כל זה נכון פחות או יותר
בתור אחד שהיה ועבד , אמנם בבית אריזה של דגים ולא על סירה ... העבודות הם קריעת תחת , ממש ,אין כמעט שום הפסקות ואתה כל היום על הרגלים . לגבי הסירות , קשה פי כמה וכמה , בוא נתחיל בזה שהאנשים שעובדים על הסירות הם לא בדיוק ממשרד התיירות של אלאסקה וממש אבל ממש לא אכפת להם ממך .בקיצור ... לא האנשים החברותיים ביותר שיש , וזה די קריטי { לפחות לי } כשאתה צריך לחלוק איתם חדר של שני מטר על שני מטר . העבודה היא קשה מאוד , אני שמאוד אוהב דייג לא נהניתי בכלל , להרים רשת מלאה בדגים או שרק, זה לא עניין קל בכלל מבחינה פיסית אז אני ממש מקווה שמסת גוף ושרירים יש לך .תמיד רטוב וקר , אבל תמיד !!! גם אם אתה חולה ממחלת ים או חום או לא יודע מה ... תעבוד , זה מה שיגידו לך .ברגע שלא תוכל יותר לעבוד מכל בחינה שהיא , פשוט יורידו אותך מהספינה בחוף הקרוב ביותר .אלא אם כן אתה בלב ים ואז אתה פיתיון { סתאם בצחוק } . אין הרבה מקום על הסירה ויש הרבה עבודה . אם אתה בכל זאת מחליט לעשות את זה , תדע שאתה תעשה שם סכומים גדולים רק אם תתפסו הרבה , סביר להניח שכן .למרות שיש יציאות לים שבהם לא תופסים הרבה ואז פשוט שרפת שבועיים או חודש { תלוי} מבלי לקבל כסף . סכום של 30000 דולר לחודש נראה לי כסכום הגיוני שאפשר להרוויח על ספינה כזו . אני אישית הגעתי ללא אישור עבודה , הגעתי לאנקורג טיילתי ואחרי זה ניגשתי לאחד מהדייגים וביררתי לגבי עבודה , לא התאים לי על ספינה אז עבדתי בבית אריזה , גם כסף טוב אבל בהחלט לא שלושים אלף דולר . עבג איתי בחור מרוסיה ללא אישור עבודה והוא נתפס והעיפו אותו , יום אחרי היתפטרתי כי לא התאים לי שיעשו לי אותו דבר באמצע טיול של החיים . מקווה שעזרתי . כל מה שאני יודע על הספינות זה מדייגים שהגיעו לחוף ודיברתי איתם .בדרך כלל זה היה על הרבה יותר מדי בירות .