אלן עוזבת! היא מרגישה שזה לא המקום בשבילה, ושזה יותר מידי עבודה בשבילה...
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 30/7/10 #1 אלן עוזבת! היא מרגישה שזה לא המקום בשבילה, ושזה יותר מידי עבודה בשבילה...
ה הרגלים רעים New member 30/7/10 #4 והשופטת החדשה היא..... ג'ניפר לופז :S WTF? http://www.hitfix.com/articles/2010-7-30-sources-jennifer-lopez-close-to-joining-american-idol?m=k
והשופטת החדשה היא..... ג'ניפר לופז :S WTF? http://www.hitfix.com/articles/2010-7-30-sources-jennifer-lopez-close-to-joining-american-idol?m=k
S SHTRUDIDI New member 30/7/10 #6 אממממממ אני זוכרת שהיא הייתה מנטורית טובה אבל מעניין לראות איך היא תהיה כשופטת.
S SHTRUDIDI New member 30/7/10 #5 וואו, זה היה מהיר מעניין אם הם יחפשו עכשיו שני שופטים או שהם יחזרו לפאנל של שלושה.
M Mikey Weiss New member 30/7/10 #9 אני מחבבת את אלן, אבל אני מאלו שחושבים ששופטים זה קונספט מיותר ואף פעם אין לי כוח אליהם, אז מה זה משנה. אגב, אני מאד מחבבת את ג'יילו.
אני מחבבת את אלן, אבל אני מאלו שחושבים ששופטים זה קונספט מיותר ואף פעם אין לי כוח אליהם, אז מה זה משנה. אגב, אני מאד מחבבת את ג'יילו.
S SHTRUDIDI New member 31/7/10 #16 ../images/Emo2.gifכמה הודעות באותו היום! מעניין למה פיטרו את קארה, דווקא בעונה הזו היא הייתה בסדר. עכשיו אני ממש סקרנית איך יראה הפאנל אחרי כל השינויים האלה.
../images/Emo2.gifכמה הודעות באותו היום! מעניין למה פיטרו את קארה, דווקא בעונה הזו היא הייתה בסדר. עכשיו אני ממש סקרנית איך יראה הפאנל אחרי כל השינויים האלה.
F Fairywitch New member 31/7/10 #24 יש!!!!!!!!!ברוך שפטרנו מעולה של מנענעת זו! אבל אלן רק רנדי הוא כמו הארנב של דוראסל- ממשיך וממשיך וממשיך...
יש!!!!!!!!!ברוך שפטרנו מעולה של מנענעת זו! אבל אלן רק רנדי הוא כמו הארנב של דוראסל- ממשיך וממשיך וממשיך...
א איזו מן שלווה New member 1/8/10 #37 ../images/Emo45.gif יאללה, תוחזר פאולה לאלתר. - יותר חפרנית מקארה, ויותר מצחיקה מאלן
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 31/7/10 #26 איזה כיף!!!! לא בטוח שאני אראה את העונה הבאה בכלל חחח אבל למקרה שכן - יש!!!
W West Doll New member 30/7/10 #11 יאיי פור אלן! היא מזה לא תרמה דבר. אמג ג'ניפר לופז אני אהיה מוכנה לראות את כל הפרקים אם היא תהיה שופטת! מה שבד"כ לא קורה והלו הלו, שיעזבו את קארה ויחדשו לה את החוזה במהרה
יאיי פור אלן! היא מזה לא תרמה דבר. אמג ג'ניפר לופז אני אהיה מוכנה לראות את כל הפרקים אם היא תהיה שופטת! מה שבד"כ לא קורה והלו הלו, שיעזבו את קארה ויחדשו לה את החוזה במהרה