אללה שרשור סופ"ש!!

Blue Aura

New member
Goo Goo Dolls ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

+

Wild Eye Joker

New member
אני היחידה שיש לה פדיחה?:S

ענייני מוזיקה: #שיר השבוע: גשם כבד עומד ליפול- אביב גפן #להקת השבוע: AFI #זמר/זמרת השבוע: ברט מדה יוזד. #אלבום השבוע: לא דעת #קליפ השבוע: The bird and the worm- the Used
השבוע האחרון: #יום השבוע? שלישי ורביעי #צבע השבוע? אדום
#אייקון השבוע? #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? מסודרים. וסקראבס! #סרט השבוע? לא ראיתי. #חבר/ת השבוע? כולם #הדבר הכי משמח השבוע? שראיתי את בנדוד שלי. ואת טולה, גלי וליאורי. #והכי מאכזב? שלא ראיתי את שאר בני דודים שלי. #פדיחת השבוע? אמ. שהלכתי לאיבוד בת"א
ושקניתי די הרבה אוכל לנסיעה חזרה הביתה ברכבת, ואלא היה מושב ריק היה מפוצץ אז ישבתי ליד כמה חיילים והם בהו בי כשאכלתי [באמת אכלתי הרבה!
]..ואחד מהם אפילו הטה את הראש כזה לחבר שלו..כאילו "תסכל את זאתי כמה היא אוכלת". כן><'
#איך היה השבוע בכללי? אחלה #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? החיים ממשיכים..?

D a N i T a

New member
|עייף|

ענייני מוזיקה #שיר השבוע: Nickelback- Far Away #להקת השבוע: Nickelback #זמר/זמרת השבוע: הראל מויאל #אלבום השבוע: סינרגיה- מרגיש אחר #קליפ השבוע: Nickelback- Far Away השבוע האחרון #יום השבוע? שישי #צבע השבוע? לבן... הצבע של החולצות החדשות חחח #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? הפיג'מות
#סרט השבוע? רקוויאם לחלום... ראיתי אותו אתמול וזה סרט ממש טובבב #חבר/ת השבוע? רבתי קצת עם כל העולם... ככה זה בשבוע של לחץ... אני מתעצבנת מהר.... #הדבר הכי משמח השבוע? שלא נכשלתי בכימיה #והכי מאכזב? דיברתי עם ידיד שלי וזה עשה לי רע #פדיחת השבוע? רצתי להגיד לידיד שלי משו על המדצים ואיך שבאתי להיכנס לכיתה שלו הוא פשוט סגר את הדלת וקרה שהחלקתי עד שנתקעתי בדלת
#איך היה השבוע בכללי? חרא! #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? השבוע הזה יהיה יותר טוב.... השבוע שיבוא עלינו לטובה
בעז"ה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: מתכונת במתמטיקה ואז עבודה יום שני: להתחיל ללמוד לתנ"ך יום שלישי: תנ"ך יום רביעי: אולי להפתיע את ידיד שלי בהופעה שלו.... ואם לא אז תנ"ך! יום חמישי: מתכונת בתנ"ך יום שישי: יום המוזיאונים הבינלאומי יום שבת: סוף סוף אפשר לא לעשות כלום!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

HeNoOsH

New member
עושה הפסקה מתנ"ך..

ענייני מוזיקה #שיר השבוע: כמה חסר - איציק שמלי #להקת השבוע: - #זמר/זמרת השבוע: איציק שמלי, נלי פורטדו #אלבום השבוע: - #קליפ השבוע: - השבוע האחרון #יום השבוע? ראשון #צבע השבוע? כחול #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? הישראלים..אבל נגמר =[ אזז..מסודרים :] #סרט השבוע? לא ראיתי #חבר/ת השבוע? כולם :] #הדבר הכי משמח השבוע? 100, 95 במתכונות במתמטיקה. 91 מתכונת באנגלית #והכי מאכזב? שהשבוע נגמר ומתחיל שבוע זוועתי #פדיחת השבוע? לא נראה לי שיש.. #איך היה השבוע בכללי? נחמדדד + #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? אני אסיים סוף סוף ת'מתכונת בתנ"ך והיסטוריה..ויש לי יומולדת :] השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: חופשת מתכונת- לומדת לתנ"ך יום שני: מתכונת בתנ"ך, יומולדת לי..אחלה של מתנה קיבלתי יום שלישי: חופשת מתכונת - לומדת להיסטוריה יום רביעי: חופשת מתכונת..^ יום חמישי: חופשת מתכונת ^ יום שישי:מתכונת בהיסטוריה.. יום שבת: להשלים שעות שינהההה :]

