אלן עוזבת!

W0NDERW0MAN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

למה לעזאזל פיטרו אותה?... היא הייתה ממש מעולה העונה, והיא בערך היחידה שנותנת ביקורת שאשכרה מועילה למתמודדים... הזוי משהו

l TearDrop l

New member
וואט דה?!

כן לנסח ביקורות כמו "בתור אחת שאוהבת מוזיקה... אני אהבתי! |טון מטומטם שאין בו אפילו מבטא דרומי שיצדיק אותו|". נשמע כמו הרבה עבודה, לא פלא שהמוח שלה קרס כל כך מהר, תודה לאל! למה לעזאזל פיטרו את קארה? [חתיכת עונה היא עברה אם זה מפתיע לשמוע משפט כזה
] ואיך רנדי שרד אחרי כולם?:| וואו מחשבה מפחידה.

jess r

New member
ג'יי.לו!!! ../images/Emo99.gif

אני כל כך בעד! שיעיפו גם את רנדי וירעננו את כל הפאנל לגמרי. אני מניחה שהוא נשאר שם בשביל הנוסטלגיה, להזכיר לנו שזה איידול. אבל אני לא רוצה תיזכורת מאיידול אחרי העונה האחרונה. מתה על ג'יי.לו, ג'סיקה סימפסון בטח תהיה מצחיקה, ובקטנה בקשר לקארה. זה לא כאילו אין על מי לזיל ריר עכשיו, ובתכלס אין מצב שמשלושת החדשים לא יהיו הברקות כמו של קארה. אני בטוחה שג'סיקה תספק רגעי "סטודיו 57" וג'יי.לו תספק את הביקורות הטובות. יהיה כיף

Mikey Weiss

New member
תהרגו אותי, אבל אני לא מבינה למה עושים כזה

סיפור מהרכב השופטים. זה גם ככה כל כך מיותר. ניחא באקס פקטור שבו השופטים ממלאים איזה חלק בתחרות עצמה ובאופי שלה (עם בחירת המתחרים בקטגוריה שלהם והבחירה של השירים/הופעות עבור המתחרים) אבל באיידול? מה אני צריכה את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
כי גם ככ יותר מחצי תוכנית מתבזבז עליהם

אני ממש לא מעוניינת לצפות ב3/4 תוכנית כשכל הפאנל שופטים עושה לי חלושעס (אמא חן קחי את המילה הזאת ממני
)

Mikey Weiss

New member
אז שיתנו לשופטים לדבר פחות ויתנו למתחרים לשיר

יותר מדקה וחצי של שיר. בחיאת רבאק. כוכב נולד, עם כל הביקורת שיש לי עליהם, מצליחים לדחוס הופעות של כמעט שלוש דקות, ברברת שופטים, תוצאות ופרסומות בזמן יחסית סביר. אם אנחנו יכולים, גם באמריקה אפשר.

השורד

New member
אלן דג'נרס נהיתה שופטת באיידול?

מה הקשר בינה ובין מוסיקה? זה כמו לתת לאברי גלעד להיות שופט בכוכב נולד

למעלה