אללה שרשור סופ"ש!!

SheWillBeLoved

New member
אללה שרשור סופ"ש!!

טוב,אז כמו שאתם רואים מהנושא,השרשור הבא ייפתח בסופי השבוע שבו בעצם אתם תתמצתו את השבוע שעבר עליכם,את תוכניותם לשבוע הבא אחריו,ועוד. השרשור יחולק למספר חלקים: ראשית,שאלון מוזיקה קצרצר[ראו בהמשך],השבוע שהיה,וכמובן,השבוע שיהיה. *אם שכחתי משהו בקטגוריה מסויימת,אתם כמובן מוזמנים להוסיף..
* גיטרה|ענייני מוזיקה
#שיר השבוע: #להקת השבוע: #זמר/זמרת השבוע: #אלבום השבוע: #קליפ השבוע:
השבוע האחרון
#יום השבוע? #צבע השבוע? #אייקון השבוע? #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?
#סרט השבוע? #חבר/ת השבוע? #הדבר הכי משמח השבוע? #והכי מאכזב? #פדיחת השבוע? #איך היה השבוע בכללי? #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..?
השבוע שיבוא עלינו לטובה
מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא
יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:

Keren I6

New member
מטירוף מתמשך,לאבד את עצמך לרגליו../images/Emo20.gif

ענייני מוזיקה #שיר השבוע:יש הרבה כאלה. With Love של הילארי דאף
,In God's hands של נלי פורטדו
,Never Again של קלי קלארקסון
רצה הביתה של קרן פלס
#להקת השבוע:כמו כל שבוע-אוונסנס
הלהקה היחידה שאני שומעת בקביעות. #זמר/זמרת השבוע:קסקדה.היא מעולה!
#אלבום השבוע:לא שמעתי אלבומים
#קליפ השבוע:של
הילארי דאף-With Love
השבוע האחרון #יום השבוע?היום
#צבע השבוע?סגול
#אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת?עקרות בית נואשות
#סרט השבוע?American Pie-The Naked Mile.איזה סרט קרוע! #חבר/ת השבוע?מה הכוונה? #הדבר הכי משמח השבוע?שהוא נגמר! #והכי מאכזב?הבגרות
#פדיחת השבוע?לא הייתה. מה אני אעשה שאני לא טיפוס פדחן?!
#איך היה השבוע בכללי?היה נחמד!
#טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..?בקרוב אני אקבל את הכלב שלי,וכמה שזה יהיה יותר מוקדם,כך יהיה יותר טוב
השבוע שיבוא עלינו לטובהב"ה
מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון:ללכת קצת לקניות,לטייל פה ושם,אולי גם ללמוד לפיזיקה
יום שני:ללמוד למתכונת במתמטיקה,אני כבר רואה את הכאב ראש שיתקוף אותי בדיוק באותו היום!
יום שלישי:מתמטיקה. יום רביעי:מתמטיקה
יום חמישי:נפטרת מהמתכונת,הולכת לקנות עם אחותי כל מה שצריך לכלב,ונכנסת להתרגשות ולהיכון!
יום שישי:נחה ונהנית. יום שבת:כנ"ל
מקווה שזה יהיה שבוע טוב, מקווה לא להתאכזב

