אללה שרשור סופ"ש!!

גליזה

New member
הי!../images/Emo6.gif משחק מילים! אני חיננית משהו! מהיר*../images/Emo11.gif

גליזה

New member
ידעתי!! ../images/Emo2.gif

תבורכי

Efrat K

New member
אני

גיטרה|ענייני מוזיקה #שיר השבוע:push it to the limit #להקת השבוע:---- #זמר/זמרת השבוע:----- #אלבום השבוע:with love #קליפ השבוע:------ השבוע האחרון #יום השבוע?חמישי #צבע השבוע?כחול #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?---- #סרט השבוע?----- #חבר/ת השבוע?------ #הדבר הכי משמח השבוע?אין לי שמץ מה היה משמח. #והכי מאכזב?בצו ראשון שהלך לי גרוע . #פדיחת השבוע?כנ"ל. #איך היה השבוע בכללי?ממוצע. #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..?לא זה לא טוב בכלל כי השבוע יש מתכונת במתמטיקה.
השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון:ללמוד יום שני:ללמוד יום שלישי:מתכונת במתמטיקה יום רביעי:ללמוד יום חמישי:בגרות בתושב"ע יום שישי:חופשששש יום שבת:חופשששש

St Peanuts

New member
><

גיטרה|ענייני מוזיקה #שיר השבוע:Sum 41 - Underclass Hero #להקת השבוע:- #זמר/זמרת השבוע:- #אלבום השבוע:- #קליפ השבוע:- השבוע האחרון #יום השבוע?שבת #צבע השבוע?ירוק #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?מסודרים #סרט השבוע?אין זמן #חבר/ת השבוע?אותם אנשים #הדבר הכי משמח השבוע?- #והכי מאכזב?- #פדיחת השבוע?- #איך היה השבוע בכללי?אחלה #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון:לקנות בגדים ו-95 בתנ"ך
יום שני: מת' יום שלישי: חופש כי יש מתכונת ואני לא עושה אותה -P יום רביעי:יום ירושלים יום חמישי: נשארים בי-ם יום שישי: כנ"ל יום שבת: כנ"ל

SheWillBeLoved

New member
טוב אז אמ,אני?../images/Emo9.gif

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע:בלטו במיוחד[!!
]: Te Busque,Afraid/Nelly Furtado Lacrymosa,Snow White Queen,All That I'm Living For/Evanescence. #להקת השבוע:אוונסנס, כמידי שבוע!
#זמר/זמרת השבוע:נלי פורטדו
#אלבום השבוע:LOOSE שלה^,אבל גם THE OPEN DOOR שלהם!!
#קליפ השבוע: השבוע האחרון #יום השבוע? נמנמ..יום ראשון. תחילת שבוע,היה נחמד מאוד. #צבע השבוע? אמ,שחור אני חושבת
#אייקון השבוע?
,
,><" #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?
לא ראיתי טלויזיה השבוע,ואני גם בקושי צופה בה..אז.. #סרט השבוע?
#חבר/ת השבוע? כולם!
#הדבר הכי משמח השבוע? נמ..לאדעת #והכי מאכזב?נמ,זה לא מאכזב, זה סתם צ'יעמם.התחלתי ללמוד למתכונת בתנ"ך.אמ.כן.לא נעים. #פדיחת השבוע? עזבו באימאשלכם,עזבו
#איך היה השבוע בכללי? מעוליייי
#טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? עוד שבוע לקראת הקץ,דה!
השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון:אמ..היום..למדתי קצת לתנ"ך,עשיתי חזרה על כמה מהפרקים היותר משעממים שידעתי[אל תאמינו לגלי,תהילים ק"ד מרדיםםםם] יום שני:אמ,שעת אפס.יאי.הולך להיות יום מפרך ומייגע
,אבל נעבור את זה,אני מניחה יום שלישי:בבית. בטח אמשיך ללמוד למתכונת.. יום רביעי: יום עמוס,אין לי כוח אליו.אני חושבת שאני נשארת בבית גם..יום לפני מתכונת שאני לא עושה,אז מי יודע?
יום חמישי: אממ..אני לא באה לב"יס כי אני לא עושה את המתכונת במ"מ שרבים יעשו..אז..אני בבית!
יום שישי:יום שישי!! יום מנוחה!! סתם לא,איזה. אני צריכה ללמוד לתנ"ך אהעעעע יום שבת:גםגם,ללמוד. נקווה לטוב

למעלה