Black Balloon

New member
../images/Emo9.gif

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע: Reamonn - Supergirl
#להקת השבוע: אין ממש #זמר/זמרת השבוע: אין #אלבום השבוע: אין #קליפ השבוע: המממ.. גם אין השבוע האחרון
#יום השבוע? ראשון #צבע השבוע? תכלת? #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? 24, אבודים (אבל אני בכלל בקצב של ארה"ב
) #סרט השבוע? ספיידרמן 3!!! כ"כ אבל
#חבר/ת השבוע? אממ.. מיטל, רמה #הדבר הכי משמח השבוע? שראיתי ספיידרמן 3 ^^ #והכי מאכזב? יום שני והמגן באמנות #פדיחת השבוע? שכחתי יומולדת של חברה >< #איך היה השבוע בכללי? חרא #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? השבוע היה שבוע מעצבן השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: חופש. לחרוש למתמטיקה
יום שני: מגן במתמטיקה :( יום שלישי: לא יודעת יום רביעי: מפגש-סיכום-פולין עם ההורים או משהו. נקבל את הדיסק מסע סופסוף
יום חמישי: להתכונן לתנ"ך יום שישי: תנ"ך יום שבת: תנ"ך שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Keren I6

New member
LOST../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

איזה חמוד הוגו, אני מתה עליו

מיכליא3

New member
אחלה רעיון!../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

שבוע טוב,
ענייני מוזיקה
#שיר השבוע:אממ "A whole new world"- אלאדין
#להקת השבוע:-- #זמר/זמרת השבוע:-- #אלבום השבוע:-- #קליפ השבוע:-- (מצטערת, אממ בזמן האחרון ממש לא יצא לי לשמוע מוזיקה...
)
השבוע האחרון
#יום השבוע? יום חמישי-היה יום נחמד #צבע השבוע? סגול-כחול #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?
סמולוויל #סרט השבוע? מסיבת סיום שלי-כיתה א'.. חח איזה חמוד אח שלי שהוא היה בן שנה
#חבר/ת השבוע? כולן #הדבר הכי משמח השבוע? עברנו את המתכונת בתנ"ך- גם זה משהו! #והכי מאכזב? לדעת שיש עוד 14 מבחנים בדרך...
נו טוב... לא נורא
#פדיחת השבוע? לא כזה פאדיחה אבל אממ חברה שלי חיכתה שאני ארים את הטלפון ולא מצאתי אותו- והיא שמעה אותי צורחת "אמא איפה הטלפון?!?" חח #איך היה השבוע בכללי? נחמד ++ #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? מחר יום ראשון
השבוע שיבוא עלינו לטובה
מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא
יום ראשון: אממ בטח ללמוד למת'... וחוג בערב
יום שני: גם ללמוד... אוף... וזהו
יום שלישי: מתכונת (בהצלחה.(?)...
)
יום רביעי: יש עברנו את המתכונת! אממ זה יום ירושלים אבל אני לא יודעת אם אני אעשה משהו מיוחד... אולי אני אתחיל ללמוד לביולוגיה.. ובערב חוג
יום חמישי: בערב- "ערב סיכום פולין"...
יום שישי: אין משהו מיוחד...
יום שבת: שבת
טוב.. אממ זה מעניין בכלל מישהו/מישהי? לא כ"כ נראה לי אבל היה נחמד לכתוב

m i c k e y 15

New member
"פתאום הזמן יעצור..ואת תראי שהלילה יעבור.."