linoy7

New member
:S כואב לי הראש../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע: יש הרבה
שירי מימון- השקט שנשאר suede - beautiful ones Berlin - Take My Breath Away שחר אבן צור - עירומים Babyface & Eric Clapton - Change The World Queen - Don't Stop Me Now #להקת השבוע: סינרגיה
#זמר/זמרת השבוע: כמו כל שבוע
שירי
#אלבום השבוע: אין #קליפ השבוע: שירי באירוויזיון
נו, מה.. עכשיו הראו בערוץ 11.
השבוע האחרון
#יום השבוע? שני
#צבע השבוע? כתום
#אייקון השבוע?
! #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? חברים
#סרט השבוע? השטן לובשת פראדה- סרט טוב
#חבר/ת השבוע? נממ.. כל החברות שלי
#הדבר הכי משמח השבוע? יש שניים
-לידת הדודנית שלי
קוראים לה ליאן
-90 בריקוד בספורט שלא משנה כמה עבדנו עליו[כמה חודשים
] את רוב הריקוד המצאנו בבוקר של המבחן. נייס
#והכי מאכזב? המתכונת במשנה.
#פדיחת השבוע? אין
#איך היה השבוע בכללי? נחמד.. #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? חבל שנגמר
לא מחכה לשבוע שיבוא
השבוע שיבוא עלינו לטובה
מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא
אוקיי
יום ראשון: חופשת מתכונת- תנ"ך :S
יום שני: מתכונת בתנ"ך וכנראה גם אנגלית. יום שלישי: בבית- לומדת למשנה יום רביעי: ^^ יום חמישי: בגרות במשנה! יום שישי: בבית- לומדת למתכונת במתמטיקה[יום ראשון]
יום שבת: ^^ וואי, זה לא בא לי בטוב

bAruLi

New member
יאללה ../images/Emo3.gif

ענייני מוזיקה #שיר השבוע: נמ אין כזה כ"כ
#להקת השבוע: Muse #זמר/זמרת השבוע: אביב גפן. #אלבום השבוע: אביב גפן- המכתב. #קליפ השבוע: לא ראיתי קליפ אחד השבוע! השבוע האחרון #יום השבוע? שלישי #צבע השבוע? שחור-כתום #אייקון השבוע?
|מת מעייפות| #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? האנטומיה של גריי
#סרט השבוע? "בואו נחלום שיש זמן לראות סרט" #חבר/ת השבוע? נוגה. הייתי מתחרפנת בלעדיה בחזרות
#הדבר הכי משמח השבוע? אין יותר מתכונת באזרחות! קיבלתי את הכרטיס טיסה לפולין! #והכי מאכזב? גיליתי שתי טעויות מטומטמות במתכונת
#פדיחת השבוע? אין ממש #איך היה השבוע בכללי? מתיש משו #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? No More דיאלוגים, וטסים לפולין
השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: 9:00 דיאלוגים (בהצלחה!), 15:00 הכנה הסטורית לפולין, בערב כנראה מסעדה עם מגמת תאטרון
יום שני: בטח הכנות לפולין, שיעור תאטרון אחרון לשנה הקרובה, כנ"ל לגבי מ"מ אנגלית הסטוריה וחנ"ג, ואממ בטח אני אסע לקנות בגדים או משו
יום שלישי: בוקר? לא יודעת. אולי יום חופש מהבצפר. בערב, טסים לפולין
יום רביעי: פולין יום חמישי: פולין יום שישי: פולין יום שבת: היי גם היום פולין! אני עייפה!!!!! אבל אני אהיה בסדר :] לילה טוב כולם

moshe present

New member
אני חיה משבוע לשבוע..

ענייני מוזיקה #שיר השבוע: כשתמי עוברת דירה...ללא ספק.. #להקת השבוע: coldplay #זמר/זמרת השבוע: זה יותר מדי בשבילי. #אלבום השבוע:כנ"ל. #קליפ השבוע: לא ראיתי יותר מדי קליפים השבוע :( השבוע האחרון #יום השבוע? רביעי. הייתי בים והיה חזרות. #צבע השבוע? אדום. #אייקון השבוע? בוהו? #תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? מגרש ביתייי #סרט השבוע? מה זה סרט? חחח סתם נו לא ראיתי הרבה זמן. #חבר/ת השבוע? שיר. חח אומר לכם משו? #הדבר הכי משמח השבוע? שנגמר עוד שבוע בדרך לחופש?? #והכי מאכזב? מאכזב?.. לא דעת #פדיחת השבוע?אני לא הכי ילדת פדיחות. #איך היה השבוע בכללי? בונה אני לא זוכרת כלום חחח בסדר נראה לי. #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? אנחנו מתקרבים לחופש כמובן. השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: מתכונת בתנ"ך. למידה להיסטוריה/מתמטיקה. שעור נהיגה. תלבושות לבנות לריקוד שלי.מודרני יום שני: למידה למתמטיקה/היסטוריה. +שעור פרטי במתמטיקה. בלט, ג'אז. יום שלישי: שעור נהיגה. למידה למתמטיקה/היסטוריה.בלט. יום רביעי:מתמטיקה/היסטוריה.בלט, ג'אז. יום חמישי:הגשת עבודה בקומפוזיציה :).בלט. היסטוריה/מתמטיקה. יום שישי: חזרות.. היסטוריה. יום שבת: חזרות... מתמטיקה עם חברות + שעור פרטי. אני לומדת ממש המון בזמן האחרון. זה לא כיף. איכסה בצפר.

