אללי, איזה כיף...

TwelveEyes

New member
אללי, איזה כיף...

לקרוע את עור התוף עם פרל ג'אם... תגידו חבר'ה, למה ג'ודאס פריסט וקווין לא מזוהים כ"להקות של קווירים" למרות היות סולניהן לשעבר הומואים מוצהרים, בעוד שקיילי מינוג הסטרייטית ברמ"ח איבריה מהוללת בכמעט כל חור קהילתי כאילו הייתה המשיח? למה יש יותר גיי אייקונז שהן נשים מאשר גברים? למה, למרות שברט אנדרסון די הודה שזה היה רק שטיק לקידום מכירות, סוויד עדיין יותר מזוהים עם הקהל הקווירי מאשר, נגיד, בלר שעשו הכל חוץ מלצאת מהארון? מה הופך מוזיקאי סטרייט לגיי אייקון?

Sonata Of Tears

New member
זה ביגלל ש..

הומואים אוהבים דיוות , מדונה\קיילי\מרגול (סטוגודוש) הן דיוות ,ביגלל זה הן גם גיי-אייקון, כנראה שגבר בחיים לא יוכל להיות גיי אייקון ואצל הלסביות (אם הולכים לפי הפכים) גם ממש אין סיכוי. בכל מקרה, דבר אחד אני לא מבינה, זה שפרד מרקורי ,או הסולן של ג'ודאס, או איגי פופ ,או לא משנה... ,היו עוד מלא, צריכים להיות גיי אייקון ,המשיכה המינית שלהם לא צריכה לשנות אתה הסגנון\טעם\ציבור שמתקשר אליהם ,כמו שעיברי לידר לא צריך להיות פתאום משהו שנקשר לקהילה,סתם זמר שגם במקרה הוא הומו. כל עוד התכנים של השירים שלו לא מדברים במיוחד על הומוסקסואליות אז מה העניין?

אבל התכנים של עברי לידר

כן מדברים על הומוסקסואליות תסתכלי בתוך המילים את לא רואה (אני חושבת שאת בת, אגב, אם את לא אז תקן אותי)? כמו למשל ב"ביום שמש יפה" או בעוד הרבה מאוד שירים שלו

TwelveEyes

New member
ושוב את לא טורחת לקרוא הודעות...

לא אמרתי שפרדי, רוב ושות' צריכים להיות גיי אייקונז; רק תהיתי למה הם לא כאלה, למרות היותם הומואים מוצהרים לא פחות מגיי אייקונז כמו למשל, אלטון ג'ון או קיי.די. לאנג. עברי לידר לא מדבר על הומוסקסואליות? אמנם היכרותי עמו שטחית למדי, אבל התרשמתי שדווקא ההיפך הוא הנכון.

חחח אבל אדם ../images/Emo13.gif

היא לא הגיבה להודעה שלי היא הגיבה להודעה של.... מישהי אחרת חכם אחד אתה סתם רוצה שיחשבו שאתה גבר

adamsplit

New member
לא יקירה...

לא יקירה שיחררתי הודעה כללית במקום מתאים אבל חוץ מזה נראה לי שהם כבר מאמינים שאני גבר ניצחתי אותם..

054651277

New member
בקשר לקווין.

שלא יהיה פה משהו שידבר רעות על להקת קווין. למי שלא שם לב הרבה שירים של קווין דווקא כן משקפים את ה"קוויריות" שבפרדי מרקיורי הסולן. אני בטוח שכל אחד מכם היה רוצה להגיע לרמה של פרדי האליל.

054651277

New member
בקשר לקווין.

שלא יהיה פה משהו שידבר רעות על להקת קווין. למי שלא שם לב הרבה שירים של קווין דווקא כן משקפים את ה"קוויריות" שבפרדי מרקיורי הסולן. אני בטוח שכל אחד מכם היה רוצה להגיע לרמה של פרדי האליל.

למעלה