תודה יגיע
O orna44 New member 21/2/04 #20 מצטרפת לבקשתו של merakli בנוגע להמלצה על שירי אמן. מי שמכיר שירים כאלה עם מאוולים ואמנים - שתפו אותנו בבקשה.
מצטרפת לבקשתו של merakli בנוגע להמלצה על שירי אמן. מי שמכיר שירים כאלה עם מאוולים ואמנים - שתפו אותנו בבקשה.
T ThaGaPa New member 22/2/04 #21 ישנה זמרת צעירה אני שמעתי אותה בהופעה- וניתן להשיג ביצוע שלה בהקלטה פה ושם שמה KATERINA PAPADOPOULO היכולת שלה ל"סלסל" מאוד בולטת אולי עוד תשמעו עליה
ישנה זמרת צעירה אני שמעתי אותה בהופעה- וניתן להשיג ביצוע שלה בהקלטה פה ושם שמה KATERINA PAPADOPOULO היכולת שלה ל"סלסל" מאוד בולטת אולי עוד תשמעו עליה
M merakli New member 22/2/04 #22 לאורנה שלום../images/Emo39.gif בזה הרגע אני מאזין וצופה בdvd שכל כולוש ירי אמן מאיזמיר -סמירנה בהשתתפות דלארס-גליקריה -מריו ועוד אחרים חוויה ותענג אמיתי רכשתי אצל שוקי מצלילי הבוזוקי שווה ביקור יעב עובדיה הmerakli
לאורנה שלום../images/Emo39.gif בזה הרגע אני מאזין וצופה בdvd שכל כולוש ירי אמן מאיזמיר -סמירנה בהשתתפות דלארס-גליקריה -מריו ועוד אחרים חוויה ותענג אמיתי רכשתי אצל שוקי מצלילי הבוזוקי שווה ביקור יעב עובדיה הmerakli
O orna44 New member 22/2/04 #24 לעובדיה תודה רבה לך, אכן דיסק נהדר. הורדתי אותו מה- streamload וגם היה עליו דיון קטן בפורום הייד-פארק כי החברים רצו לדעת אם זה שווה הורדה.
לעובדיה תודה רבה לך, אכן דיסק נהדר. הורדתי אותו מה- streamload וגם היה עליו דיון קטן בפורום הייד-פארק כי החברים רצו לדעת אם זה שווה הורדה.