RayoDeLuz

New member
"I'm happy, and I know that makes you sad.."

ענייני מוזיקה #שיר השבוע:"I'm happy"/hilary duff #להקת השבוע: אין #זמר/זמרת השבוע: הילארי דאף #אלבום השבוע: DIGNITY #קליפ השבוע:WITH LOVE השבוע האחרון #יום השבוע? שני #צבע השבוע? כחול #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? הרקיע השביעי (7th heaven) #סרט השבוע? HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS #חבר/ת השבוע? אין:( #הדבר הכי משמח השבוע? יצרתי קשר עם מישהי שלא ראיתי 5 שנים #והכי מאכזב? הייתי חולה #פדיחת השבוע?אין #איך היה השבוע בכללי? פסדר #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? החיים ממשיכים
השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: לישון (מה אין ביצפר בקנדה בימי ראשון) יום שני: מבחן במתמטיקה יום שלישי: נוסעת לפליילנד (PLAYLAND) שזה דומה לסופרלנד והלונה פארק יום רביעי: -- יום חמישי:-- יום שישי: חופש:) בטח אנסה להיפגש עם חברות יום שבת: --

Grey Faerie

New member
Me me me

ענייני מוזיקה
#שיר השבוע: Happy Birthday to Me (Feb. 15) - Bright Eyes "I guess that it's typical To cling to memories you'll never get back again" #להקת השבוע: Mew - ממולץ! במיוחד 156 ו- Special #זמר/זמרת השבוע: Bright eyes #אלבום השבוע: שילה פרבר - מתוק שחור #קליפ השבוע: Special - Mew , מקסים. (
קליפ) השבוע האחרון #יום השבוע? או מיי, אני חושבת ששני. #צבע השבוע? ירוק! #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? סיינפלד
#סרט השבוע? רקוויאם לחלום! מדהים מדהים מדהים. #חבר/ת השבוע? אין #הדבר הכי משמח השבוע? הציון במתמטיקה. #והכי מאכזב? הלך חרא במתכונת בכימיה, והולך להיות שבוע עמוס במיוחד #פדיחת השבוע? חח אממ, האמת שאני לא זוכרת משהו מיוחד #איך היה השבוע בכללי? היה בסדר, לא משהו מדהים. #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? כי זה טוב להמשיך הלאה בחיים
השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: יום חופשי לפני מתכונת, קמה בבוקר מוקדם, הולכת למרפאה בשכונה להביא להם את הבדיקה של הצו ראשון, חוזרת הביתה, לומדת לתנ"ך, הפסקה, לומדת ל005, ואז בלילה שוב תנ"ך יום שני: יום חופשי לפני מתכונת, אותו דבר כמו אתמול רק בלי המרפאה
יום שלישי: מתכונת בתנ"ך. חוזרת הביתה ולומדת למתמטיקה יום רביעי: מתמטיקה,מתמטיקה מתמטיקה! יום חמישי: צו ראשון. מקווה שאסיים מוקדם ואז אחזור ואלמד למתמטיקה יום שישי: מתכונת במתמטיקה 005 :( ואח"כ יומולדת לחברה בערב, אני הולכת לדפוק את הראש. יום שבת: האנג אובר מטורף ופרוייקט באנגלית
שבוע טוב אנשים!