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע: McFly - Broccoli R Kelly - Ignition Kylie Minogue & Robbie Williams - Kids Cascada - Truly Madly Deeply יפתי - בוא לים יפתי - הלילה יעבור Take That - Pray Jesse McCartney - Just Go כנסיית השכל - אגדה מוזרה הראל סקעת - הנני כאן #להקת השבוע: ניקלבאק #זמר/זמרת השבוע: איזה אחת צרפתיה...שיים #אלבום השבוע: החדשש של ג'סי!! לגמריי #קליפ השבוע: אין השבוע האחרון
#יום השבוע? שישי #צבע השבוע? כתום! #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? על טבעי, גיבורים #סרט השבוע? טיטאניקקקקקק...כמה בכיתי
#חבר/ת השבוע? חבר שלי שייי
#הדבר הכי משמח השבוע? שנפגשתי איתוו ביום שישי...הוא גר רחוק
#והכי מאכזב? אין #פדיחת השבוע? שאמא שלי באה באמצע..שהייתי איתו...אחחח אני שונאתת את זהה #איך היה השבוע בכללי? כיף
#טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? זה ממש לא טוב!! כי יש לי הרבה מבחנים שבוע הבא חח השבוע שיבוא עלינו לטובה
מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא
יום ראשון:
קמה לביצפר ב-9 והולכת ב-11 הכי סטלהה..אח"כ משכנעת ת'הורים לגבי שאנטיפי..
יום שני:
יש מצב הולכת לקריון לאיזה סיבובבב...ומתכוננת למבחןן בתנךך
יום שלישי:
מתכוננת למבחןן עודד
יום רביעי:
חורשתתת
יום חמישי:
חורשת למבחןןןןןןן חח כי זה חשובב מתכונת בתנך....
יום שישי:
חשה הקלה כי עברתי אותווו
יום שבת:
נחההההההההה ולומדת חח שבוע ארוךךךךךךךך

נמנמ

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע:
#להקת השבוע:
#זמר/זמרת השבוע:
#אלבום השבוע:
#קליפ השבוע:
השבוע האחרון #יום השבוע? ראשון #צבע השבוע? שחור #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?
#סרט השבוע?
#חבר/ת השבוע? הרגילה #הדבר הכי משמח השבוע? המורה יצא למילואים, אז השתחררנו מוקדם
#והכי מאכזב? מבחן יום שישי, הלך החופש
#פדיחת השבוע?
#איך היה השבוע בכללי? מצ'עמם #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? סוף השנה מתקרב | השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: חופש יום שני: מצ'עמם יום שלישי: מצ'עמם, מן הסתם יום רביעי: חופש, ויום ירושלים יום חמישי: מתכונת במתמטיקה
יום שישי: חופש יום שבת: לישון

Simply Blonde

New member
אני אני אני../images/Emo68.gif

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע:Myself-Kara's Flowers/שנינו שווים-אביב גפן #להקת השבוע:הממממממממממ Maroon 5 #זמר/זמרת השבוע:אביב גפן בהחלט #אלבום השבוע:כל האלבומים של אביב
#קליפ השבוע:Never Again-Kelly Clarkson הקליפ היחיד שראיתי השבוע -דאממממ היא חייבת לצאת מהתדמית של פגעת בי אני עכשיו יהרוג אותך
השבוע האחרון #יום השבוע?המממממ רביעי בהחלט #צבע השבוע?אפרסק
#אייקון השבוע?
? #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?המ מסודרים #סרט השבוע?גוד בורגר
#חבר/ת השבוע?חברה יעני חברה שלי? אילת
#הדבר הכי משמח השבוע?מאק
#והכי מאכזב?סיגל
#פדיחת השבוע?המורה סיגלוש מתקשרת אוני משקרת וחברה שלי לוקחת את הטלפון מהיד שלי ואומרת לה ששיקרתי לה מלחץ ושאנחנו עושות שופינג מטורף בת"א
#איך היה השבוע בכללי?מגניב ומייאש #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..?כי אמא בבית להשליט סדר השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון:אין יל מושג קמה בפנאן מאוחר ולא יודעת יום שני:אין לי שמץ יום שלישי:כנ"ל יום רביעי:יומולדת של איתני שלייייייייייייייייייייייייייייייייייי חייבת לסוע אליו
יום חמישי:המ חמישי? יום שישי:שישי? יום שבת:לישון הודגש באמצעות מדגישומטיק
תראו את האהובים שלי תוני שלי וישי שלי

Keren I6

New member
איזה מתוקים!!../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

חבל שאין לי כאלה בבית

איר ווי גוו!

