אלן עוזבת!

עצוב שאת קארה פיטרו

שהיא בערך היחידה שמבינה משהו במוזיקה שם :/ נראה לי שהולכת להיות עונה נוראית עוד יותר מהעונה הנוכחית

ברוך שפטרנו

לא ברור לי אבל למה מעיפים את קארה היא באמת הכי נורמלית שם. חוץ מזה מה נראה להם שרנדי, ג'ניפר לופז וג'סיקה סימפסון יעשו טוב יותר מקארה? נו באמת. התוכנית הפכה לבדיחה.

limors2

Well-known member
על אלן שמעתי, אבל לא על קארה../images/Emo12.gif

מאלן לא כ"כ אכפת לי, אבל קארה היא שילוב מושלם של יודעת על מה היא מדברת/מקשקשת שטויות בדרמיות מוגזמת/מוסיפה ויזואלית לתוכנית. חבל עליה

LeAnnDylan

Well-known member
אר יו אפינג קידינג מי?!?!

אלן עוזבת? WHO CARES קארה עוזבת? לייק מה נראה להם?!?! על מי הלאסביוט של הפורום אמורות להזיל ריר עכשיו?!?!
ועוד בשביל מי?! ג'סיקה סימפסון וג'ניפר לופז!?
לייק מישהו סיפר להם שהשופטים אמורים לשבת?? ככה שהנכס היחיד של ג'ניפר לופז לא יראה בכלל... (אלא אם כן הם מתכננים להחזיר את הכניסת שופטית המלכותית המטופשת הזאת) וג'סיקה סימפסון שהנכס היחיד שלה התגרש ממנה לייק לפני איזה עשור. את מי היא מעניינת? אפילו אחותה הכושלת עושה יותר כותרות ממנה. שנה שעברה היו להם כל כך הרבה שופטים מעולים בפאנל שבשמחה יגידו להם כן. למה הם לא יכלו לבקש משאניה טווין/קייטי פרי/קריסטין צ'אנווית (או אידינה מנזל אם ממש בא להם לשמח אותי
) להיות שופטות אורחות?! אפילו את ניל פטריק האריס אני מוכנה לסבול עונה שלמה. שיפסיקו כבר לנסות להחיות קריירות מתות של זמרות פופ כושלות שאפילו לשקשק את מה המאמא שלהם נתנה להן ולהוציא סינגל נורמלי אחד לא מסוגלות. הכי FAIL!

limors2

Well-known member
החדר של חני../images/Emo47.gif

ההודעה שלך קפצה לי לעיניים בכל פעם שראיתי אותה, ובכל פעם חשבתי על החדר של חני (
?).

LeAnnDylan

Well-known member
במקרה של חן זה אכן החדר של חני../images/Emo152.gif

רק שבמקום התחת של ג'יילו יש שם תחת של קרי אנדרווד;;

LoveMusicGuy

New member
יש!!!

אבל למה קארה? וויי??? ווייי???!!! ולמה מביאים את ג'ניפר לופז, ג'סיקה סימפסון וסטיבהווארדן טיילר במקום???!!! שיביאו את מדונה, אלישיה קיז (שכולנו ראינו איזה מנטורית מדהימה היא הייתה
), ו... הווארד סטרן במקום סיימון.

Guncrazy

New member
זה באמת לא המקום בשבילה

אבל זה גם ממש לא המקום בשביל ג'סיקה סימפסון או ג'ניפר לופז

dandush 24

New member
whatever...

היא ממילא לא תרמה כלום. ואת קארה פיטרו? בעייני זה טוב מאוד כי לא סבלתי אותה. אני ממילא לא הולכת לראות שוב. אחרי העונה השביעית, התוכנית רק היתדרדרה. אני לא יתפלא אם יבטלו אותה אחרי העונה ה10.

barbendavid

New member
שופטים

פיטרו את קארה זה קצת עצוב כי היא הייתה די טובה ובהשוואה לאלן היא הייתה מעולה לפי דעתי סיימון לא היה עוזב אם היו מחזירים את פאולה בלי סיימון ופאולה כבר עדיף שיורידו את איידול ויעלו את אקס פקטור

Black Stain

New member
קארה פוטרה?!

ג'סיקה סימפסון במקומה?! ההפקה נפלה על הראש או מה? לא הייתי אחת מהחסידות הגדולות של קארה בעונה השמינית אבל בעונה האחרונה היא הייתה השופטת הנורמלית היחידה שם אני לא מאמינה שהם פיטרו אותה, על מה ולמה? ועוד השאירו את רנדי!!! הם תקעו את המסמרים האחרונים בארון קבורה של התוכנית

למעלה