קמתי עם חשק לשמוע אוונסנס../images/Emo122.gif

אני גם סבורה שחלמתי חלום שהיה לו קולות רקע של going under. יואו,איזה מוזר. טוב יאללה
גיטרה|ענייני מוזיקה #שיר השבוע: i belive in thing called love-the darkness #להקת השבוע: guns N roses #זמר/זמרת השבוע: קלי קלרקסון [כי אני לא שומעת זמרים חוץ ממנה?
] #אלבום השבוע:מממ....בוא נגיד שFALLEN כי זה הזוי לגמרי
#קליפ השבוע: הזה של מיוז רודף אותי בכל ערוץ מוזיקה!! [למרות שאני אוהבת את מיוז,אבל חלאס] השבוע האחרון #יום השבוע? יום ראשון! יום אחרון בעבודה
#צבע השבוע? ירוק! צבעו לי את החדר לירוק והוא שולתתתתתתתתתת345235323!!!! #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? סקס והעיר הגדולה
#סרט השבוע? מים אפלים חח #חבר/ת השבוע? הא?
#הדבר הכי משמח השבוע? השינה שדפקתי אתמול בלילה #והכי מאכזב? שהוא התבזבז על חרישה למ"מ #פדיחת השבוע? מממ....נתקעתי בעמוד
מול חברים שלי! |ילדהסתומה| #איך היה השבוע בכללי? ממ בסדר #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? החיים שלי נגמרים מחר בבוקר!
ווהווו השבוע שיבוא עלינו לטובה מוזמנים לפרט את תוכניותם לשבוע הבא יום ראשון: מתכונת במ"מ,רופא,מפגש סיכום לפולין[
],אם ישאר זמן להתחיל ללמוד לאזרחות יום שני: בי"ס להגיש פרויקט על ג'ים מוריסון באנגלית,לחזור וללמוד לאזרחות יום שלישי: חופשת מתכונת באזרחות. יום רביעי:^^ יום חמישי:מתכונת באזרחותS: יום שישי:חופש! אעה! חופש!!!!!!!!!! יום שבת:לישון
.

Blue Aura

New member
קצת גנבת לי אבל לא נורא,גם ככה אני לא מתפקדת.

+
ענייני מוזיקה:
#שיר השבוע: יש הרבה. ><" #להקת השבוע: מי אתם חושבים?
#זמר/זמרת השבוע: קלי קלארקסון. #אלבום השבוע: אין. #קליפ השבוע: Kelly Clarkson - Never Again
השבוע האחרון:
#יום השבוע? לא הבנתי.><" #צבע השבוע? ... #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? אבודים! כל יום שני.
#סרט השבוע? "ספיידרמן 3"!
#חבר/ת השבוע? ... #הדבר הכי משמח השבוע? שיש אבודים.
#והכי מאכזב? צריך לעבוד. #פדיחת השבוע? הסתבכתי עם העיתונים אתמול.
#איך היה השבוע בכללי? בסדר... #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? לא יודעת...><"
השבוע שיבוא עלינו לטובה:
יום ראשון: לומדים כרגיל. פולין אחרי צהריים. יום שני: חופש לפני מתכונת [מתמ'] אני הולכת בכל זאת לבי"ס, 4 שעות מתמ'.><" יום שלישי: מתכונת, בטח נלמד אחרי זה.
יום רביעי: כרגיל אני חושבת... יום חמישי: ^^. יום שישי: עבודה. יום שבת: חופש!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo142.gif

#שיר השבוע: גלעד שגב - האהבה נשארת #להקת השבוע: Goo Goo Dolls #זמר/זמרת השבוע: - #אלבום השבוע: - #קליפ השבוע:- השבוע האחרון #יום השבוע? מממממ האמת שהיה פשוט ח-ר-א שבוע.:( #צבע השבוע? חום #אייקון השבוע?
#תוכנית טלויזיה שבועית מומלצת? סיינפלד, תמיד טוב לנשמה. #סרט השבוע? לא ראיתי. #חבר/ת השבוע? #הדבר הכי משמח השבוע? לא היה כזה. #והכי מאכזב? אוהו.. #פדיחת השבוע? #איך היה השבוע בכללי? מדכא. #טוב שהשבוע נגמר ויתחיל חדש כי..? כי היה רע רע רע, וכי לא ראיתי אותו ב-כלל! ואני רוצה לראות אותו השבוע.

למעלה