובדים כמעט רק עם הממשלה. מי שניגשים למכרזים האלה הם מראש אנשים עם ראש קטן שמוכנים לוותר על משכורות גבוהות תמורת עבודה משמונה עד ארבע. אומרים תודה על מה שנותנים להם וזהו.

אני מדברת על עבודה בחברת הייטק גדולה ומוכרת

התנאים שתשיג בחוזה הם פונקציה של נקודת ההתחלה במשא והמתן.

למשל אם מתוך המשכורת שהציעו לך יתנו לך 65% הפרשות פנסיונות (ובשוק מקובל 80 אחוז ומעלה, וחברות OS נותנים גם על 60) אז אפשר להגיע איתם במשא ומתן 70 ומעלה.
כנל לגבי ימי חופש ועוד תנאים שנושאים ונותנים עליהם לפני חתימה על חוזה.

The BIue Shark

New member
בכל מקום ההצעה הראשונית היא רק נקודת פתיחה

ומשם אפשר לשפר קצת תנאים במו"מ, תלוי כמ הם באמת מרוויחים עליך מול הלקוח. נסה להגיד להם שמישהו במשפחה שלך חולה ולהחסיר כמה שעות. תראה כמה "התחשבות ומעורבות" יגלו, עלק. כל החברות האלה אותו זבל, מנסות להציע מחיר כמה שיותר נמוך ללקוח כדי לזכות בחוזה ואז דוחקות את העובד לפינה. ואלעד לא שונים בזה.

דווקא בחברה שבה בעל הבית לא מרגיש שכל שקל שמוסיף לך למשכורת יוצא לו מהכיס יש לך סיכוי יותר טוב לשפר תנאים. אחרת איך יקנה לאשתו ולידיו אאודי A6 בחצי מיליון ש"ח ושאר מכוניות יוקרה שתיארו מעלה?

kernelmode

New member
ואת חברת comm-it מכיר?

איך היחס לעובדים?
איך התנאים?
האם אפשר להתפתח\להתקדם שם?

אלעד זאת החברה הכי קשה שעבדתי בה

הכל קשה איתם. עבדתי רק באאוטסורסינג ויחס כל כך נוקשה, מנותק ומתנשא לא קיבלתי בשום מקום אחר.

אתה יכול לפרט? כלומר, אם אני אחפש על מטריקס

ברשת אני אמצא שלל סיפורים מעניינים. אבל על אלעד - כלום. מה הכוונה שלך ביחס נוקשה?

תודה

למעלה