מוזיקה: שיר השבוע- קווסטשן-סיסטם אוף אה דאוון להקת השבוע- סיסטם אוף אה דאוון זמר השבוע- יובל בנאי אלבום השבוע- מזמרייז-סיסטם אוף אה דאוון קליפ השבוע- יהושע-מגינה השבוע האחרון: יום השבוע- שבת
צבע השבוע- כחול (תפסיקו כבר!) אייקון השבוע-
תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת- מסודרים (חבל שנגמר) סרט השבוע- "מליונר מי שגומר ראשון" חבר\ת השבוע- חבורת הסטרייטים הדבר הכי משמח השבוע-יומולדת לאחותי הכי מאכזב- 68 סופי בגמרא פדיחת השבוע- שהתארחו אצלינו אנשים בשבת, הייתי אמור להתנהג כמו ילד טוב, אבל אמרתי "קקי" על שולחן שבת איך היה השבוע בכללי- סטלני, חם והרבה חרשיה למתמטיקה טוב שיגמר השבוע ויתחיל חדש כי- זה מעביר לי עוד זמן עד שיצמח השיער מחדש (הסתפרתי) שבוע הבעל"ט: ראשון-יום לפני מתכונת במתמטיקה, כנראה שאמא תקשור אותי לכיסא שני-מתכונת ותיכנוני היומולדת של אחותי שלישי- יום עיון בהסטוריה ותנ"ך+יומולדת לאחותי שאני מפעיל אותה רביעי-יום ירושלים, בטח יהיה משהו חמישי- יום לפני מתכונת שנייה, בטח אחרוש שישי- מתכונת ור"ח אייר שבת-סטלה

גליזה

New member
^^'

ענייני מוזיקה #שיר השבוע: ממ, Myself - Kara's Flowers
#להקת השבוע: Kara's Flowers / Maroon 5 ?
#זמר/זמרת השבוע: אחד? יחיד? בודד?
נערף #אלבום השבוע: אלבום? אני לא יודעת
אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(
זה היה מאיר מצידי) Under The Iron Sea - Keane
#קליפ השבוע: מה קליפים מה? שקט
אולי זה של Makes Me Wonder השבוע האחרון #יום השבוע?
יום השבוע? הבאת אותה בהגנבה. מה היה לי נחמד השבוע? ממ, הכל היה שיגרתי למדי. חוץ מ..אמ.. טוב, רביעי?
#צבע השבוע? כחול, כמו תמיד
#אייקון השבוע?
, ללא צל של ספק #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? עקרות בית נואשות!! *מזילה ריר* #סרט השבוע? סרט? המממממממ, לא יודעת
#חבר/ת השבוע?
מה? #הדבר הכי משמח השבוע? לא יודעת נו
#והכי מאכזב?
נערף #פדיחת השבוע? :| זו עם המכנסיים שנקראו. יו נואו דה דיטיילס
(הי, רק עכשיו שמתי לב שהמחשב נתן לי קודם לשנות את השפה לאנגלית!
זו התקדמות!
!
) #איך היה השבוע בכללי? נח..מד? *מהססת מפעת (ככה כותבים? השפה העברית נשכחה לי ><) זיכרון קצר* #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..?
אה, זה כי..למה באמת?
נו שויין, הימים חוווווווולפים שנה עוברת!!
(השעה היא עשרה לשתיים, למה בדיוק אתם מצפים מ..מני? (מי זה מני?
) השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: תנ"ך חרישות חרישות תנ"ך יום שני: מתכונת מעצבנת, הכנה לפרזנטציה ושות' יום שלישי: פרזנטציה, מתחילה להתכונן למתמטיקה יום רביעי: מתמטיקה יום חמישי: מתמטיקה יום שישי: וופס, מתכונת במתמטיקה יום שבת: מנוחה

למעלה